15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Horoscop de weekend

Sunteţi foarte activ, nu vă daţi înapoi de la muncă, dar partea bună e că efortul va fi răsplătit pe măsură. Veţi primi nişte promisiuni legate de bani, care vă vor da mari speranţe, dar ar fi bine să vă faceţi şi un plan de rezervă, pentru că persoanele care vă fac aceste promisiuni nu sunt foarte credibile. Dacă sunteţi cuplat, vi se va confirma faptul ca aţi făcut o alegere bună, iar dacă sunteţi singur, trebuie să vă mulţumiţi cu un flirt de weekend.

Horoscop săptămânal

Înţelepciunea dumneavoastră vă va ajuta să fiţi învingător. Veţi lucra cu publicul în această perioadă şi vă veţi îndeplini îndatoririle cu succes. Tot ceea ce contează pentru dumneavoastră acum este luxul, care trebuie să fie pretutindeni. Vă rezolvaţi problemele într-un stil propriu, ca şi cum aţi fi făcut pentru aşa ceva. Abilităţile dumneavoastră de a-i coordona pe cei din jur sunt foarte bine dezvoltate. Spre sfârşitul săptămânii, cei apropiaţi au nevoie de dumneavoastră şi nu veţi ezita să le oferiţi ajutorul.

Taur

Horoscop de weekend

Săptămâna aceasta s-ar putea sfârşi cu kilograme în plus, pentru că sunteţi deosebit de inactiv şi doar ceva cu totul deosebit sau presant vă va scoate din amorţeală. Nu e neapărat din cauză că n-aţi avea ce face, dar nivelul de energie va fi scăzut şi vă veţi lua o perioadă de odihnă. În condiţiile acestea, banii nu vă vor bate la uşă în aceste zile, dar vă bucuraţi de înţelegerea şi chiar de răsfăţul partenerilor.

Horoscop săptămânal

Sunteţi plin de entuziasm, cei din jur vă ajută să duceţi la bun sfârşit lucrurile. Pe la mijlocul săptămânii, simţiţi că nu vă mai puteţi concentra şi e timpul să luaţi o pauză după-amiaza, în care să meditaţi şi să daţi frâu liber imaginaţiei. Când e vorba să duceţi un proiect la capăt, aveţi viziunea unui arhitect, ştiţi exact ce şi cum trebuie să faceţi. Vă doriţi să schimbaţi anumite lucruri în viaţa dumneavoastră, însă nu veţi reuşi dacă nu aveţi o bună organizare. Pentru început, ar trebui să întocmiţi o listă cu tot ceea ce vă doriţi să schimbaţi.

Gemeni

Horoscop de weekend

Comportamentul celor apropiaţi vă contrariază şi vi se pare că orice vorbă conţine o aluzie. Ar fi bine să puneţi problema direct, pentru că sunt şanse mari să descoperiţi că n-aţi fost chiar paranoic şi că vi se ascunde, într-adevăr, ceva. O realizare profesională vă aduce în centrul atenţiei. Latura cea mai bună a acestei perioade e cea financiară: toate socotelile vă ies perfect şi nu veţi mai avea motive să vă plângeţi.

Horoscop săptămânal

Săptămâna aceasta comunicaţi foarte bine cu cei din jur şi reuşiţi să fiţi în relaţii bune cu persoanele care au autoritate asupra dumneavoastră. Este posibil ca la serviciu să aveţi parte de câteva noutăţi importante, s-ar putea chiar să schimbaţi biroul la care lucraţi. Aveţi nevoie de organizare şi vă faceţi o listă şi un plan pe care să le respectaţi. Norocul vă surâde şi aveţi şansa de a vă îmbunătăţi bugetul. În plan profesional, vă remarcaţi prin devotamentul şi dorinţa de a ieşi în evidenţă.

Rac

Horoscop de weekend

Este o perioadă plină de schimbări şi aventuri, iar acest lucru vă place. Nişte emoţii legate de şcoală sau serviciu vă vor da un surplus de adrenalină care vă va face mai eficient. În privinţa banilor, nu veţi avea prea multe surprize, dar veţi fi tentat să cheltuiţi fără măsură şi să faceţi multe cumpărături inutile. În dragoste, veţi avea ocazia să descoperiţi o latură a partenerului necunoscută până acum.

Horoscop săptămânal

Începeţi săptămâna în forţă, depuneţi mult efort la serviciu făcând anumite lucruri în plus, pe care, cu siguranţă, alţii nu le-ar face. Vă descurcaţi surprinzător de bine în afaceri. Este un domeniu pe care l-aţi studiat cu atenţie şi îi cunoaşteţi toate secretele. Sunteţi foarte persuasiv cu cei din jur, vă impuneţi punctele de vedere, care vă sunt respectate aşa cum vă doriţi. Purtaţi negocieri cu multe persoane. Dacă lucraţi cu clienţi, aveţi şansa să încheiaţi contracte foarte profitabile.

Leu

Horoscop de weekend

Reuşiţi să vă complicaţi viaţa amoroasă, în special dacă sunteţi singur. Sunt şanse mari ca demersurile dumneavoastră să eşueze, dar veţi rămâne cu amintirea câtorva senzaţii tari. O problemă legată de locuinţă se va rezolva, dar nu fără ceva certuri. O nemulţumire legată de bani vă face să vă schimbaţi nişte planuri profesionale şi chiar să renunţaţi la unele vicii sau obiceiuri costisitoare. Se recomandă multă prudenţă în relaţiile cu partenerul.

Horoscop săptămânal

Este perioada recompenselor, prima zi a săptămânii vă aduce o grămadă de beneficii şi avantaje. Cooperaţi foarte bine cu superiorii, atrageţi atenţia şi simpatia asupra dumneavoastră, astfel că dorinţele vi se vor îndeplini cât aţi clipi. Pe la mijlocul săptămânii, primiţi veşti noi, importante, care vă vor bucura. La serviciu, munca în echipă este foarte productivă, vă înţelegeţi bine cu colegii. Primiţi sprijinul unor prieteni pentru îndeplinirea unui proiect important.  

Fecioară

Horoscop de weekend

Sfârşitul de săptămână este departe de a fi o perioadă plictisitoare. Acest lucru poate însemna orice, dar, în cazul dumneavoastră, e de bine. Primiţi o veste bună de la cineva de departe, poate chiar se anunţă vizita cuiva drag. Câteva emoţii vă vor îmbunătăţi tonusul şi vă vor face mai activ şi mai îndrăzneţ. În ceea ce priveşte banii, vă puteţi aştepta la un mic ajutor de la cineva din familie. În dragoste, dacă sunteţi singur, veţi primi o propunere tentată care vă va solicita o decizie pe loc.

Horoscop săptămânal

Săptămâna aceasta, sunteţi echilibrat din punct de vedere energetic, însă excelaţi prin puterea dumneavoastră de convingere. Trebuie să luaţi câteva decizii, iar opiniile vă sunt respectate ad literam. Totul pare a conspira pentru a vă pune în centrul atenţiei. Trebuie să acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite, căci relaţia dumneavoastră începe să scârţâie. Spre sfârşitul săptămânii, aveţi de rezolvat câteva probleme neaşteptate, însă veţi reuşi să treceţi peste acest impas.

Balanţă

Horoscop de weekend

Perioada este cam neplăcută sub aspect financiar. Problema nu va fi neapărat lipsa banilor, cât faptul că veţi fi nevoit să vă despărţiţi repede de ei, ca să acoperiţi nişte cheltuieli urgente sau datorii. Veţi primi în schimb o ofertă profesională foarte bună. Un membru al familiei vă va solicita ajutorul sau sfatul într-o problemă personală. Cât priveşte dragostea, veţi fi mai mult orientat spre flirt şi aventură decât spre relaţii serioase, dar nu veţi avea prea mult succes.

Horoscop săptămânal

Nu puneţi mare preţ pe ideile şi gândurile dumneavoastră. Vă daţi seama că tot ceea ce vă spun cei din jur este greşit şi încercaţi să-i corectaţi, făcându-i să înţeleagă cum stau lucrurile în realitate. Munca în echipă vă ajută în dezvoltarea carierei dumneavoastră. Pe la mijlocul săptămânii vi se va cere să aveţi grijă de cineva. Înţelegerea de care daţi dovadă faţă de ceilalţi şi legăturile emoţionale pe care le stabiliţi cu aceştia sunt un dar unic pe care îl aveţi. Problemele care apar sunt rezolvate imediat, graţie minţii dumneavoastră sclipitoare.

Scorpion

Horoscop de weekend

Primiţi veşti importante în privinţa carierei: o schimbare la locul de muncă sau chiar un job mai satisfăcător. Veţi avea mai mult de lucru, dar şi motivaţia va fi mai puternică. Grijile în privinţa banilor persistă, mai ales că vor apărea mereu noi şi noi cheltuieli legate de acte. Unele datorii mai vechi nu vor putea fi acoperite conform planurilor. Dragostea vine cu veşti foarte bune legate de rezolvarea unei probleme de cuplu şi cu multe surprize de la partener.

Horoscop săptămânal

Începeţi săptămâna prin a limpezi lucrurile, vreţi ca totul să fie cât mai clar. Simţul dezvoltat al umorului vă va ajuta să treceţi mai repede peste momentele neplăcute care apar. Norocul este de partea dumneavoastră şi banii încep să vină din direcţii la care nu vă aşteptaţi. Este posibil să plecaţi într-o călătorie, destul de lungă, în interes de serviciu sau poate alături de persoana iubită. Trebuie să vă relaxaţi, sunteţi mult prea stresat la serviciu.

Săgetător

Horoscop de weekend

Vin zile dificile în ceea ce priveşte organizarea bugetului. Veţi face multe cheltuieli peste mână, vă veţi promite mereu că e ultima dată, apoi veţi cădea pradă primei tentaţii care vă iese în cale. Aveţi mare grijă, pentru că în viitorul apropiat veţi avea nevoie de nişte economii. Se poate să primiţi bani într-un mod neaşteptat. Dragostea vă aduce şi ea surprize plăcute, mai ales celor singuri: e posibil un flirt cu o persoană de la şcoală sau de la locul de muncă.

Horoscop săptămânal

Fiţi foarte atent pentru a găsi cea mai bună modalitate de a investi banii. În plan financiar, succesul este garantat, aveţi flerul necesar pentru a încheia afaceri profitabile. Primiţi sfaturi folositoare de la o persoană mai în vârstă. Comunicaţi foarte bine cu cei din jur, sunteţi foarte deschis cu prietenii şi vreţi ca şi ei să fie la fel. Aveţi foarte multă energie şi faceţi faţă cu succes sarcinilor care vă sunt atribuite.

Capricorn

Horoscop de weekend

Urmează o perioadă destul de stresantă sub aspectul profesiei şi al studiilor. Dacă aveţi examene, sunteţi vizat în mod special: cu toată organizarea dumneavoastră impecabilă, tot vor fi probleme. Apar nişte cheltuieli neprevăzute pe care nu le veţi putea amâna, posibil legate de acte oficiale sau de o călătorie. În schimb, în dragoste chiar se poate spune că astrele vă răsfaţă: în fiecare zi veţi găsi noi motive de a vă convinge de iubirea celuilalt.

Horoscop săptămânal

Munca în echipă vă va aduce multe beneficii în această săptămână, vă veţi remarca prin efortul depus şi ideile inovatoare. Îi serviţi cu mult drag pe cei care vă cer ajutorul. Sunteţi interesat de schimbarea unor aspecte din viaţa dumneavoastră. Deşi nu prea aţi stat bine în plan financiar, de acum lucrurile se vor îmbunătăţi. Socializaţi cu mult rafinament cu persoanele noi pe care le cunoaşteţi. Finalul săptămânii vă oferă o distracţie de zile mari, s-ar putea să participaţi la un eveniment important.

Vărsător

Horoscop de weekend

Capacităţile dumneavoastră de negociere şi persuasiune sunt foarte ridicate în aceste zile, aşa că ar fi bine să profitaţi şi să puneţi acum pe tapet toate problemele care trebuie analizate. Aveţi mai puţin succes când vine vorba de bani: nişte promisiuni care vi s-au făcut în această privinţă nu vor fi respectate. În dragoste, fiţi mai atenţi: partenerul aşteaptă o discuţie legată de mersul relaţiei şi începe să-şi piardă răbdarea.

Horoscop săptămânal

Sunteţi plin de optimism şi începeţi săptămâna cu gânduri mari. Sunteţi ambiţios şi vreţi ca totul să iasă aşa cum vă doriţi. Este posibil ca o relaţie de prietenie să se transforme într-una de dragoste. Aveţi răbdarea necesară pentru a vă îndeplini proiectele. Depuneţi mult efort, însă veţi fi recompensat pe măsură. Aflaţi câteva secrete de la cel mai bun prieten, iar lucrurile aflate vă vor fi de folos. Sunteţi concentrat asupra dezvoltării propriei cariere.

Peşti

Horoscop de weekend

Nu aveţi deloc chef de muncă şi, conform naturii dumneavoastră închise, veţi afişa o atitudine pasivă şi nu veţi avea chef de discuţii aprinse. Vor apărea, în schimb, perspective plăcute în privinţa banilor, prin găsirea posibilităţii unui venit suplimentar pe termen lung. În dragoste, va trebui să răspundeţi unor întrebări indiscrete ale partenerului.

Horoscop săptămânal

Un prieten vă cere să îl ajutaţi şi veţi fi prompt, ca de fiecare dată. Consumaţi foarte multă energie atunci când munciţi, vreţi să vă îndepliniţi perfect sarcinile, de aceea aveţi nevoie de multă odihnă seara. Nu mai pierdeţi nopţile. Aveţi foarte multe idei interesante, care vă vor ajuta să vă dezvoltaţi cariera. La mijlocul săptămânii veţi avea parte de o provocare căreia îi veţi face faţă cu succes şi veţi fi remarcat de superiori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS