14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Nu puteţi să vă exprimaţi sentimentele în faţa persoanei iubite ori din cauza timidităţii şi a emoţiei, ori a unui blocaj de comunicare ce se resimte de câteva zile în cuplu. Celălalt nu vă ajută deloc să depăşiţi acest handicap, aşa că vă retrageţi şi reduceţi dialogul la minimum.

Taur

A sosit un moment decisiv în planurile dumneavoastră, când trebuie să alegeţi încotro să mergeţi, numai că variantele propuse nu vă convin.

Gemeni

Discuţiile zilei sunt dificile, pentru că nu aveţi interlocutori cu care vă puteţi înţelege. Tot ce spuneţi este interpretat greşit sau naşte tensiuni, deci va fi foarte greu să vă găsiţi cuvintele ca să nu supăraţi pe nimeni.

Rac

Aveţi bani la dispoziţie pentru a vă permite unele capricii. Puteţi fi invitat la restaurant sau vi se oferă o ocazie excelentă de câştig, de unde pot ieşi mai mulţi bani decât aţi crede la prima vedere.

Leu

Dintr-o colaborare de succes cu un grup de colegi puteţi ajunge la un apogeu ce se poate calcula şi în bani. De fapt, sumele pe care le obţineţi sau pe care le aveţi deja la dispoziţie vor fi folosite pentru a vă permite diverse plăceri, ca atare aţi putea ieşi undeva cu amicii ca să sărbătoriţi reuşita.

Fecioară

Aţi fost apreciat incorect într-o situaţie din care altcineva a fost clar avantajat, iar dumneavoastră neglijat. A sosit vremea să vă cereţi drepturile, să aduceţi dovezi în favoarea dumneavoastră, să demonstraţi că trebuie să vi se dea ce vi se cuvine.

Balanţă

Grijile nu vă lasă în pace, dar vă faceţi singur rău. Trebuie să ieşiţi din această pasă proastă, în care tot ce vedeţi în jur vă aminteşte de ceva nefast, deci plecaţi unde vedeţi cu ochii.

Scorpion

De unde nici nu vă aşteptaţi poate să apară cea mai mare bucurie a acestei zile. Nu întotdeauna un final de drum lasă în urmă regret şi tristeţe, ci dimpotrivă, dacă aveţi azi curajul de a pune punct unei situaţii sau relaţii, ceea ce va veni după va fi, de fapt, norocul dumneavoastră.

Săgetător

Sunteţi undeva la o răscruce de drumuri: o cale duce spre trecut, spre amintiri, spre ceea ce cunoaşteţi deja foarte bine şi o cale duce spre viitor, spre necunoscut, spre o situaţie pe cale să se desfăşoare de acum încolo.

Capricorn

Atmosfera revine la normal în mediul în care vă aflaţi, datorită diplomaţiei de care daţi dovadă, calmului pe care îl inspiraţi şi răbdării cu care reuşiţi să vorbiţi cu toată lumea.

Vărsător

Un impas neaşteptat vă strică planurile şi sunteţi nevoit să rămâneţi pe loc. Totul pare să se fi stricat peste noapte şi acum căutaţi calea de a reveni la normal şi de a salva ce se mai poate.

Peşti

Vă decideţi brusc să schimbaţi macazul, să alegeţi alt drum pentru a ajunge la un scop propus. Vă daţi seama că nu mergeaţi pe o cale potrivită sau că piedicile erau prea mari pentru a le face faţă în continuare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS