16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Horoscop de weekend

Berbecii se vor confrunta cu tot felul de situaţii neplăcute, mai ales în viaţa personală. Este posibil să aibă de înfruntat atacurile unor prieteni sau să realizeze că au luat nişte decizii greşite. Partea bună este că vor ieşi cu capul sus din aceste confruntări, dar nu vor uita curând emoţiile negative. În dragoste va fi armonie dacă vor şti să-şi controleze nervii.

Horoscop săptămânal

Grijile cu care v-aţi confruntat în ultima vreme par să se destrame încetul cu încetul şi vă regăsiţi liniştea interioară. Se vede că sunteţi mai relaxat, mai calm, şi dormiţi mai bine noaptea. Nu mai sunteţi nici obsedat de problemele de serviciu, nici împins de la spate de termene-limită, de aceea puteţi spune că aveţi parte de o perioadă plăcută. Ceea ce aşteptaţi vine, ceea ce vă frământă dispare, ceea ce vă doare trece.

Taur

Horoscop de weekend

Taurii încearcă să avanseze în planurile lor de viitor, dar nu vor putea de răul celor din jur. Sunt multe persoane în preajma lor care vor încerca să le facă necazuri. Poate fi vorba de invidii sau de plata unor poliţe. Momentan, Taurii nu vor putea bloca aceste atacuri şi se vor lovi de câteva greutăţi. În dragoste, totul este bine.

Horoscop săptămânal

Aveţi un vis frumos, dar uneori aveţi impresia că nu vi se permite să mai ajungeţi la el. Nu cumva sensul în care mergeţi nu este corect? Poate interdicţiile şi opreliştile de pe parcurs vă avertizează că aţi pornit într-o direcţie care nu duce acolo unde speraţi şi este vremea să schimbaţi macazul. Cereţi un sfat, o părere imparţială din partea unei persoane care înţelege ce anume vă blochează evoluţia tocmai pentru că nu este direct implicată.

Gemeni

Horoscop de weekend

Gemenii vor avea mai mult chef să se ocupe de ei şi acest lucru le va face foarte bine din punct de vedere psihic, îi va ajuta să fie mai calmi şi mai binedispuşi. În dragoste vor avea parte de câteva certuri, legate de nişte remarce acide. Nimic ireparabil, dacă Gemenii vor şti când să cedeze. Situaţia financiară este bunicică, vor fi mulţumiţi, dar e loc şi de mai bine.

Horoscop săptămânal

Fiecare zi vă oferă şansa să călătoriţi, să umblaţi, să vă plimbaţi prin ţară şi să intraţi în contact cu foarte multe persoane. Nimic nu vă place mai mult decât să socializaţi şi să cunoaşteţi oameni noi, dar nu la fel de încântat sunteţi de programul încărcat care vă obligă să vă deplasaţi dintr-un colţ în altul al regiunii. Călătoriile vă vor obosi, dar veţi contrabalansa stresul acumulat cu plăcerea de a conversa cu lumea.

Rac

Horoscop de weekend

În zilele care urmează, Racii va trebui să demonstreze că sunt nişte prieteni adevăraţi, întrucât cineva apropiat le va solicita sfaturile într-o problemă. În relaţiile amoroase, sunt mai înclinaţi spre profunzime şi sunt dispuşi să le consolideze. Situaţia financiară este la un nivel foarte bun, nu au de ce să-şi facă griji din acest punct de vedere.

Horoscop săptămânal

Vă aflaţi într-un mediu aglomerat, dar uneori simţiţi că nu aveţi nimic în comun cu ceilalţi. Deşi faceţi eforturi să le fiţi pe plac şi căutaţi subiecte care să vă faciliteze comunicarea, nu reuşiţi să vă simţiţi în largul dumneavoastră printre ei. Ori există o persoană care vă priveşte ostil şi vreţi să scăpaţi cu orice preţ de prezenţa sa, ori ceilalţi nu vă acordă atenţia cuvenită şi vă simţiţi oarecum neglijat, lăsat deoparte. Faceţi un efort de adaptare!

Leu

Horoscop de weekend

Leii vor începe weekendul cu o dezamăgire legată de bani. Vor avea nişte frământări şi neclarităţi legate de statutul lor profesional: e important să discute din timp cu cei cu care lucrează, pentru a lămuri situaţia. În dragoste, îşi fac planuri mari şi partenerul se dovedeşte la înălţime. Este recomandat să nu-şi neglijeze prietenii, pentru că vor avea curând nevoie de ajutorul acestora.

Horoscop săptămânal

Uneori doriţi să treceţi pe un plan secund, să nu mai fiţi în atenţia tuturor, aşa cum vă place de obicei. La fel veţi face şi acum, când veţi prefera să staţi în banca dumneavoastră, nevăzut şi neobservat de nimeni. Poate că vă retrageţi pentru a studia sau a pregăti un proiect important pentru serviciu, pe care nu-l puteţi încheia dacă nu vă luaţi un mic concediu, ori izolarea de lume este dictată de unele probleme de sănătate care vă cam ţin pe acasă.

Fecioară

Horoscop de weekend

Pentru Fecioare urmează un weekend al constrastelor. Una caldă, alta rece. Vor primi o veste bună de la persoana iubită, dar nu-şi vor putea pune planurile în aplicare din cauza unor probleme de serviciu. Vor câştiga bine, dar vor avea şi cheltuieli foarte mari. Atenţie la toate achiziţiile legate de locuinţă, nu este timpul pentru ele.

Horoscop săptămânal

Nimeni nu scapă de criticile dumneavoastră, fie că aveţi sau nu dreptate. Chiar dacă declanşaţi animozităţi pe oriunde treceţi – pentru că nu vă puteţi abţine să nu criticaţi, să nu acuzaţi, să nu ţineţi predici acide -, dumneavoastră consideraţi că aveţi tot dreptul să vă exprimaţi părerea pe acest ton. Sunteţi nervos, iritat, nu suportaţi prostia sau absurditatea unora, de aceea veţi apela la toate argumentele pentru a demonstra că aveţi dreptate. Sunteţi gata de orice confruntare de idei.

Balanţă

Horoscop de weekend

Pentru Balanţe, sfârşitul de săptămână va fi propice călătoriilor în interes profesional. Îşi vor face cunoştinţe foarte utile şi îşi vor îndeplini toate sarcinile. Banii vor fi suficienţi şi pentru planurile personale, dacă vor şti să-i gestioneze corect. Nu este momentul pentru achiziţii inutile. În dragoste, Balanţele singure vor avea multe ocazii de flirt, dar nimic mai mult.

Horoscop săptămânal

Sunteţi îndrăgostit şi e normal să puneţi dragostea pe un piedestal, spunând că este cel mai frumos lucru din viaţa dumneavoastră, acum! Persoana iubită vă oferă multă atenţie şi vă răsfaţă în gesturi de afecţiune, ceea ce vă oferă certitudinea că sunteţi iubit cu adevărat. Nu vă mai îndoiţi de sentimentele celuilalt, iubiţi cu pasiune şi oferiţi, la rându-vă, toată inima dumneavoastră. Nu uitaţi că este nevoie şi de gesturi materiale în iubire, nu doar de vorbe frumoase!

Scorpion

Horoscop de weekend

Scorpionii vor fi frământaţi de tot felul de întrebări legate de relaţia de cuplu. Nu se mai simt iubiţi şi încearcă să despice firul în patru şi să interpreteze fiecare gest şi vorbă a partenerului. Acest lucru nu este necesar, o simplă discuţie deschisă ar putea să le dea răspunsurile pe care le caută. E bine să discute şi cu prietenii apropiaţi, pentru a primi şi nişte păreri obiective.

Horoscop săptămânal

Nu reuşiţi să vă înţelegeţi cu unii colegi, care parcă nici nu vor să vă audă. Ei o ţin pe a lor, fac opinie separată şi vă simţiţi exclus din rândul lor, fără să meritaţi. Suferiţi, în sinea dumneavoastră, că nu mai puteţi lega discuţii ca odinioară, ca şi cum aţi devenit nişte străini. Aţi obosit să tot căutaţi subiecte comune şi să le faceţi lor pe plac, de aceea le veţi întoarce spatele, aşezându-vă doar pe dumneavoastră pe primul loc al preocupărilor pe care le aveţi. Vă descurcaţi şi fără ei!

Săgetător

Horoscop de weekend

Săgetătorii au noroc de un weekend foarte activ, aşa cum le place lor. Vor cunoaşte multă lume, vor ieşi des şi se vor distra. Banii nu-i vor stresa şi nici nu vor avea chef să se gândească la lucruri serioase. În dragoste, cei cuplaţi pot avea probleme din cauza lipsei de comunicare şi a orgoliului exagerat.

Horoscop săptămânal

Liniştea care se instalează peste unele planuri pe care le-aţi iniţiat nu demult vă prieşte, pentru că nu mai sunteţi împins de la spate de termene-limită, nici de datorii urgente, ca atare puteţi privi lucrurile mai detaşat. Puteţi găsi acum unele dintre cele mai bune soluţii care, dacă le veţi pune în practică, vor da naştere unor realizări de care veţi fi mândru. Ceea ce porniţi acum nu va avea rezultate imediate, dar merită să încercaţi!

Capricorn

Horoscop de weekend

Capricornii vor fi din nou numai cu gândul la bani. Vor dori să schimbe ceva important în viaţa lor şi pentru asta vor avea nevoie de câştiguri importante. Norocul este de partea lor şi vor găsi cu uşurinţă oportunităţi financiare serioase. În dragoste, riscă să comită nişte gafe sau să nu răspundă aşa cum trebuie aşteptărilor partenerului.

Horoscop săptămânal

Viaţa de familie este o reală plăcere, este linişte, armonie, de aceea vă întoarceţi acasă, de fiecare dată, cu sufletul plin de bucurie. Discutaţi cu cei dragi despre investiţii casnice masive, ori pentru o renovare, ori pentru a cumpăra un obiect de decor sau, cu ceva noroc, poate chiar pentru achiziţionarea unei case la ţară. Atmosfera paşnică din familie depinde foarte mult de figura feminină centrală, care îi adună pe toţi, cu drag, în jurul ei.

Vărsător

Horoscop de weekend

În zilele următoare, Vărsătorii vor fi cam dificili şi morocănoşi. La baza acestui comportament nesuferit poate sta o nemulţumire profundă, legată de evoluţia lor personală sau profesională. Cei din jur vor încerca să-i ajute, dar Vărsătorii vor fi necomunicativi. Vor avea şansa unor speculaţii financiare destul de profitabile, e bine să nu rateze ocazia.

Horoscop săptămânal

Aveţi succes în faţa tuturor inamicilor care au tupeul să se ridice împotriva dumneavoastră. Nu vă lăsaţi învins cu una-cu două de critici şi comentarii maliţioase, pentru că aveţi un as în mânecă pe care îl veţi folosi la momentul cel mai potrivit pentru a vă asigura victoria. Chiar vă amuză să-i vedeţi pe rivalii dumneavoastră cum se agită să vă doboare cu orice preţ, dar dumneavoastră vă simţiţi foarte sigur pe poziţie, fără să vă lăsaţi influenţat de invidii şi piedici.

Peşti

Horoscop de weekend

Pentru Peşti, se preconizează călătorii importante, care le pot schimba viaţa, chiar dacă la început acest lucru nu pare posibil. Va trebui ca Peştii
să-şi adune toată energia şi să gândească pozitiv. Situaţia financiară nu va fi strălucită, dar nici nu vor avea necazuri legate de bani. Dragostea e încă un subiect controversat, dar şanse de împlinire sentimentală vor apărea în viitorul apropiat, trebuie doar ca ei să ştie să profite de ce le oferă destinul.

Horoscop săptămânal

Nu reuşiţi să vă manifestaţi la justa valoare în medii tensionate, în care se discută numai pe un ton ridicat. Dacă cineva vă critică sau pune la îndoială ceea ce spuneţi, vă intimidaţi şi vă închideţi în dumneavoastră, fără să mai scoateţi o vorbă. Timiditatea şi neîncrederea în forţele proprii par să fie cei mai mari duşmani ai acestei perioade, pentru că mereu ceva vă reţine să faceţi un pas în faţă şi să arătaţi ce puteţi. Dacă ochii tuturor sunt îndreptaţi spre dumneavoastră, vă retrageţi în carapace.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS