17 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

Berbec

Horoscop de weekend

Asocierea cu nişte persoane nu prea bine văzute ar putea genera unele probleme de imagine. Aspectul social, în general, este vulnerabil în această perioadă. În dragoste, Berbecii vor trece prin nişte clipe mai delicate pentru că vor fi ţinta unor întrebări incomode.

Horoscop săptămânal

Numai cu iubire puteţi repara conflictele care apar, deci uitaţi pentru câteva zile de nervi şi de neînţelegeri şi trataţi-le cu toleranţă. Cu o conjuncţie atât de frumoasă, ar fi păcat să lăsaţi energiile negative să vă influenţeze. Numai de dumneavoastră depinde să fiţi bun: cu fraţii, cu copiii, cu prietenii, cu vecinii, poate chiar şi cu cei pe care i-aţi considerat toată viaţa cei mai mari inamici. Iertaţi! Dăruiţi! Iubiţi!

Taur

Horoscop de weekend

Un moment de depresie le va întuneca începutul de weekend: se vor simţi neglijaţi şi se vor închide în ei. În dragoste, nişte bănuieli dureroase nu-i vor lăsa să doarmă liniştiţi, dar e important să nu provoace o ceartă înainte de a avea dovezi clare, întrucât e foarte posibil să exagereze.

Horoscop săptămânal

Norocul ţine cu dumneavoastră şi vă oferă exact ce aveţi nevoie. Bani, aprecieri, iubire, toate vi se oferă din belşug! De dumneavoastră depinde să preţuiţi toate aceste daruri. Nu le primiţi cu egoism, nici cu lăcomie, ci încercaţi să oferiţi şi dumneavoastră ceva în schimb pentru că aveţi atâtea de dăruit! Zâmbiţi! Primiţi! Oferiţi!

Gemeni

Horoscop de weekend

În ciuda unor probleme de sănătate, Gemenii vor simţi că totul merge bine. Vor fi optimişti şi îi vor molipsi şi pe cei din jur. În dragoste, vor primi o provocare picantă, care îi va pune pe jar şi îi va apropia şi mai mult de partenerul de cuplu.

Horoscop săptămânal

Toate merg strună săptămâna aceasta. Iniţiativele dumneavoastră sunt primite cu braţele deschise de ceilalţi, care contribuie şi ei la reuşita pentru care munciţi cot la cot. De unde nici nu vă aşteptaţi pot apărea acum surprize plăcute, care vă scot din anonimat, atrăgând admiraţia şi simpatia lumii. Relaţionaţi! Acţionaţi! Îndrăzniţi!

Rac

Horoscop de weekend

Veşti nu prea bune pentru Racii îndrăgostiţi: îi aşteaptă un refuz. Dacă li se întâmpla acest lucru înseamnă că nu e să fie, dragostea mai are un pic de aşteptat. Pentru cei cuplaţi, relaţia se aprofundează, iar legăturile devin mai solide. Banii nu se duc chiar pe cele mai folositoare lucruri, dar acesta nu-i un motiv de stres pentru că vin alţii în curând.

Horoscop săptămânal

Rutina este cel mai mare duşman al acestor zile pentru că v-aţi fi aşteptat la ceva nou în program, dar nu vine… Totuşi, liniştea aceasta poate fi benefică pentru că reuşiţi să vă adunaţi forţele pentru o perioadă mai agitată care se apropie. Odihniţi-vă! Aşteptaţi! Detaşaţi-vă!

Leu

Horoscop de weekend

În dragoste, Leii vor simţi o lipsă de comunicare cu partenerul, posibil chiar anularea pe ultima sută de metri a unor planuri de weekend. Dacă vor să evite acest lucru, e momentul să poarte o discuţie foarte sinceră cu persoana iubită.

Horoscop săptămânal

Sunteţi complet detaşat de tot ce se petrece în jurul dumneavoastră. Uneori sunteţi absent, ca şi cum v-aţi retras în altă lume, unde vă vedeţi de ale dumneavoastră. Această atitudine vă rupe de ceilalţi, care ori nici nu vor observa că v-aţi retras, ori se vor simţi jigniţi pentru că îi trataţi cu dezinteres. Nu reuşiţi să comunicaţi cu toată lumea aşa cum s-ar cuveni. Uneori, vă faceţi că nu auziţi, alteori dumneavoastră sunteţi cel ţinut la respect, ceea ce încarcă negativ orice relaţie. Gândiţi! Ascultaţi! Vorbiţi!

Fecioară

Horoscop de weekend

Fecioarele au mare nevoie de stabilitate sentimentală, iar acum astrele sunt de partea lor. Vremea flirturilor şi a relaţiilor pasagere a trecut, acum e timpul să se gândească la ceva serios.

Horoscop săptămânal

Călătoriţi mai mult din obligaţie decât din plăcere şi aveţi acele satisfacţii sau rezultate pe care le-aţi sperat. Trebuie să plecaţi la drum pentru că sunteţi chemat de urgenţă undeva sau sunteţi trimis cu tot felul de sarcini care vă obosesc. Traficul poate cauza probleme. La destinaţie nu vă aşteaptă ceea ce aţi fi dorit sau chiar plecaţi degeaba la drum. Verificaţi! Informaţi-vă! Vedeţi pe unde umblaţi!

Balanţă

Horoscop de weekend

Balanţele nu se bucură de prea mult noroc în această perioadă: tot ce vor dori, va trebui să obţină singure şi cu ceva efort. Fie că au nevoie de mai mulţi bani, fie că vor să evolueze în relaţia de cuplu sau să cucerească pe cineva, va fi necesar să transpire pentru a obţine ce-şi doresc. În cadrul anturajului, vor fi ţinta unor bârfe şi acest lucru le va deprima un pic. La sfârşitul perioadei, vor primi o veste bună legată de reuşita unei persoane apropiate.

Horoscop săptămânal

Vă simţiţi constrâns de tot felul de legi şi interdicţii să nu faceţi nimic din ceea ce v-aţi propus. Parcă sunteţi într-o continuă aşteptare a unui miracol care să vă descătuşeze din această capcană. Dacă faceţi o greşeală, legea intervine imediat şi vă sancţionează, dar numai din astfel de lecţii dure învăţaţi să nu repetaţi greşelile. Prudenţa se naşte din erori. Limitaţi-vă! Cercetaţi! Protejaţi-vă!

Scorpion

Horoscop de weekend

Scorpionii sunt printre semnele norocoase ale zodiacului, pentru că vor începe weekendul în forţă. Cei care au avut probleme în relaţia de cuplu se vor aduna şi o vor lua de la capăt, iar aceia care vor mai mult de la viaţă vor trece urgent la acţiune. Astrele le vor da energia necesară şi nimic nu le va sta în cale Scorpionilor. Această energie pozitivă se va reflecta şi asupra relaţiei sentimentale. Partenerii Scorpionilor vor fi încântaţi de această schimbare.

Horoscop săptămânal

Autoritatea dumneavoastră intimidează pe cei slabi din fire, dar vă simţiţi excelent în această postură de lider, de profesor, de conducător care poate pune la punct pe oricine. Nu uitaţi că o asemenea atitudine superioară va crea animozităţi în comunicare, pentru că nu toţi vor şti să vă ţină piept şi să aducă argumente, având impresia că îi înfrângeţi doar pentru că vă stăpâniţi mai bine decât ceilalţi. Comunicaţi! Deschideţi-vă! Toleraţi!

Săgetător

Horoscop de weekend

Weekendul Săgetătorilor începe cu câteva probleme care le vor afecta capacitatea de decizie şi îi vor îndemna ori la pasivitate totală, ori la gesturi impulsive. Aceste probleme se leagă de formalităţi, de acte sau dosare importante, care vor apărea ca nişte obstacole în calea unor proiecte urgente. În dragoste, cei cuplaţi trebuie să fie atenţi, pentru că o persoană va încerca să intervină în relaţia lor. Săgetătorii trebuie să arate multă fermitate, chiar încăpăţânare, în deciziile lor şi toate problemele se vor rezolva.

Horoscop săptămânal

Câtă veselie este acolo unde vă aflaţi dumneavoastră! Vă comportaţi ca un copil lipsit de griji, care îşi arată faţa naivă şi glumeaţă, pus pe şotii şi dornic de ocrotire. De obicei nu arătaţi că sunteţi sensibil şi slab, dar au loc evenimente cu un impact emoţional deosebit, care vă fac să fiţi mai duios şi mai fragil ca de obicei. Mai ales copiii vă fac să vă înmuiaţi şi să lăcrimaţi, sensibilizat profund! Distraţi-vă! Înveseliţi-vă! Impresionaţi!

Capricorn

Horoscop de weekend

Capricornii încep weekendul gândindu-se mult la profesie. Cei care au de dat examene sau interviuri importante în viitorul apropiat ar trebui să lase totul la o parte şi să se pregătească. Norocul va fi oricum de partea lor, dar, dacă vor să iasă printre primii, trebuie să facă un efort suplimentar. În dragoste, cei cuplaţi se vor bucura de tandreţe şi sprijin necondiţionat, însă lucrurile nu vor sta la fel de bine pentru cei singuri.

Horoscop săptămânal

Vă afectează mult lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri şi vă pierdeţi încrederea în el. Sunteţi hotărât să începeţi o nouă etapă în viaţa dumneavoastră socială şi profesională. Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Aveţi un spirit de iniţiativă cu care reuşiţi să vă impresionaţi colaboratorii. Relaţiile cu anturajul sunt bine aspectate şi decurg fără probleme. În prima parte a săptămânii, vă face plăcere să vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă.

Vărsător

Horoscop de weekend

Pentru Vărsători va fi un weekend al surprizelor. La mijlocul perioadei ar putea primi nişte vizite neanunţate şi nu prea plăcute. În dragoste, cei cuplaţi vor fi derutaţi de un comportament mai ciudat al partenerului şi vor cere explicaţii. Cei singuri vor avea însă mai mult noroc şi vor primi nişte propuneri tentante. Vor face foarte multe demersuri pentru a obţine bani, vor munci mult, dar vor primi, în final, ceea ce-şi doresc. Tot legat de bani, ar fi bine să nu acorde împrumuturi, pentru că vor rămâne păgubiţi.

Horoscop săptămânal

Prietenii sunt de bază! Oriunde v-aţi duce, daţi peste ei. Fie că sunt vechi cunoştinţe, fie că vă faceţi prieteni noi, nu se poate să nu fiţi cea mai populară persoană din locul respectiv. Şi încă ceva: nu se poate să plecaţi fără invitaţii de revedere. Frumoasă perspectivă.

Peşti

Horoscop de weekend

Pentru Peşti se anunţă un weekend excelent din punctul de vedere al evenimentelor sociale şi al distracţiei. Ei vor găsi destule ocazii să-şi pună farmecul în valoare la diverse petreceri. Pentru cei singuri, acest lucru ar putea însemna chiar şansa întâlnirii unei noi iubiri. Cei cuplaţi se vor trezi cu un cadou deosebit din partea partenerului. Un pic mai slăbuţ stau la capitolul finanţe, va fi chiar nevoie să solicite un mic împrumut.

Horoscop săptămânal

Se întrevede o călătorie de care nu prea păreţi entuziasmat. Nu găsiţi un motiv convingător pentru a pleca de acasă, aşa că realizaţi că tot ceea ce veţi face este să pierdeţi timp şi să cheltuiţi bani. Felul în care vă prezentaţi este foarte important în această săptămână pentru că astfel vă arătaţi întregul potenţial. Veţi constata că unele activităţi în care vă implicaţi nu vor avea rezultate pe termen lung şi vă vor consuma destul de mult timp şi energie. Încercaţi să staţi departe!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS