15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Trebuie să luptaţi împotriva pasivităţii şi comodităţii care vă copleşesc astăzi, pentru că ar fi păcat să rataţi unele ocazii bune din cauza indiferenţei. Sunteţi prea pasiv în unele momente, când, de fapt, ar trebui să fiţi energic, îndrăzneţ, plin de viaţă, conform zodiei.

 Taur

Norocul apare de la cei dragi ori de la rudele cele mai apropiate – soră, mamă, bunică – sau de la partenerul de viaţă, persoane dragi care vă fac surprize deosebite. Aveţi motive de fericire, iar viaţa personală s-a mai animat, datorită unor evenimente pozitive ce vă încarcă de entuziasm.

 Gemeni

Toată ziua sunteţi pe drumuri, dar sunt deplasări scurte, pe distanţe mici, de acasă în oraş, de la serviciu la bancă şi tot aşa, dar oboseala se va acumula tocmai prin multitudinea de sarcini din agenda de lucru.

 Rac

Aveţi o nemulţumire ce nu
v-a lăsat să vă odihniţi azi-noapte, deci v-aţi trezit trist şi necăjit. Noroc că întotdeauna apare ceva în compensaţie care să alunge supărarea şi să vă aducă un motiv de bucurie.

 Leu

Ajungeţi la finalul unei perioade tensionate, în care v-aţi simţit stresat, constrâns să acceptaţi tot felul de condiţii nedorite, supus unor reguli stricte. Acum, când totul a ajuns la final, parcă vi se ia o piatră de pe inimă şi răsuflaţi uşurat. Ce a fost mai greu a trecut, senzaţia de descătuşare este ca o gură de aer proaspăt după o perioadă obositoare.

 Fecioară
După o lungă perioadă de aşteptare, când nici nu mai credeaţi că ar mai putea avea loc ceva nou, apare o veste interesantă care vă atrage atenţia că aţi abandonat prea repede un anumit proiect. Îl puteţi relua acum, de la capăt sau de unde a rămas, pentru că mai are multe de oferit.

 Balanţă
Trebuie să reparaţi mai întâi o relaţie care nu mergea tocmai bine, ca să fiţi sigur că puteţi merge mai departe fără stres. Încercaţi să vă rezolvaţi conflictele cu amicii, certurile cu fraţii, supărările cu rudele, pentru că unele dintre ele chiar nu-şi mai au rostul.

 Scorpion

Depăşiţi cu succes un impas, pe care nu credeaţi că-l veţi putea trece, dar vă sar în ajutor nişte prieteni, gata să vă susţină şi să intervină concret în problema dumneavoastră.  

 Săgetător
Sunteţi la o răscruce de drumuri şi nu ştiţi încotro să mergeţi. Analizaţi, nu vă hazardaţi la primul impuls, aşteptaţi înainte de a lua o decizie. Ambele variante vi se par la fel de interesante, tocmai de aceea nu vă puteţi hotărî imediat.

 Capricorn
Viitorul vă inspiră stabilitate pe termen lung, încredere în unitatea familiei, un sentiment că totul va merge foarte bine de acum încolo. Poate vă bazaţi pe sprijinul unei rude sau pe o anumită sumă de bani, sosită de la cineva din familie.

 Vărsător
Discuţiile cu prietenii sunt cam precipitate, se apelează prea des la nervi, la înjurături, la replici dure, fără să intenţioneze cineva să-l supere pe celălalt. Nu este neapărat vorba de neînţelegeri, ci de un ton ridicat ce poate da naştere unor conflicte sau unor stări de stres inutile.

 Peşti
Nu vă puteţi linişti din cauza unor procese de conştiinţă care vă tot sâcâie şi, până nu daţi de capăt acestei probleme, nu vă veţi relaxa. Mai bine mai faceţi un efort acum, pentru a încheia totul, decât să continuaţi la nesfârşit cu tot felul de întrebări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS