21.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Veştile bune de acasă vă încântă. Luaţi legătura cu fraţii, cu părinţii, cu persoane de care sunteţi ataşat emoţional, iar discuţiile cu ei vă fac mult mai fericit. Sunteţi mai tandru, mai apropiat sufleteşte de oameni.

Taur

Porniţi o acţiune nouă, dar după primul pas deja daţi înapoi, ca şi cum v-aţi îndoi că aţi ales calea potrivită sau că veţi ajunge la ce v-aţi propus.

Gemeni

Banii pe care îi aveţi la dispoziţie pot aduce fericire întregii familii, deci ieşiţi azi la cumpărături şi luaţi ceva pentru confortul tuturor. Investiţi în aparate electrocasnice sau chiar în achiziţionarea unui apartament.

Rac

Fiţi atent ce spuneţi astăzi, pentru că există riscul să rupeţi o relaţie, poate chiar o prietenie la care ţineţi mult. O vorbă necugetată poate strica totul. Un prieten cu care intraţi azi în legătură poate avea un efect negativ asupra dumneavoastră.

Leu

Bateţi la uşa unei firme şi aveţi noroc: găsiţi specialiştii de care aveţi nevoie pentru a vă rezolva problemele sau primiţi o veste excelentă legată de cariera dumneavoastră.

Fecioară

Calmul şi răbdarea vă caracterizează azi pe dumneavoastră în mod special şi vi se citeşte pe chip o anume linişte interioară pe care reuşiţi să o transmiteţi şi celor din jur. Nimic nu vă poate scoate azi din starea de calm.

Balanţă

Ar trebui să plecaţi spre altă localitate, la nişte rude care au nevoie de prezenţa dumneavoastră. Primiţi veşti de la acestea sau chiar vă treziţi cu musafiri neaşteptaţi.

Scorpion

Aţi putea cunoaşte o persoană care reuşeşte să vă bulverseze. Este mai experimentată decât dumneavoastră în dragoste şi vă trezeşte apetitul erotic într-un mod nebănuit.

Săgetător

Nimeriţi într-un mediu ostil, în care nu vă simţiţi bine şi nu ştiţi ce să faceţi să scăpaţi mai repede de aici. Dacă prezenţa dumneavoastră este totuşi obligatorie, veţi tolera situaţia. Posibil ca în anturaj să existe persoane pe care nu le simpatizaţi.

Capricorn

Trebuie sa vă întoarceţi la o sarcină pe care nu aţi reuşit să o duceţi la capăt. A rămas ca o datorie neîncheiată care vă tot cheamă înapoi, dar pentru care nu v-aţi găsit timp până acum.

Vărsător

Eforturile depuse până acum sunt recompensate, deci azi aveţi motive de satisfacţie pentru ce aţi realizat. Nu mai contează cât de mult aţi muncit, câte piedici aţi avut de trecut şi câte umilinţe de îndurat, ci contează numai rezultatul la care aţi ajuns.

Peşti

Nu vă plac discuţiile în contradictoriu şi nu vă băgaţi în dispute, pentru că simţiţi că nu aveţi argumente puternice pentru a vă susţine cauza. Veţi ignora încercările unora de a vă provoca şi veţi părăsi mediile tensionate, în care oricând se poate aprinde scânteia unui scandal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS