15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Staţi de vorbă cu o persoană cu multă experienţă de viaţă, care vă poate oferi sfaturi bine documentate. Calmul vocii sale vă inspiră siguranţă şi vă puteţi baza în totalitate pe ceea ce are să vă transmită. Vă domoleşte, practic, graba şi pasiunea cu care sunteţi tentat să vă aruncaţi în miezul unor acţiuni.

 Taur
V-aţi grăbit într-o anumită direcţie şi acum începeţi să vă mai pierdeţi interesul. Vă gândiţi din ce în ce mai serios dacă aţi ales calea corectă, dacă nu cumva v-aţi pripit, dacă nu cumva aţi fost influenţat de cineva care avea interesul să vă atragă în această capcană.

 Gemeni
Nu vă puteţi concentra la nimic în mod special, sunteţi neatent, împrăştiat, superficial şi nu se prea poate pune bază pe dumneavoastră. Această atitudine este cauzată de faptul că acţiunile pe care le trataţi cu atâta dezinteres nu vă privesc, ci sunteţi preocupat de alte chestiuni.

 Rac
Lucraţi alături de o persoană aparent interesată de rezultatele la care trebuie să ajungeţi împreună, dar ceva vă spune că nu are intenţii sincere. Vă linguşeşte, vi se bagă pe sub piele şi vă laudă doar pentru a obţine ceva.

 Leu
Multe probleme se rezolvă azi la serviciu, pentru că întâlniţi persoana cea mai potrivită pentru a găsi soluţiile cele mai bune. O discuţie cu un superior, îndrumarea unui specialist sau timpul pe care îl investiţi în proiectele începute se vor dovedi salvatoare pentru a aduce multe treburi la normal.

 Fecioară
În viaţa sentimentală suferiţi o criză. Sunteţi profund afectat pentru cele întâmplate, mai ales că sunt total neaşteptate, dar vă atrag, totodată, atenţia că un astfel de gest poate fi oricând repetat dacă nu luaţi taurul de coarne acum.

 Balanţă
Nu suportaţi liniştea şi banalitatea instalate în program şi tot aşteptaţi de undeva noutatea. Dacă nu apare de nicăieri, este bine să o căutaţi singur, să provocaţi cumva lucrurile pentru a anima atmosfera. Nu aţi dori să vă consumaţi energia pe fleacuri, pe discuţii sterile sau pe treburi de rutină, care vă plictisesc de moarte, ci trebuie să găsiţi ceva interesant şi astăzi!

Scorpion
Vorbele dure ale unui colaborator lasă urme profunde în sufletul dumneavoastră. Vă simţiţi jignit, rănit, îmbufnat, pentru că nu consideraţi că meritaţi asemenea vorbe, dar nu cumva la originea acestor critici a fost o greşeală comisă chiar de dumneavoastră? Celălalt nu a făcut decât să vă atragă atenţia, şi dumneavoastră v-aţi şi supărat.

 Săgetător
Nimic nu merge azi. Vă simţiţi complet blocat de piedici neprevăzute sau de schimbări de ultim moment. Ceva vă spune că nu mergeţi în direcţia bună şi că soluţia cea mai bună ar fi să-i puneţi punct aici, chiar şi fără preaviz, pentru că nu ar fi decât un consum inutil de timp şi energie, fără a ajunge la rezultatele sperate.

 Capricorn
Aţi ajuns într-un punct în care doriţi să vă menţineţi multă vreme. Tot ce trebuie să faceţi este să ţineţi cu dinţii de acest succes, să-l faceţi să dureze multă vreme de acum încolo. Ajunge doar să nu schimbaţi nimic şi să depuneţi eforturi serioase pentru a vă menţine pe val.

 Vărsător
Iubirea vă face mult mai tăcut şi mai retras, de parcă v-ar fi teamă să vă exprimaţi emoţiile. Nu ştiţi cum vor fi primite sentimentele de cel pe care-l iubiţi sau, oricât i-aţi demonstra iubirea, aveţi impresia că nu răspunde la fel. Gesturile de dragoste pe care le oferiţi sau le primiţi astăzi sunt mult mai distante şi mai timide, dar este atmosfera perfectă pentru o iubire secretă sau platonică.

 Peşti
Viitorul vă cam sperie, pentru că se apropie un eveniment pe care nu ştiţi cum îl veţi gestiona. Nu vă simţiţi pregătit să-i faceţi faţă, provocările vă îngrozesc, dar nu cumva exageraţi cu pesimismul? Totul poate fi foarte bine dacă veţi fi deschis pentru orice, lăsând la o parte gândirea negativă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS