30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Trecerea prea lentă a timpului rămas până la un anumit eveniment vă face să vă pierdeţi interesul şi motivaţia de a mai lupta pentru scopul pe care îl aveaţi iniţial. Încet-încet, alunecaţi spre dezinteres, spre plictiseală şi nu mai depuneţi nici un efort spre ceea ce, la început, părea foarte incitant.

 Taur
Nu aveţi nici un chef de lucru pentru că vă supără ceva ce va influenţa toate activităţile zilei. Când insatisfacţia şi tristeţea vă dau târcoale, este firesc să nu vă mai stea gândul la altceva, ca atare, nu daţi randament în ceea ce faceţi.

 Gemeni
Nu vă simţiţi în largul dumneavoastră în faţa unei persoane ce vă inspiră forţă, o oarecare agresivitate, de parcă v-ar fi teamă că în orice clipă vă poate ataca sau critica. Poate fi o întrevedere cu un profesor, cu un şef, cu un reprezentant al unei instituţii de la care aşteptaţi o soluţie profesională, dar nu aveţi puterea de a-i face faţă. Timiditatea sau emotivitatea vă copleşesc.

 Rac
Se apropie un eveniment asupra căruia intuiţia vă avertizează pe toate căile. Poate aţi avut un coşmar azi-noapte şi o voce interioară vă tot atrage atenţia asupra direcţiei riscante în care vă îndreptaţi, de aceea simţiţi totul cu o forţă aparte. Ceva trist urmează să vă ia prin surprindere şi poate da naştere unei crize psihice greu de controlat: de isterie, de lacrimi, de panică…

 Leu
O zi banală, deloc pe placul unuia ca dumneavoastră, care îşi doreşte mereu ceva nou şi deosebit în program. Trebuie să vă mulţumiţi şi cu puţin şi să vă canalizaţi energia spre lucrurile mărunte, de care, odată şi odată, tot trebuia să vă ocupaţi, deci de ce nu acum?

 Fecioară
Când e vorba de un drept care vi se cuvine, scoateţi la iveală rezerve de energie fantastice ce vă vor impulsiona spre victoria finală. Nu vă lăsaţi până nu obţineţi ceea ce vă aparţine, chiar de-ar fi să arătaţi lumii o cu totul altă faţă a personalităţii dumneavoastră: mai agresivă, mai bătăioasă, mai dinamică, dar cu siguranţă tenace, aşa cum vă ştiu toţi.

 Balanţă
Dacă vă ocupaţi de afaceri, azi aţi putea semna un contract de milioane sau încheiaţi o tranzacţie excelentă, poate chiar în relaţie cu străinătatea. Sunteţi gata să cumpăraţi ceva costisitor, dar care se va dovedi o investiţie bună, pe care nu vi-o puteţi permite decât de câteva ori în viaţă.

Scorpion
Banii nu sunt tocmai pe un teren clar, aveţi impresia că tot ceea ce deţineţi se poate pierde. Faceţi calcule cu multă atenţie, sunteţi excesiv de prudent în cheltuieli, ba unii ar putea spune că sunteţi zgârcit sau că vă plângeţi prea mult de sărăcie, dar la originea acestor stări negative se află incertitudinea cu privire la anumite venituri personale.

 Săgetător

Grijile vă copleşesc şi vă faceţi tot felul de procese de conştiinţă, analizaţi totul în amănunt, poate mai mult decât ar fi nevoie şi, pentru că nu ştiţi ce să faceţi, aveţi tendinţa de a privi totul în negru.


 Capricorn

Cineva se opune planurilor dumneavoastră şi încearcă să vă taie aripile. Dacă vă prinde într-un moment de realism, este foarte posibil să renunţaţi la visele dumneavoastră, considerând că sunt imposibile, dar dacă visele dumneavoastră sunt prea frumoase şi credeţi în ele, orice ar fi, veţi lupta pentru a le atinge, chiar dacă toate vi se pun împotrivă.

 Vărsător

Intervenţia salvatoare a unui superior, a unui frate mai mare sau a unui specialist într-un anumit domeniu vă scoate din impas şi vă ajută să vă relaxaţi, în cele din urmă. Ce a fost mai greu a trecut şi, pentru că totul se aşază pe făgaşul normal, vă recăpătaţi optimismul şi încrederea în forţele proprii, mai ales când vedeţi că aveţi alături adepţi de nădejde.

 Peşti
Când vă era lumea mai dragă, apare în calea dumneavoastră o barieră imposibil de trecut. Singura ieşire pare să fie abandonul, să puneţi punct aici oricărei acţiuni, pentru că nu are rost să consumaţi timp şi energie fără rost.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS