15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Un vis mai vechi începe să prindă contur. Aţi aşteptat mult, o perioadă lungă în care nu aveaţi nici o garanţie că tot ceea ce visaţi se mai poate transforma în realitate, dar apar diverse semne din mai multe direcţii ce vă asigură asupra materializării acestui plan.

 Taur
Dacă vi s-a făcut o nedreptate în plan financiar, azi puteţi scoate adevărul la lumină, pentru a recupera ceea ce vi se cuvine. Poate nu aţi primit nişte bani promişi sau nu aţi fost plătit cum trebuia şi găsiţi dovezi palpabile în avantajul dumneavoastră pentru a dobândi ceea ce vă aparţine.

 Gemeni
Ceva nu merge bine la serviciu, din cauza intervenţiei negative a unui coleg în treburile dumneavoastră în loc să vă ajute, aşa cum poate a intenţionat. Mai mult vă încurcă şi consumaţi timp şi energie inutil, doar pentru a repara ceea ce a stricat.

 Rac
O cunoştinţă, pe care nici măcar nu o puteţi numi prieten, se va dovedi a fi salvatorul dumneavoastră astăzi, pentru că apare la momentul potrivit pentru a vă oferi o informaţie necesară. Un simplu telefon, o întâlnire oarecare pe stradă sau o veste aparent neimportantă pot să repare o situaţie ce v-a stresat.

 Leu
Fără să vă aşteptaţi, vă treziţi în faţa unor obstacole enervante. Sunt banale, în fond, dar suficient de stresante pentru a consuma energie cu scopul de a le depăşi. Orice fleac poate deveni azi motiv de iritare, obligându-vă să depuneţi eforturi serioase pentru a-l depăşi.

 Fecioară
Conflictele dintre generaţii ajung azi la un punct critic: bunicii se supără pe nepoţi, şefii pe subalternii tineri, profesorii pe elevi, deci aveţi grijă din ce tabără faceţi parte. Celălalt este gata să vă judece şi să vă ţină piept cu tărie.

 Balanţă
Primiţi o veste care anunţă un eveniment fericit pentru familia dumneavoastră, în perioada următoare, şi deja intraţi în atmosfera acelui moment. Poate este o aniversare, o nuntă, o ceremonie la care vor veni diverşi invitaţi şi profitaţi de timpul ce v-a rămas pentru a pregăti marele moment aşa cum se cuvine.

 Scorpion
Degajaţi un aer aparte, de om stăpân pe situaţie, sigur pe ceea ce are de făcut şi care se prezintă lumii cu mult curaj. Poate este o atitudine uşor superioară, infatuată, orgolioasă, dar vă simţiţi mai presus decât ceilalţi.

 Săgetător
Unele planuri în care v-aţi pus mari speranţe au ajuns într-un punct mort, din care deocamdată nu găsiţi nici o ieşire. În loc să luptaţi cu piedica apărută, aveţi tendinţa de a renunţa, lăsând pesimismul să pună stăpânire pe dumneavoastră.

 Capricorn
Vă întoarceţi nervos acasă, pentru că nu v-aţi înţeles bine cu lumea, oriunde aţi mers azi: la serviciu, la piaţă, la şcoală etc. Dar atmosfera din cămin este atât de optimistă şi de armonioasă, încât uitaţi imediat tot ce v-a scot din sărite pe parcursul zilei.

 Vărsător
Inima dumneavoastră plânge, rănită de vorbe pe care nu le meritaţi sau de gesturi incorecte din partea celui drag. Acesta nu-şi dă seama că tot ceea ce spune lasă urme şi ceea ce face vă doare, dar, din dragoste pentru el, sunteţi capabil de mari sacrificii.

 Peşti
Lucrurile evoluează mult prea lent şi, pentru că nu apare nimic nou, începeţi să vă pierdeţi interesul pentru ceea ce făceaţi. Doriţi altceva, o schimbare care să vă scoată din starea de pasivitate, dar deocamdată nu apare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS