21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Aţi trăit cândva un eveniment deosebit care încă vă influenţează viaţa şi vă tot mândriţi cu reuşitele de altădată. Aveţi acum ocazia de a readuce la lumină sentimentele sau bucuriile de atunci, de a spune lumii ce aţi reuşit odată, pentru că unii nu ştiu cu ce vă lăudaţi, dar pot afla acum.

 Taur
Iniţiativele dumneavoastră nu au efectul scontat şi vă consumaţi energia în direcţii mult sub aşteptări. Aţi pornit cu avânt, dar la primul hop vă daţi seama că nu aţi ales mijloacele cele mai bune, ci v-aţi cam hazardat.

 Gemeni
Banalitatea acestei zile, agenda plină de sarcini de rutină, care vă plictisesc enorm, vor face din această zi o luptă contra cronometru cu treburile minore. Nu aveţi parte de prea multe satisfacţii, pentru că vă ocupaţi de chestiuni neimportante, asupra cărora tot trebuia să vă aplecaţi.

 Rac
Cei mai buni prieteni se vor dovedi a fi cei din familie, pentru că ei vă vor sări în ajutor chiar şi fără să le cereţi. Vor simţi imediat când sunteţi în impas şi vă vor susţine moral, fizic, financiar.

 Leu
Depuneţi mari eforturi pentru a vă înţelege cu partenerul, care nu răspunde solicitărilor dumneavoastră aşa cum aţi dori. Aţi obosit să vă mai certaţi, să explicaţi, să-i toleraţi mofturile, de aceea abordaţi o atitudine nepăsătoare, ca şi cum nu v-ar interesa ce face.

 Fecioară
Începeţi săptămâna cu stângul, pentru că nimic din ce v-aţi propus azi nu merge aşa cum trebuie. Orice încercare ajunge la un hop şi nu puteţi merge mai departe.

 Balanţă
O zi veselă, cu multe discuţii plăcute, cu întâlniri amuzante, cu motive de distracţie şi relaxare. Nu vă puteţi concentra la nimic dificil, pentru că apar prea multe preocupări minore ce vă atrag atenţia. De aceea e bine să nu vă apucaţi de vreun proiect serios, pentru că veţi fi întrerupt la tot pasul.

 Scorpion
Aveţi două variante de a pune punct unei situaţii, dar ambele vă ridică semne de întrebare. Sunteţi în cumpănă, nu ştiţi ce să faceţi, dar problema trebuie rezolvată acum, nu suferă amânare. Analizaţi repede care ar fi cea mai bună soluţie, pentru a împăca şi capra, şi varza. Vă este foarte greu să alegeţi o singură cale.

 Săgetător
Preferaţi tihna propriei case, a mediului cu care sunteţi obişnuit, unde nu apare nimic stresant care să vă strice liniştea. Dacă nu domiciliul este locul care vă inspiră pace şi repaus, atunci veţi ieşi undeva cu prietenii pentru a vă relaxa şi a vă simţi bine. Şi ce dacă este început de săptămână? Apar motive de divertisment şi recreere chiar şi acum.

 Capricorn
Fiţi atent la deplasări, la călătorii, la trafic, pentru că se pot ivi mici ghinioane de unde nici nu vă aşteptaţi. Cel mai mult aveţi de furcă azi cu ceilalţi participanţi la trafic, ce vă pot şicana, vă scot din sărite, vă creează probleme la tot pasul şi numai din răutate sau din cauza nervilor acumulaţi. Veştile care sosesc azi nu sunt dintre cele mai bune.

 Vărsător
Dialogul este constructiv, tonic, energizant, pentru că daţi peste interlocutori interesanţi, inteligenţi, amabili, cu care vă este uşor să comunicaţi. Poate aveţi ocazia de a vă mări azi cercul de cunoştinţe sau încheiaţi o înţelegere profitabilă.

 Peşti
Dragostea şi prietenia se împletesc de minune azi. Comunicaţi foarte bine cu persoana iubită, care vă răspunde la solicitările dumneavoastră cu toată inima. Formaţi o pereche ideală, vă înţelegeţi din priviri sau prin telepatie şi nu vă lăsaţi orbiţi numai de sentimente, ci treceţi totul şi prin prisma raţiunii. O seară romantică va încununa ziua cu succes, deci stabiliţi o întâlnire cu cel drag.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS