27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Nu prea se leagă cuvintele şi vă este foarte greu să relaţionaţi cu lumea. Aveţi parte numai de interlocutori superficiali, care nu vă ascultă, deşi aţi fi avut multe de spus.

 Taur
Aveţi alături un coleg mult mai tânăr care ori vă irită cu superficialitatea sa adolescentină, atunci când se ocupă de chestiuni importante, ori, dimpotrivă, vă înveseleşte şi pe dumneavoastră cu spiritul său liber.

 Gemeni
Discutaţi despre bani la un nivel mai extins: sume mari, investiţii masive, ca şi cum se schimbă ceva în situaţia dumneavoastră financiară. Ori vă treziţi în faţa unei sume semnificative trimise de cineva de departe, ori trebuie să transmiteţi această sumă către cineva aflat în altă locaţie.

 Rac
Reprezentanţii autorităţii în viaţa dumneavoastră vă cauzează unele necazuri, pentru că v-ar putea critica activitatea, v-ar putea face să vă simţiţi mic şi insignifiant sau pur şi simplu însăşi apariţia lor impozantă vă reduce la tăcere.

 Leu
O activitate colectivă ce părea să înainteze foarte bine ajunge azi într-un impas, cu riscul de a strica totul. Poate una din persoanele din grup, care a muncit cu succes până acum, se retrage şi nu mai vrea să participe la finalizarea acţiunii.

 Fecioară
Totul merge ca pe roate în activităţile colective la care participaţi. Poate jucaţi un rol de lider, reuşind să vă mobilizaţi colegii să vâslească în aceeaşi direcţie cu mai mult spor.

 Balanţă
Visele dumnevoastră sunt mari, dar uneori vă pierdeţi încrederea că pot deveni realitate. Priviţi spre un anumit ţel cu oarecare teamă, cu o emoţie greu de controlat, pentru că nu ştiţi foarte clar ce vă aşteaptă.

Scorpion
Ca să vă asiguraţi continuitatea unei acţiuni, sunteţi nevoit să apelaţi şi la nişte tertipuri incorecte. Nu e greu pentru dumnevoastră, se ştie că, atunci când aveţi un scop major, sunteţi capabil de orice, chiar de a uita de orice scrupule.

 Săgetător
Este o zi banală, deloc pe placul dumneavoastră. Aţi fi avut nevoie de puţină provocare şi noutate. Nu e genul dumneavoastră să spuneţi că vă plictisiţi, dar cum azi nu apare nimic dinamic în program, veţi pierde timpul cu lucruri sub aşteptările dumnevoastră.

 Capricorn
Aţi putea primi un răspuns important de la o instituţie sau vi se face o propunere interesantă legată de serviciu. Telefonul poate să vă aducă la cunoştinţă o veste bună legată de carieră cum ar fi o notă la un examen, un rezultat la un interviu de angajare.

 Vărsător
Sunteţi cam speriat, preocupat de griji personale pe care le transformaţi în obsesii, dar apare de undeva o veste, un semn de prietenie sau un ajutor menite să vă elibereze de starea proastă.

 Peşti
Ceva nu merge bine în viaţa personală, dar, pentru a restabili echilibrul măcar aparent, trebuie să apelaţi iar la bine cunoscutele dumnevoastră sacrificii. Nimeni nu poate face compromisuri mai bine ca dumneavoastră

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS