15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
O zi mai plictisitoare ca aceasta nu aţi mai avut de mult şi nu apare nimic interesant în program care să vă facă să vă simţiţi mai bine. Totul vă agasează, totul vă lasă rece şi faceţi pe cârcotaşul la tot ce vi se oferă.

 Taur
Ceva nu a mers bine în planurile dumneavoastră, iar acum, când vă treziţi în faţa unui capăt de drum, alunecaţi spre depresie şi tristeţe. Sunteţi dezamăgit de felul în care s-au petrecut lucrurile, dar nu mai puteţi schimba nimic acum.

 Gemeni
Partenerul de suflet face promisiuni pe placul dumneavoastră şi vă face să visaţi până departe. Poate este începutul unei noi iubiri sau doar al altei etape în viaţa de cuplu. Speranţele dumneavoastră cresc în intensitate de la o simplă privire sau de la o banală întâlnire cu cel care vă atrage..

 Rac
Cu calm şi cu răbdare, vă concentraţi asupra sarcinilor de serviciu şi le aduceţi pe toate pe un nivel stabil, care vă inspiră încredere. Nu mai aveţi senzaţia că a rămas ceva nerezolvat, că în orice clipă pot apărea schimbări neprevăzute, ci, dimpotrivă, rezultatele se conturează clar la orizont.

 Leu
Suferiţi, dar nu vreţi să vi se citească dezamăgirea pe chip. Ca să nu supăraţi pe nimeni, ţineţi suferinţa în sufletul dumneavoastră şi încercaţi să-i găsiţi rezolvarea, fără a face prea multe valuri. La originea acestei situaţii neplăcute se află un gest nepotrivit, o vorbă dură, sosite chiar de la persoanele cele mai apropiate, care
nu-şi dau seama.

 Fecioară
Iubirea vă face să visaţi până departe, atras de perspective noi, de speranţe din ce în ce mai înalte… Poate abia aţi întâlnit pe cineva care v-a atras atenţia şi aşteptaţi mult de la eventuala relaţie sau discutaţi cu partenerul oficial despre nişte perspective de viitor, la care veţi contribui împreună.

 Balanţă
Sunteţi obosit şi încercaţi să vă eschivaţi de unele sarcini, pentru că v-au cam lăsat puterile. Veţi găsi tot felul de tertipuri pentru a scăpa de muncă: vă prefaceţi bolnav, absentaţi nemotivat, spuneţi că sunteţi ocupat cu altceva, deşi nu aveţi nimic în program, totul cu scopul de a nu vă împovăra prea mult ziua.

 Scorpion
Aruncaţi o privire înapoi la nişte proiecte ce nu au fost încheiate sau care mai au un rol în activitatea dumneavoastră. Ori vă întâlniţi cu un fost colaborator care are ceva de transmis, după o lungă aşteptare, ori aveţi ocazia de a relua o situaţie abandonată de mult.

 Săgetător
Pentru a vă împlini un vis, sunteţi capabil de orice, chiar să vă luptaţi cu inamicii cei mai puternici. Se vor ivi suficiente piedici pe parcursul drumului dumneavoastră către reuşită, de aceea trebuie să vă înarmaţi cu răbdare şi mai ales cu ambiţie, pentru că nu puţini vor fi cei care vi se vor opune. Credeţi în visul dumneavoastră şi mergeţi mai departe, dându-i la o parte pe cei care încearcă să vă pună beţe în roate.

 Capricorn
Nu prea aveţi chef de muncă, dispoziţia psihică e fragilă şi veţi abandona activitatea la primul impas. Nu vă îndreptaţi spre rezultate foarte clare şi, dacă nu aveţi garanţia succesului, nu aveţi nici o motivaţie să lucraţi.

Vărsător
Puneţi punct unei situaţii, pentru că vă daţi singur seama că este cea mai bună soluţie. Vă veţi simţi mult mai bine după aceea, eliberat de stres şi de griji, şi vă pregătiţi deja de altă aventură, şi mai interesantă. Nu trebuie să insistaţi să continuaţi o cale care nu duce nicăieri, ci trebuie să aveţi curajul să-i puneţi punct, chiar şi pe nepusă masă, pentru a face loc altui început. O luaţi de la zero cu inima deschisă!

 Peşti
Simţiţi că bateţi pasul pe loc, că nimic nu înaintează, dar vinovat sunteţi chiar dumneavoastră, pentru că nu aveţi curajul propriilor decizii. Vă îndoiţi prea mult de ceea ce faceţi, analizaţi prea mult, găsiţi numai defecte şi pierdeţi timp cu întrebări inutile, majoritatea fără răspuns…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS