21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Entuziasmul creşte cu fiecare zi care vă apropie de un eveniment mult aşteptat, căruia îi acordaţi o importanţă şi o atenţie cu totul speciale. Simţiţi că acel moment de vârf vă aduce fericire, că vă împlineşte aşteptările.

Taur

Vă este dor de cineva de departe, de casa părintească, de fraţii lăsaţi acasă, de rudele pe care nu le-aţi mai văzut de mult. Dacă dorul este aşa de mare, aţi putea urca în primul tren pentru a ajunge într-un loc de care sunteţi puternic ataşat emoţional.

Gemeni

Tristeţea cade peste sufletul dumneavoastră ca un trăsnet, din cauza unui eşec neaşteptat. Vă ia pe nepregătite şi, în loc să vă adunaţi forţele pentru a înfrunta provocarea, alunecaţi spre depresie şi neputinţă.

Rac

Fiţi deschis la propunerile altora, pentru că printre ele se află şi şansa de a câştiga nişte bani în plus. Acceptaţi invitaţiile la discuţie, propunerile de asociere, informaţiile financiare – de exemplu, un pont bun de a vă investi banii sau de a cumpăra ceva care vă face plăcere.

Leu

Lipsa banilor vă face să priviţi totul în negru şi să abandonaţi orice activitate. Veţi refuza orice şi la tot ce vi se spune să faceţi aduceţi în discuţie salariul foarte mic, lipsa unei motivaţii, întârzierile salariale etc.

Fecioară

Munciţi cu drag, cu o satisfacţie emoţională faţă de ceea ce iese din mâinile sau mintea dumneavoastră. Poate vi se cere mai mult simţ artistic, să vă puneţi în valoare talentele, şi, când aveţi sarcini atât de plăcute, aveţi spor.

Balanţă

Superiorii, profesorii, părinţii vi se opun, pentru că nu corespundeţi pretenţiilor lor. Vor mai multă seriozitate din partea dumneavoastră, mai multă ambiţie şi nu sunt de acord să îi contraziceţi în permanenţă.

Scorpion

Faceţi planuri în glumă, fără să credeţi în ceea ce visaţi. Construiţi castele fantastice, dar nu vă daţi seama că unele din toate aceste iluzii chiar pot avea un sâmbure de adevăr şi nu ar trebui să glumiţi cu visele dumneavoastră.

Săgetător

Furia se acumulează în sufletul dumneavoastră şi răbufniţi la prima scânteie. Sunteţi irascibil şi totul vă enervează la culme, de aceea va fi greu să se discute cu dumneavoastră azi pe un teren paşnic.

Capricorn

Discuţiile se leagă extrem de uşor astăzi, sunteţi comunicativ, sociabil, jovial şi aveţi mereu un cuvânt de spus celor cu care intraţi în contact. Oricine se poate baza azi pe un sfat bine documentat şi pe o informaţie utilă venite de la dumneavoastră.

Vărsător

Staţi departe de orice ispită azi, pentru că reprezintă un risc pentru dumneavoastră. Numai prudenţa cu care trataţi totul vă va salva de repercusiuni, aşa că mai bine spuneţi nu la orice tentaţie.

Peşti

Trebuie să toleraţi nişte condiţii care nu prea vă convin, doar din respect pentru interlocutorul dumneavoastră. Nu aveţi voie să vă expuneţi punctul de vedere aşa cum aţi dori, ci sunteţi mereu ţinut în frâu de reguli care vă fac să vă simţiţi încorsetat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS