15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Începeţi săptămâna cu un sentiment de nepăsare şi parcă nimic nu vă poate trage la muncă. Veţi pierde ore preţioase visând sau ocupându-vă de activităţi care mai mult stau pe loc, de aceea, la finalul zilei, veţi avea impresia că nu aţi făcut nimic concret.

 Taur
Aţi făcut, mai demult, o greşeală sau o alegere nu tocmai fericită şi acum, când vi se oferă şansa de a relua totul, suflaţi şi în iaurt, pentru că nu aţi vrea să greşiţi. Se pare că aţi învăţat ceva din cele întâmplate, pentru că acum calculaţi de zece ori înainte de vă decide.

 Gemeni
Liniştea vă este dată peste cap de un eveniment neprevăzut ce vă lasă fără replică. Pare să fie o decepţie, un final de drum fără cale de întoarcere, o veste nedorită privitoare la ceva ce vă inspira calm şi siguranţă, dar acum nu mai sunteţi la fel de sigur că totul e în regulă.

 Rac
Sunteţi mulţumit de viaţa sentimentală, care devine mai dinamică, de parcă a apărut ceva nou în cuplu: alt suflu, alte direcţii de mers împreună, deci aveţi la ce spera împreună. Poate este chiar şansa unei noi relaţii la orizont şi vă implicaţi trup şi suflet în tot ce vi se oferă nou.

 Leu
Străluciţi, deci este o zi aşa cum vă place dumneavoastră, cu şansa de a vă afirma, de a vă exprima punctul de vedere, de a vă impune. Aveţi o atitudine dominatoare, dar cu un motiv bun, convins că părerile dumneavoastră sunt bine documentate şi bine argumentate, de aceea nu veţi sta pe margine până nu vă veţi face auzit de toţi.

 Fecioară
Primiţi o rezolvare oficială la o problemă de serviciu şi răsuflaţi uşurat că tot ce a fost mai greu a trecut, la originea acestei soluţii fiind un specialist, o  persoană cu experienţă într-un domeniu pe care nu-l stăpâniţi, deci aveţi nevoie de sfaturile sale pentru a aduce totul la normal.

 Balanţă
Fiţi atent ce spuneţi, pentru că aveţi tendinţa de a critica sau de a discuta pe un ton mai agresiv cu un coleg, pe care vi-l puteţi transforma în duşman. Chiar dacă sunteţi, uneori, îndreptăţiţi să atacaţi, de data aceasta o atitudine răzbunătoare vă poate crea neplăceri, deci fiţi atent dacă merită să vă certaţi acum sau amânaţi confruntarea.

Scorpion
Birocraţia încetineşte toate planurile dumneavoastră şi totul evoluează mult prea lent, ceea ce vă face, uneori, să vă pierdeţi motivaţia şi interesul pentru ceea ce faceţi. Nimeriţi în faţa unui reprezentant de instituţie care face totul atât de încet, încât vă scoate din sărite, şi nu mai e decât un pas până la abandon.

 Săgetător
Inima dumneavoastră dă în clocot, vi s-au cam aprins călcâiele şi aţi dori ca tot ceea ce se prefigurează acum la orizont în viaţa sentimentală să se materializeze mai repede. Totul poate evolua mai repede dacă luaţi taurul de coarne şi nu staţi pe margine, partenerul aşteaptă de la dumneavoastră mai multă iniţiativă, ce poate asigura o atmosferă animată în cuplu.

 Capricorn
Viaţa personală este în prim-plan acum şi nu vă preocupă decât ceea ce simţiţi, ceea ce aveţi pe suflet, fără ca alţii să ştie. Totuşi, simţiţi nevoia să vă destăinuiţi cuiva, pentru că secretele devin o povară. Găsiţi pe cineva care merită încrederea dumneavoastră pentru a vă elibera de secrete, iar sfaturile pe care vi le va oferi în schimb se vor dovedi foarte utile.

 Vărsător
Cineva de aceeaşi vârstă se opune ideilor dumneavoastră originale şi moderne şi propune soluţii cu care nu sunteţi de acord, pentru că le consideraţi învechite sau prea conservatoare. Dumneavoastră aveţi un spirit mai îndrăzneţ, v-aţi fi aventurat în direcţii deosebite, dar dacă nu aveţi cu cine face echipă, consumaţi energia în zadar, cu lupte de convingere.

 Peşti
Îndoiala pune stăpânire pe dumneavoastră şi începeţi să vedeţi numai defecte în jurul dumneavoastră. Nimic nu vă convine şi vă pierdeţi încrederea în toţi, inclusiv în forţele proprii, şi, când priviţi totul pesimist, nimic nu merge bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU