15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Intervenţia unei persoane cu funcţie, a unei personalităţi deosebite de care depinde, cumva, cariera dumneavoastră se va dovedi salvatoare, pentru că vă ajută să restabiliţi echilibrul mult dorit. Vă reveniţi şi sunteţi foarte mândru că aţi avut un asemenea sprijin.

 Taur
Sunteţi atras spre flirt, spre escapade sentimentale fără consistenţă. Vă cam jucaţi de-a iubirea, dar vă face plăcere tot acest joc, pentru că vă mai scoate în evidenţă talentul de cuceritor. Chiar dacă partenerul oficial nu vă simte cu adevărat alături, vă simţiţi excelent pentru că inima vă bate mult mai tare. Dar e un foc de paie.

Gemeni
Certurile vă deranjează pentru că nu consideraţi că meritaţi asemenea tratament de la oameni. Ar trebui să evitaţi mediile ostile şi situaţiile tensionate, întrucât cel rănit veţi fi numai dumneavoastră. Celălalt vă va critica, vă va jigni şi apoi va pleca.

 Rac
Aţi depăşit un impas, un blocaj care nu v-a lăsat să ajungeţi la ce v-aţi propus. Succesul acestei acţiuni este optimismul, deci continuaţi să gândiţi pozitiv chiar şi în momentele cele mai grele, pentru că numai aşa veţi atrage reuşita mult dorită.

 Leu
Nu vă înţelegeţi cu persoanele mai în vârstă, care se opun cu încăpăţânare ideilor dumneavoastră moderne şi progresiste. Dacă ar fi după ei, ar sta pe loc şi s-ar mulţumi cu aceleaşi chestiuni arhicunoscute, fără a mai aduce nimic nou în program.

 Fecioară
Aţi ajuns la finalul unui proces de durată, în care  v-aţi luptat pentru a demonstra adevărul. Poate aţi apelat şi la instanţă şi a sosit ziua unui verdict sau tot efortul dumneavoastră de a arăta că aveţi dreptate se soldează cu o victorie. Veţi fi mulţumit că totul revine la normal, aşa cum se cuvine, poate susţinut şi de un act, de o decizie oficială sau de o promisiune care nu poate fi atacată de nimeni.

Balanţă
Mergeţi la serviciu cu o oarecare tristeţe, pentru că nu sunteţi motivat suficient de bine sau atmosfera este cam ostilă şi aţi prefera orice altceva, numai să nu ajungeţi acolo. Poate vă ocupaţi de sarcini profesionale ce nu vă sunt pe plac, prin care vă simţiţi umilit, dar sunt momente de compromis, în care trebuie să toleraţi astfel de situaţii.

 Scorpion
Este agitaţie mare în jurul dumneavoastră, apar tot felul de persoane care vor ceva. Mai greu va fi când veţi fi tras în direcţii total opuse de doi indivizi foarte diferiţi, fiecare având alt mod de a comunica. Unul este nervos şi grăbit, celălalt e lent şi plictisit şi nu ştiţi cum să vă adaptaţi stilul pentru a le fi amândurora pe plac.

 Săgetător
Nu vă puteţi baza prea mult pe ajutorul unor colaboratori, chiar dacă aceştia promit multe. Ceva vă spune să nu aveţi încredere în ceea ce afirmă, pentru că nu au cunoştinţele necesare pentru a vă fi de folos. Mai bine v-aţi descurca singur sau, dacă totuşi trebuie să apelaţi la serviciile lor, informaţi-vă înainte dacă sunt persoane competente sau cereţi şi o a doua opinie.

 Capricorn
Daţi piept cu un rival puternic, ce va încerca, pe toate căile, să vă discrediteze, să vă înlăture sau chiar să vă facă rău. Fiţi cu ochii în patru ori de câte ori aveţi o confruntare directă, pentru că reacţiile celui din faţa dumneavoastră pot fi de-a dreptul uluitoare, spunând exact ceea ce nu aţi merita şi apelând la gesturi incorecte doar pentru a-şi asigura victoria.

Vărsător
Atmosfera din cămin se calmează datorită unor veşti bune, ce vă încântă pe toţi în egală măsură. Se anunţă o limpezire a orizonturilor după vremuri mai tensionate sau chiar schimbări de bun augur, pe care le aşteptaţi cu încredere.


 Peşti

Nimeni nu vă poate învinge azi în dispute cu tentă intelectuală, deci, dacă aveţi de susţinut vreun examen, o lucrare, o întrevedere profesională, mintea vă merge brici, iar vorbele se leagă fluent în conversaţii interesante. Puteţi convinge uşor pe oricine datorită calităţilor pe care le investiţi în actul comunicării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS