21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Sunteţi prins la mijloc între două energii diferite: una vă spune să mai chibzuiţi, să cereţi un sfat imparţial din afară, în timp ce alta vă împinge să porniţi acum, fără să mai aşteptaţi. Nu sunteţi genul de om răbdător, care aşteaptă momentul cel mai potrivit pentru a acţiona, de aceea veţi lăsa la o parte orice analiză la rece şi veţi profita de ocazie, chiar cu riscul de a vă pripi.

 Taur
Trebuie să luaţi în calcul mai multe argumente, mai multe dovezi aparent neimportante sau detalii banale pentru a lua o decizie majoră. Primiţi tot felul de informaţii care, puse cap la cap, vor crea o imagine de ansamblu corectă şi utilă pentru ce       v-aţi propus. La tot pasul, azi sunteţi nevoit să faceţi analize rapide, pentru a face alegerile cele mai bune, dar bazându-vă pe puţine date.

 Gemeni
Dacă plecaţi la drum, la destinaţie vă aşteaptă evenimente frumoase, persoane amabile, primitoare, veşti excelente. Merită să luaţi legătura cu persoane aflate la distanţă sau chiar să urcaţi dumneavoastră în maşină şi să plecaţi întrucât cele mai frumoase momente nu le veţi trăi acasă, ci în medii noi. Orice călătorie poate fi un succes, mai mic sau mai mare!

 Rac
Aveţi atitudini diametral opuse azi: şi lumină, şi umbră, şi curaj, şi teamă. Depinde în ce companie vă aflaţi, pentru că sunt momente în care cei cu personalitate dominatoare vă reduc la tăcere, pe când în anturajul pe care-l cunoaşteţi atrageţi atenţia.

 Leu
Când priviţi în perspectivă ce vă aşteaptă, vi se cam taie picioarele. Nu sunteţi genul de om care se sperie nici de viitor, nici de eforturi îndelungate, de aceea nu ar trebui să vă faceţi griji în legătură cu noile provocări ce se întrevăd la orizont. Totul va fi bine, deci apucaţi-vă de treabă şi parcurgeţi cu optimism etapele noii acţiuni. Ceea ce vă aşteaptă la capăt merită tot efortul de pe parcurs.

 Fecioară
Sunteţi o prezenţă tonică în orice mediu vă aflaţi. Se încinge atmosfera prin modul dumneavoastră de a vă implica în orice, conversaţiile sunt pline de viaţă şi de argumente. Jucaţi un rol central în orice activitate în care cineva trebuie să preia conducerea şi să-i mobilizeze şi pe ceilalţi într-o direcţie. Aveţi atâta energie, încât trebuie să o consumaţi pe ceva; dacă nu pe sport, atunci ar fi bună o curăţenie generală în casă.

 Balanţă
Îndoiala vă întunecă sufletul şi nu aveţi curajul să vă exprimaţi părerea în nici o privinţă. Sunteţi puternic influenţat de ceea ce simţiţi, de atitudinea dominatoare a unor persoane cu care intraţi în contact şi nu vă puteţi exprima liber. Ceva vă trage permanent de mânecă, atenţionându-vă! Vă este teamă să nu răniţi pe cineva, dar nu vă place nici cum vă tratează ceilalţi.

 Scorpion
Ziua de marţi, 13, nu se dezminte, iar azi dumneavoastră sunteţi cel vizat de provocare. Ceea ce ar fi trebuit să fie un mare succes, o victorie deosebită, o reuşită de proporţii, se pare că se întoarce exact pe dos pe neaşteptate. În loc de reuşită, daţi piept cu eşecul şi abandonaţi orice speranţă că s-ar mai putea schimba ceva spre bine. Tot ce ar fi trebuit să fie perfect devine, peste noapte, motiv de dezamăgire.

 Săgetător
Viitorul vă încântă şi abia aşteptaţi ca un eveniment anunţat să devină mai repede realitate. Aşteptaţi o întâlnire cu prietenii, o petrecere, o ocazie de distracţie şi deja intraţi în atmosfera destinsă şi relaxată a ceea ce urmează. Sunteţi pus pe glume, ca un spiriduş, şi oriunde vă aflaţi dumneavoastră este şi multă veselie. Se resimte un suflu nou şi tineresc, de sărbătoare.

 Capricorn
 Aveţi cele mai bune argumente în discuţiile în contradictoriu. Chiar dacă nu toţi sunt de acord cu dumneavoastră, ştiţi să vă prezentaţi într-o lumină bună şi ajunge doar să deschideţi gura ca toţi ceilalţi să-şi dea seama că nu vă pot contrazice, că dreptatea este de partea dumneavoastră. Aveţi succes în orice situaţie marcată de concurenţă, de rivalitate sau agresivitate verbală, punând punctul pe i cu graţie.

 Vărsător
Porniţi o activitate nouă, dar nu vă puteţi descurca pe cont propriu. De data aceasta, aveţi nevoie de un ajutor din afară, de un sfat, de intervenţia altei persoane. Din această colaborare de pe poziţii de egalitate se ajunge uşor la rezultatele scontate, deci încercaţi să nu vă încăpăţânaţi că puteţi şi singur, orice ar fi, ci luaţi-vă alături o echipă sau măcar un tovarăş cu care să discutaţi.

 Peşti
Ziua de marţi, 13, nu vă prieşte deloc, pentru că aveţi impresia că tot ce faceţi merge prost. Atenţie, poate fi doar o superstiţie nejustificată, pentru că principalul vinovat de eşecuri sunteţi dumneavoastră, deoarece vă lăsaţi păgubaş la primul impas, spunând „era normal ca într-o zi nefastă să nu meargă nimic“. Depăşiţi-vă teama de semne rele şi luptaţi cu superstiţiile!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS