21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
De unde nici nu v-aţi fi aşteptat, poate apărea o veste bună sau o şansă excelentă pentru a vă pune mai mult în valoare calităţile. Totul este să aveţi curajul de a face un pas înaintea tuturor ca să spuneţi ce ştiţi, deoarece indiferenţa sau lenea nu vă vor fi deloc de folos.

 Taur
Visul la care vă gândiţi are toate şansele să devină realitate pentru că aveţi alături o persoană ce poate juca un rol activ în atingerea lui. Vă impulsionează, pune umărul alături de dumneavoastră, vă spune ce trebuie făcut, ca atare vă puteţi baza total pe susţinerea sa.

 Gemeni
Vă place monotonia acestei zile, pentru că aveţi timp să vă ocupaţi de unele chestiuni mărunte care vă încântă. Pot fi discuţii intime cu partenerul, întâlniri cu amicii în oraş, preocupări de timp liber care vă fac să zâmbiţi, deci reuşiţi să găsiţi un motiv de bucurie din orice, chiar şi din cele mai banale lucruri din jur.

 Rac
Aţi obosit să tot întoarceţi o problemă pe toate părţile, pentru că la fiecare analiză nouă apar alte şi alte detalii, care vă stresează şi mai mult. Ca să depăşiţi această pasă proastă, ar trebui să luaţi decizia de a pune punct unui proces care pare să nu se mai încheie.

 Leu
Iubirea dumneavoastră este serioasă, bine închegată, vă bazaţi amândoi pe angajamente solide, pe obligaţii asumate, pe fapte concrete ce vă inspiră siguranţă pe viitor. Orice problemă mai veche ce a tensionat viaţa sentimentală poate fi depăşită cu calm şi cu răbdare, dacă nimeni nu toarnă acum gaz peste foc.

 Fecioară
Se anunţă sume de bani şi deja visaţi ce să faceţi cu ele. Se pare că sunt venituri sigure, care vor apărea odată şi odată, deci planurile dumneavoastră nu sunt utopice şi nici riscante. Puteţi administra banii pentru perioada următoare ca să ştiţi cum să faceţi faţă acestui final de an.

 Balanţă
Timpul trece altfel decât v-aţi dori. Dacă vă grăbiţi să ajungeţi la un moment mult dorit, orele abia se preling, încât vă pierdeţi speranţa că mai puteţi ajunge la ce v-aţi propus. Dar dacă aţi avea nevoie de o zi-două de răgaz, timpul trece în goană şi nu vă permite amânarea pe care o speraţi.

Scorpion
Riscul de a vă pierde un prieten este mare, deci fiţi atent până unde întindeţi coarda în relaţiile tensionate. Dacă nu vă face pe plac celălalt, sunteţi în stare să-i trântiţi vreo două şi aţi putea strica tot. Dacă este totuşi vorba de un amic a cărui prezenţă nu vă mai este utilă şi nici măcar plăcută, a sosit timpul să vă descotorosiţi de el.

 Săgetător
Problemele de la serviciu devin de-a dreptul stresante şi nu vă mai vedeţi capul de treabă. Pe lângă programul arhiîncărcat, se mai ivesc alţi şi alţi colaboratori care cer ceva de la dumneavoastră şi simţiţi că nu mai puteţi. Randamentul este zero, oboseala este maximă, iar ajutorul celor din jur nu se ridică la nivelul aşteptărilor.

 Capricorn
Viaţa de familie este tihnită datorită bunei înţelegeri dintre soţi, dintre fraţi, dintre părinţi şi copii. Vă petreceţi câteva ore împreună şi puneţi la cale planurile viitoare. Toţi contribuie cu entuziasm la ceea ce propuneţi, pentru că sunt evenimente care vă fac tuturor plăcere.

 Vărsător
Un telefon sau o întâlnire faţă în faţă cu un prieten se va dovedi cel mai norocos lucru care vi se putea întâmpla azi. Vă dă o veste excepţională, iar intervenţia sa este salvatoare. Practic, treceţi prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a întâlni pe cineva special, ce va juca un rol major în planurile care vă preocupă.

 Peşti
Dacă aveaţi în plan vreo deplasare importantă azi, planurile se vor schimba din cauza unor piedici neprevăzute. Poate ar fi bine să amânaţi călătoriile, deoarece este nevoie de dumneavoastră unde vă aflaţi acum. Stând pe loc, este posibil să vi se ofere altceva în schimb, iar la finalul zilei să fiţi mulţumit că nu aţi mai plecat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS