15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Sunteţi fericit pentru că sunteţi iubit şi iubiţi cu toată fiinţa. Vă simţiţi ocrotit, important în ochii celuilalt şi nimic nu mai contează acum decât emoţia pe care o simţiţi adânc în suflet.

Taur

Iubirea vă inspiră acel sentiment de siguranţă şi linişte de care aveaţi nevoie, deci, dacă aţi avut o zi plină la serviciu, petreceţi câteva ore în compania celui pe care îl iubiţi, în intimitate. Chiar dacă nu faceţi nimic interesant împreună, simpla lui prezenţă vă oferă confort emoţional.

Gemeni

Banii vă dau siguranţă, vă fac să vă simţiţi mai sigur pe propriile puteri. Primiţi mulţi bani pentru o muncă prestată şi vă simţiţi mai bogat decât alţii. În astfel de momente, apar şi invidioşii, care încep să critice mijloacele prin care aţi ajuns la succes.

Rac

Împreună cu familia, faceţi nişte planuri foarte frumoase de viitor şi abia aşteptaţi ca tot ceea ce acum abia schiţaţi să devină cât mai curând realitate. Toţi vă veţi aduce contribuţia la acest succes, dar căutaţi o cale de a grăbi un pic lucrurile.

Leu

Nimic nu vă impulsionează să vă apucaţi de treabă, deşi aţi avea multe de făcut şi azi. Doriţi o zi de pauză, de stat degeaba, ori pentru că sunteţi obosit, ori pentru că activităţile asupra cărora ar trebui să vă concentraţi nu vă interesează.

Fecioară

Sunteţi înconjurat de multă lume şi fiecare aşteaptă ceva de la dumneavoastră. Familia şi partenerul vor mai multă grijă şi afecţiune, şefii şi colegii vor să fiţi mai implicat la serviciu.

Balanţă

Luaţi legătura cu părinţii sau bunicii, cu persoane din trecut de care sunteţi legat emoţional. Poate aveţi ocazia să treceţi pe la un fost loc de muncă sau pe la şcoala unde aţi învăţat, ca atare, persoane din perioada formării dumneavoastră ca om revin pentru a vă răscoli puţin.

Scorpion

Sunteţi foarte conştiincios la serviciu, ba chiar vă oferiţi serviciile şi ajutorul în beneficiul altora. Când îl vedeţi pe colegul de alături cât se agită ca să-şi termine norma, vi se face milă şi săriţi în ajutorul lui.

Săgetător

Deşi vă implicaţi trup şi suflet într-o acţiune nouă, azi daţi piept cu un impas major, încât sunteţi gata să abandonaţi tot. Nu renunţaţi, pentru că apare cineva alături de dumneavoastră care vă susţine moral ca să depăşiţi acest hop.

Capricorn

Aveţi mari dubii cu privire la banii de care dispuneţi şi ceva vă spune că nu ar trebui să cheltuiţi prea mult, ci, atât cât aveţi, să-i drămuiţi în aşa fel încât să duceţi la capăt mai multe planuri simultan.

Vărsător

Disputele care se încing la serviciu vă dezarmează şi nu găsiţi, deocamdată, forţa de a face faţă furtunilor. Îi lăsaţi pe ceilalţi să se bată cât vor, deoarece nu aveţi chef de stres şi de nervi, ci doar vă vedeţi de treaba dumneavoastră.

 

Peşti

Colaboraţi foarte bine cu colegii, dar cele mai bune rezultate ar apărea dacă aţi lucra numai în tandem, alături de cel cu care vă înţelegeţi cel mai bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS