21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Cineva vă alimentează vise imposibile şi vă prezintă viitorul în lumini atât de frumoase, încât sunteţi gata să-l şi credeţi, dar ce păcăt că sunt simple iluzii. Fiţi realist şi nu vă bazaţi pe speranţele deşarte pe care celălalt vi le dezvoltă.

 

Taur

Atmosfera este plăcută oriunde v-aţi afla dumneavoastră. Sunteţi o companie veselă, fără nici o grijă, dar această atitudine jovială şi mereu simpatică poate lăsa şi o impresie greşită asupra dumneavoastră.

 

Gemeni

Nu sunteţi în apele dumneavoastră. Bănuiţi că cineva vă ascunde ceva, că vă minte şi tot ce spune sau face vă ridică mari semne de întrebare cu privire la adevăratele intenţii.

 

Rac

Cineva se poartă nepotrivit cu dumneavoastră şi acest lucru vă deranjează foarte tare, dar pentru că nu aveţi forţa de a lupta împotriva acestei atitudini, aveţi tendinţa de a accepta totul umil, învinovăţindu-vă singur pentru ceea ce vi se reproşează.

 

Leu

Deşi unele lucruri nu au ieşit aşa cum aţi sperat, azi, totul pare să se redreseze ca prin minune. Aproape că nu mai speraţi că s-ar mai putea petrece ceva bun, dar iată că azi vă apare în cale persoana potrivită sau primiţi vestea cea bună despre o soluţionare pozitivă a problemei care vă preocupă.

Fecioară

Vă revedeţi cu o persoană din trecut, despre care poate nu mai aveaţi nici o veste de ceva timp, dar acum aveţi iar ocazia de a sta de vorbă şi de a ajunge la zi cu noutăţile ultimilor ani.

Balanţă

Nu se poate discuta deschis cu dumneavoastră azi, sunteţi foarte timid, retras, cârcotaş, parcă nimic nu vă convine şi nimic nu vă inspiră încredere. Vreţi să fiţi lăsat în pace, să nu vă intre nimeni în intimitate şi refuzaţi dialogul.

 

Scorpion

Ar fi trebuit să vă pregătiţi de plecare azi, dar apare o piedică în planurile de călătorie şi ori trebuie să rămâneţi acasă, ori să amânaţi deplasarea. Dacă folosiţi mijloace de transport, e posibil să apară mari întârzieri pe parcurs.

Săgetător

Succesul este de partea dumneavoastră în tot ce vă propuneţi. Orgoliul nu vă lasă să staţi în banca dumneavoastră dacă aveţi ceva de spus şi vreţi cu orice preţ să atrageţi atenţia.

 

Capricorn

Rutina cotidiană vă consuma tot timpul şi toată energia şi nu mai aveţi chef să faceţi nimic altceva. Aveţi multe sarcini banale de adus la zi şi ştiţi să le îndepliniţi, dar sunt prea multe în program, ceea ce naşte sentimentul că nu daţi randament, oricât aţi munci.

Vărsător

Când credeaţi că totul merge prost, iată că apare soarele pe strada dumneavoastră şi dezamăgirea dispare ca prin minune. Un eşec poate fi depăşit cu zâmbetul pe buze pentru că există cineva alături care vă susţine.

Peşti

Un mic cutremur dă peste cap liniştea interioară şi puneţi imediat la suflet acest eşec. Sunteţi tentat să priviţi totul în negru şi să extrageţi concluzii drastice, spunând „eram sigur că aşa va fi“. Nu fiţi chiar atât de sigur, unele lucruri pot fi reparate uşor dacă depăşiţi faza pesimistă şi negativistă şi acţionaţi concret.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS