15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Tot calmul acumulat de Sărbători este dat peste cap de un conflict minor undeva pe stradă sau într-un mediu ostil în care nimeriţi fără să vă doriţi. Dacă vă reîntoarceţi la serviciu după vacanţă, parcă lumea a uitat de bunele maniere şi de vorbele frumoase şi sare la atac.

 Taur
Vă gândiţi încă la ceva petrecut zilele trecute, probabil de Revelion, şi apare şansa de a reface atmosfera frumoasă de atunci. Poate mergeţi şi azi la o petrecere sau vă vedeţi cu prietenii şi povestirile tuturor sunt vesele şi tonice.

 Gemeni
Este multă lume în preajma dumneavoastră, dar cu fiecare persoană discutaţi cu alt ton. Cu cineva aveţi discuţii numai pe teme financiare, cu altcineva – despre afaceri şi carieră, dar poate la un moment dat cele două preocupări aparent diferite se vor lega.


 Rac

Vă concentraţi serios la muncă, la studiu, la pregătirea unui proiect de serviciu de care depinde imaginea dumneavoastră în carieră. Nu vă puteţi permite să-l terminaţi repede, ci vă adunaţi forţele pentru o perioadă mai îndelungată, deoarece succesul, în acest caz, se clădeşte lent şi cu efort.

Leu
Abia aşteptaţi un eveniment fericit anunţat pentru perioada următoare. Poate fi o căsătorie sau un moment festiv în familie sau urmează să revedeţi rude de care vă era dor.

 Fecioară
Afacerile sunt atuul dumneavoastră, manipulaţi banii cu fler deosebit şi aveţi curajul unor investiţii de milioane. Ceea ce cumpăraţi acum e scump şi vă inspiră un sentiment de maximă satisfacţie.

 Balanţă
Proiectul în care aţi investit timp şi energie ajunge într-un punct critic, în care totul poate fi dat peste cap. Ori este vorba de un eşec, descoperind că nu aţi mers în direcţia cea mai bună, ori este doar o schimbare capitală de atitudine, observând că există şi altă variantă de evoluţie.

Scorpion
Citiţi de zece ori fiecare document care vă trece astăzi prin mână, refaceţi calculele, verificaţi totul şi nu vă bazaţi pe informaţiile neoficiale care vă parvin.

 Săgetător
O relaţie de prietenie ajunsese într-un punct mort şi nu mai ştiaţi cum să comunicaţi cu amicul respectiv, dar azi găsiţi o portiţă deschisă spre dialog, pentru a restabili bună înţelegere de care v-aţi bucurat cândva.

 Capricorn
Nu reuşiţi să vă integraţi într-un anumit mediu, aveţi impresia că toţi vă privesc ostil, ca nu vă simpatizează nimeni, că sunt persoane străine cu care nu aveţi nimic în comun.

 Vărsător
Deşi eraţi calm şi liniştit şi nimic nu părea să vă scoată din această stare, iată că se iveşte un eveniment neaşteptat, care vă strică toată pacea interioară.

 Peşti
Inima vă ia foc ori de câte ori persoană iubită ridică tonul la dumneavoastră.  Nu vă place cum se poartă cu dumneavoastră, dar pentru că o iubiţi, veţi tolera multe din partea sa. Reuşiţi să o dezarmaţi repede dacă puneţi emoţiile şi vorbele dulci în prim plan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS