21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Evenimentele cele mai frumoase ale acestei zile sunt direcţionate către inima dumneavoastră, astfel încât se poate vorbi de căsătorie, de nunţi, de întâlniri romantice deosebite, de momente de vârf în plan sentimental.

 Taur
Fiţi cu ochii în patru la colaboratorii care încearcă să vi se bage pe sub piele cu linguşeli şi minciuni, pentru că intenţiile lor nu sunt sincere.

 Gemeni
Primiţi de departe o veste care vă ia o povară de pe umeri. Este un răspuns mult aşteptat sau o soluţie la problemele care vă frământă, ce au rolul de a îndepărta grijile.

 Rac
Autoritatea unor persoane dominatoare, cu funcţie sau cu faimă, vă reduce la tăcere şi nu găsiţi forţa de a vă exprima punctul de vedere.

 Leu
Aveţi mult de lucru şi nu găsiţi colaboratori de nădejde, cu care chiar să clădiţi ceva solid. Încercaţi să faceţi echipă ba cu unul, ba cu altul dintre colegi, dar nu iese nimic aşa cum trebuie.

 Fecioară
Banii sunt pe un nivel mai mult decât satisfăcător şi faceţi o analiză la rece despre ce ar trebui să faceţi cu ei. Vă tentează o investiţie majoră, să cumpăraţi ceva scump, dar nu decideţi nimic până când nu aveţi garanţia că veţi face faţă următoarelor cheltuieli.

 Balanţă
Intervenţia negativă a unui rival va rămâne fără urmări, pentru că aveţi un dar aparte de a simţi pericolul din timp, înainte ca lucrurile să fie date peste cap. Interveniţi exact când trebuie pentru a scăpa de influenţa nefastă a rivalului ascuns şi restabiliţi echilibrul firesc înainte de orice repercusiune.

 Scorpion
Viaţa sentimentală este calmă, monotonă, dar pe placul amândurora, pentru că aveţi acum timpul de a face ordine în acele planuri care nu mergeau bine în cuplu.

 Săgetător
Daţi banii pe ceva ce se va dovedi un eşec financiar, pentru că nu vă este util sau nu este o afacere bună. Fiţi atent pe ce cheltuiţi acum, pentru că aţi putea fi orbit de un obiect scump, cu care aţi vrea să faceţi impresie în societate.

 Capricorn
Sunteţi mulţumit când reuşiţi să vă faceţi dreptate. Fie pe cont propriu, fie cu ajutorul unei persoane care cunoaşte legile, puteţi restabili justeţea unei anumite situaţii.

Vărsător
Aveţi o lecţie de învăţat astăzi, de la o persoană mai în vârstă, cu o viziune complet diferită de a dumneavoastră. Trebuie să acceptaţi că, uneori, căile bătătorite sunt cele mai bune soluţii de a ieşi din impas şi cei maturi vă vor arăta că trebuie să aşteptaţi timpul potrivit pentru toate.

 Peşti
Toată ziua va fi o continuă oscilaţie între două atitudini: a fi cu picioarele pe pământ sau aerian. Trebuie să treceţi de la o extremă la alta în medii diferite, pentru că, dacă aici sunteţi şeful serios, dincolo trebuie să vă destindeţi şi să glumiţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS