26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Lucraţi bine cu o persoană dragă alături, formaţi un tandem excelent, iar rezultatele la care ajungeţi împreună vă mulţumesc pe amândoi. Este posibil să fie vorba de un colaborator faţă de care simţiţi şi altceva decât colegialitate.

Taur

Banii sunt azi în cantităţi semnificative, fie că e vorba de venituri sau cheltuieli. Poate a sosit vremea să cumpăraţi ceva scump sau vă treziţi cu o recompensă materială mai bună decât v-aţi fi aşteptat.

Gemeni

Nimic nu vă satisface mai mult azi decât confortul casnic, tihna în mijlocul familiei, câteva ore petrecute în linişte alături de cel drag. Chiar dacă mai apar uneori neînţelegeri şi blocaje de comunicare, vă face plăcere să vă petreceţi timpul în familie.

Rac

Dacă aveţi întâlnire cu un grup de prieteni sau cu persoana iubită, luaţi-vă o rezervă de timp pentru că se poate întâmpla ceva în drum spre ei şi v-ar putea aştepta mai mult decât e cazul.

Leu

Se apropie un eveniment fericit, de care sunteţi foarte mândru, pentru că va fi ca o recunoaştere a meritelor dumneavoastră, ca atingerea unui scop pentru care aţi muncit mult. Aţi construit totul cu optimism şi acum se văd rezultatele gândirii pozitive.

Fecioară

Veştile sunt bune pe tot parcursul zilei, vă apar în cale tot felul de cunoştinţe şi de la fiecare aflaţi câte ceva care vă bucură. Primiţi un mesaj extrem de important, care vă anunţă un eveniment fericit, cum ar fi naşterea unui copil, o viitoare căsătorie sau o mare reuşită profesională.

Balanţă

Sunteţi pe val, cel mai bun dintre toţi, primul în orice confruntare sau vă bucuraţi de o protecţie importantă, venită de sus. Se petrec evenimente de top acum, de parcă toate şansele vă bat la uşă şi trebuie să profitaţi de ele imediat.

Scorpion

Prezenţa partenerului de suflet vă inspiră acel sentiment de securitate emoţională de care aveţi nevoie. Vreţi să vă demonstreze concret cât de mult vă iubeşte, vreţi să vă spună mereu ce simte, pentru ca doriţi mai multă siguranţă.

Săgetător

Toate problemele zilei dispar după ce vă întoarceţi acasă şi sunteţi înconjurat de familie. Vă eliberaţi stând de vorbă cu partenerul de viaţă sau cu părinţii şi nu mai contează nimic din toate supărările de pe parcurs.

Capricorn

Reprezentanţii legii vă pun beţe în roate şi vă critică, deci vă puteţi aştepta la tot felul de sancţiuni prin care vi se atrage atenţia că nu aţi respectat întocmai rigorile impuse de sus.

Vărsător

Nu sunteţi lăsat să vă exprimaţi părerile, chiar dacă aveţi întotdeauna ceva interesant de spus. De data aceasta, ceva vă opreşte să vorbiţi: ori nu sunteţi motivat de rezultatele finale ale unei eventuale intervenţii, ori aveţi oponenţi puternici, care vorbesc mai tare şi vă dau deoparte.

Peşti

În adâncul sufletului se zbat tot felul de emoţii negative: complexe, temeri, panică, fobii, dar totul e legat de prezenţa unei persoane cu influenţă nefastă asupra dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS