16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Horoscop de weekend

Berbecii vor avea un weekend foarte solicitant din punct de vedere afectiv. Li se va cere ajutorul într-o problemă importantă; un prieten sau o rudă apropiată va trece prin ceva neplăcut şi va avea nevoie de ei. Vor şti să fie la înălţimea aşteptărilor, dar acest lucru va însemna mult stres, nesomn, griji.

Horoscop săptămânal

Sunteţi îndrăgostit lulea, vi se citeşte pe chip fericirea şi nu mai contează nimic altceva decât emoţiile intense, care vă zăpăcesc. Ori de câte ori sunteţi în compania celui care vă atrage, vă pierdeţi, pentru că iubirea vă copleşeşte. Pentru că iubiţi, sunteţi capabil de orice pentru persoana iubită şi lăsaţi deoparte şi orgolii, şi dorinţe, şi manifestări ale personalităţii dumneavoastră puternice, transformându-vă într-un căţeluş care face sluj în faţa stăpânului. Nu se poate vorbi cu dumneavoastră, pentru că suspinaţi permanent de dor şi amor…

Taur

Horoscop de weekend

Taurii se vor confrunta în zilele care urmează cu diverse necazuri financiare. Orice ar face, vor fi nevoiţi să scoată bani din buzunar, iar asta nu e niciodată o veste bună. E important să nu intre în panică, norocul are şi el fluctuaţiile lui, şi să gândească raţional. În compensare, vor fi înconjuraţi de dovezi de dragoste din partea cui trebuie şi, dacă iubirea nu le lipseşte, toate celelalte se pot rezolva.

Horoscop săptămânal

Când un prieten vă cere ajutorul, nu vă mai gândiţi la dumneavoastră, ci fiţi alături de el trup şi suflet. Sunteţi atât de generos, de amabil, de dornic să fiţi pe placul celor la care ţineţi, încât lăsaţi la o parte orice altă activitate doar pentru a vă dedica aceluia care are astăzi nevoie de dumneavoastră. Dacă generozitatea dumneavoastră nu se manifestă pentru a face cuiva un serviciu, o veţi oferi prin gesturi de compasiune sau acte umanitare, ce vă inspiră o împlinire interioară deosebită. Daţi, chiar şi din puţinul dumneavoastră, ceva pentru a aduce un zâmbet pe chipul unui nefericit, al unui copil sărac, al unui om singur…

Gemeni

Horoscop de weekend

Gemenii îşi fac planuri romantice măreţe, cu şanse mari de îndeplinire, şi visează la o escapadă în acest weekend. Ar fi recomandat totuşi să nu mai amâne proiectele urgente, pentru că le va fi greu să suporte un posibil eşec.

Horoscop săptămânal

Vă apropiaţi de finalul unei etape şi deja vă detaşaţi de tot ceea ce aţi făcut până acum, dar nu spuneţi hop până nu săriţi. Poate interveni pe ultima sută de metri un obstacol ce prelungeşte demersurile pe care le credeaţi pe terminate, deci trebuie să mai luptaţi câteva zile cu problemele dumneavoastră. Unele aspecte de săptămâna trecută abia acum ies la iveală şi vă atrag atenţia că aţi scăpat ceva din vedere. Parcă toate merg de-a-ndoaselea şi vă pun din greu răbdarea la încercare.

Rac

Horoscop de weekend

Racii vor fi deosebit de vulnerabili în ceea ce priveşte sănătatea: riscul de viroze este foarte mare şi, dacă se întâmplă s-o păţească, vor fi scoşi complet din uz pentru toată săptămâna. Tot în aceste zile se definitivează şi planurile pentru sărbători. Cu banii nu vor sta bine, dar vor găsi soluţii ingenioase pentru a compensa lipsa lor. În dragoste, vor simţi că aşteptările le-au fost înşelate.

Horoscop săptămânal

Când anumite planuri ale vieţii merg prost, există întotdeauna ceva care să compenseze insatisfacţia. Dacă la serviciu aveţi probleme, măcar în amor vă puteţi bucura de mai mult succes. Mai bine zis, echilibraţi acele planuri care evoluează sub aşteptări cu ajutorul banilor, pentru că o partidă de shopping reuşită vă va aduce la normal, şi uitaţi şi de eşecuri, şi de depresie, şi de insatisfacţii. Dacă vă cumpăraţi o haină sau un ruj nou, vă veţi simţi atât de bine, încât nu mai contează celelalte probleme.

Leu

Horoscop de weekend

Problema cea mai mare a Leilor o constituie banii, mai ales acum când îi bate gândul să facă o schimbare în carieră. Nu e cazul să se îmbufneze din cauza finanţelor, ci să încerce să-şi pună la bătaie toate resursele pentru a obţine un job mai bun. Dragostea e la cote maxime (şi acesta e lucrul cel mai important), sunt copleşiţi de gesturi de atenţie şi tandreţe şi se gândesc deja la schimbări majore în relaţie.

Horoscop săptămânal

Nimeriţi într-un mediu ostil, în care nu vă simţiţi deloc în largul dumneavoastră, de parcă aţi fi mereu pândit de cineva gata să vă ia la rost pentru cine ştie ce greşeală. Chiar dacă nu vă simţiţi cu musca pe căciulă, felul în care se comportă vă determină să vă puneţi tot felul de întrebări despre dumneavoastră: oare e bine ce fac, oare vor fi de acord? Unde e stăpânirea dumneavoastră caracteristică în situaţii de acest gen? Nu e normal să vă lăsaţi intimidat de unii doar pentru că au mai mult tupeu sau gura mai mare! Aveţi ceva de spus, deci vorbiţi, fără teama că aţi putea fi criticat.

Fecioară

Horoscop de weekend

Fecioarele vor primi bani şi vor reuşi să-şi ducă la îndeplinire nişte planuri de cheltuieli. Dragostea e la extreme: ori primesc un duş rece de la o persoană pe care încearcă să o abordeze, ori pun bazele unei viitoare relaţii. Totuşi, în orice întreprind în domeniul amoros se recomandă multă diplomaţie şi mai puţină critică.

Horoscop săptămânal

Sunteţi foarte contradictoriu: ba aveţi chef de ceva nou, ba vă retrageţi în umbră, ba vreţi, ba nu mai vreţi, încât veţi trece de la o extremă la alta de câteva ori pe parcursul săptămânii. Orice iniţiativă personală parcă ar fi frânată de ceva, ori de condiţii defavorabile unui început, ori de propriile dumneavoastră complexe care nu vă lasă să vă manifestaţi aşa cum aţi dori. Dacă de fiecare dată bateţi în retragere şi găsiţi defecte la ceea ce intenţionaţi, e normal să faceţi un pas înainte şi doi înapoi.

Balanţă

Horoscop de weekend

Bate vântul schimbării pentru Balanţe, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. În viaţa amoroasă, pentru cele singure sunt şanse mari de a lega o relaţie serioasă, foarte posibil cu o persoană pe care nu ar fi luat-o în calcul până acum. Li se oferă posibilitatea obţinerii unei surse suplimentare de venit, dacă ştiu să prindă ocazia.

Horoscop săptămânal

Sunteţi o prezenţă agreabilă în orice mediu, vă bucuraţi de simpatie din partea prietenilor sau a admiratorilor dumneavoastră. Sunteţi atras spre flirt, spre jocuri sentimentale, spre discuţii superficiale care să pună pe jar inima cuiva, dar atenţie totuşi: dacă vă jucaţi cu inima cuiva, la fel vi se poate întâmpla şi dumneavoastră. Altul, mai versat în cuceriri, vă poate zăpăci cu vorbe dulci, făcându-vă să vă îndrăgostiţi din senin, ca mai apoi să uite tot ce a declarat. Nu glumiţi, aşadar, cu iubirea, şi nici nu picaţi în plasa ei!

Scorpion

Horoscop de weekend

Dragostea rămâne pe primul loc în preocupările Scorpionilor, iar atenţia şi devotamentul le vor fi răsplătite. Dacă au suspiciuni legate de relaţia lor, e bine să le ignore, pentru că sunt nefondate. În celelalte aspecte însă, lucrurile nu sunt chiar atât de roz: banii le fug printre degete.

Horoscop săptămânal

Primiţi o veste care vă pune pe gânduri şi vi se pare de neacceptat. Este ca un semnal de alarmă, care vă atrage atenţia că, dacă nu luaţi nişte măsuri de pe acum, aţi putea declanşa un întreg şir de eşecuri în perioada imediat următoare. Puteţi repara totul acum, dar nu este un demers uşor şi nici pe placul dumneavoastră, fiind nevoit să renunţaţi la ceva ce v-ar putea bloca evoluţia. Spuneţi acum „rămas bun“ acelui lucru care nu vă lasă să mergeţi mai departe, fără să regretaţi. Este preţul care se cere plătit pentru ceea ce va să vină…

Săgetător

Horoscop de weekend

Săgetătorii o vor face lată în acest weekend, pentru că ocaziile de distracţie vor veni una după alta. Este exact ceea ce le place lor, însă trebuie să fie atenţi să nu depăşească măsura, pentru că sunt câteva persoane în anturajul lor care abia aşteaptă o ocazie de bârfă. În dragoste, lucrurile încep să se lege, dar foarte încet.

Horoscop săptămânal

Incertitudinea nu vă permite să vă manifestaţi în voie, aşa cum faceţi de obicei, deci sunteţi de nerecunoscut. Sunteţi mai apatic, mai retras, mai timid, de parcă depresia ar fi gata-gata să vă copleşească. Vă e frică de ceva anume, dar nici dumneavoastră nu puteţi exprima în cuvinte ce anume vă provoacă această stare contradictorie. Sunteţi ca un elastic: vă întindeţi, vă retrageţi, ba veniţi, ba plecaţi, iar această dualitate continuă nu vă pune într-o lumină bună. Unii spun că aveţi toane, alţii că vă comportaţi ciudat, deci trebuie să faceţi un efort să ţineţi sub control aceste manifestări oscilante.

Capricorn

Horoscop de weekend

Weekendul începe pentru Capricorni cu câteva probleme legate de comunicarea interumană, care pot uşor degenera în conflicte. Se pare că vor fi ceva mai morocănoşi şi mai agresivi decât de obicei, iar acest lucru va avea consecinţe mai ales asupra relaţiei amoroase. Nişte discuţii legate de bani se vor finaliza pozitiv, cu condiţia ca ei să renunţe la obişnuita lor încăpăţânare.

Vor primi o veste bună legată de un eveniment de familie.

Horoscop săptămânal

Dacă toţi par să se alieze împotriva dumneavoastră, numai cei dragi vă sunt alături, indiferent ce aţi face. Chiar dacă greşiţi, consideraţi că persoana iubită trebuie să vă ţină partea orice ar fi, dar, dacă încearcă să vă atragă atenţia că nu urmaţi calea cea mai bună, nu ar fi rău să îi ascultaţi sfaturile. Nu vă critică din răutate, aşa cum ar face altcineva, ci vă vrea binele. Atenţionările sale vin pe un ton amabil, diplomat, care să nu vă supere, şi la fel ar trebui să reacţionaţi şi dumneavoastră.

Vărsător

Horoscop de weekend

Pentru Vărsători weekendul va fi unul al aşteptărilor şi emoţiilor, însă răspunsurile se lasă aşteptate. Nu vor sta prea bine nici la capitolul energie şi nu vor avea nici un chef să se ridice din pat dimineaţa. Vor exista însă nişte discuţii neplăcute cu partenerul de cuplu şi, dacă Vărsătorii nu arată răbdare şi înţelegere, se poate ajunge chiar la ruptură. Cei singuri vor avea parte de multe complimente şi invitaţii.

Horoscop săptămânal

Vă bucuraţi de susţinerea unei persoane influente, cu o oarecare funcţie în societate şi care poate juca un rol important în rezolvarea unor probleme ce vă frământă. Este un bun profesor pentru dumneavoastră, un sfătuitor bine documentat, un prieten sus-pus ce vă oferă o cale pe care merită să mergeţi, fără să vă îndoiţi! Ştie ce spune, se bazează pe o lungă experienţă de viaţă sau pe un bagaj de cunoştinţe solid în domeniul său de activitate şi, în comparaţie cu el, dumneavoastră sunteţi încă mic copil. Ascultaţi-l ca pe tatăl dumneavoastră!

Peşti

Horoscop de weekend

Nişte reverii romantice îi vor împiedica pe nativi să se concentreze la ceea ce este cu adevărat important. Nu e momentul pentru complicaţii amoroase, pentru că aşa vor pierde timp preţios. Cei cuplaţi se vor bucura de câteva momente deosebit de tandre în acest weekend. Pot să stea liniştiţi în privinţa banilor, aceştia vor veni la data aşteptată.

Horoscop săptămânal

Aveţi mari rezerve dacă să plecaţi acum la drum sau să amânaţi o anumită călătorie pe altă dată. Ceva vă spune că nu veţi ajunge la destinaţie conform planurilor de acum sau că deplasarea în sine nu va aduce nimic nou, ci ar fi doar timp pierdut. Aţi avea alte lucruri mai bune de făcut în perioada cât aţi fi pe drumuri, de aceea vă eschivaţi cât puteţi şi speraţi să găsiţi o scuză plauzibilă pentru a nu mai fi nevoit să plecaţi. Presimţirile dumneavoastră vă spun să rămâneţi pe loc, dar este posibil să exageraţi cu prudenţa şi doar să căutaţi un motiv să staţi acasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS