14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Vă plac provocările intelectuale, pentru că mintea vă merge brici şi aveţi argumente puternice în orice dispută. Apar conflicte şi neînţelegeri la tot pasul, dar nu scot la suprafaţă tendinţe agresive.

Taur

Nu vă înţelegeţi cu o persoană care nu poate accepta lentoarea cu care vă implicaţi în unele acţiuni.

Gemeni

Un cuvânt aruncat fără să gândiţi poate avea efecte grave asupra unei relaţii de serviciu sau de prietenie.

 

Rac

Veştile care sosesc azi au un efect emoţional profund, chiar dacă, la prima vedere, par banalităţi cotidiene. Prea le analizaţi, prea căutaţi nod în papură, şi veţi descoperi aspecte care nu vă plac.

Leu

Se pune problema fidelităţii în cuplu, a sosit vremea unei discuţii faţă în faţă în care să aduceţi amândoi dovezi palpabile că vă iubiţi şi sunteţi corecţi unul cu altul.

Fecioară

Musafirii vă intră în casă şi deschideţi uşa pentru a-i primi cu dragă inimă, ca o gazdă primitoare. Telefoanele zbârnâie toată ziua, iar informaţiile vă bucură.

Balanţă

Conflictele care păreau să nu mai revină la normal se sting uşor astăzi. Nimeni nu mai are nimic de spus împotriva celuilalt, furtunile s-au potolit şi se restabileşte calmul.

Scorpion

O problemă s-a rezolvat într-un fel care pe dumneavoastră nu vă satisface. Deşi cineva are de câştigat de pe urma acestui verdict, nu sunteţi de aceeaşi părere în ceea ce vă priveşte pe dumneavoastră.

Săgetător

Relaţia de cuplu evoluează foarte bine, există o bună comunicare şi completare între parteneri şi vă simţiţi bine în orice mediu în care apăreţi însoţit de persoana iubită.

Capricorn

Revine în discuţie un succes de demult, cu care aveţi ocazia, chiar şi după atâta timp, să vă lăudaţi.

Vărsător

Ca să pregătiţi un eveniment ce urmează să aibă loc în perioada următoare, trebuie să luaţi la bani mărunţi toate etapele ce vor fi parcurse, ca să fiţi sigur că nu scăpaţi din vedere nici un aspect.

Peşti

Vă luaţi rămas bun de la o anumită stare de lucruri sau de la o persoană cu influenţă asupra dumneavoastră, iar sentimentul ce rămâne în urmă este covârşitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS