27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Regulile sunt frustrante şi sunteţi nevoit să vă supuneţi îndrumărilor sau limitelor impuse de cineva mai în vârstă sau cu funcţie. Autoritatea acestuia sau respectul pe care i-l purtaţi vă fac să staţi în banca dumneavoastră, lăsându-l doar pe el să-şi manifeste influenţa asupra celor din jur.

 Taur
Activităţile întreprinse de dumneavoastră au ajuns într-un impas. Trebuie să le puneţi punct, dar nu vă convine deloc acest fapt pentru că aţi investit timp şi energie ca să ajungeţi aici.

 Gemeni
Aţi ajuns la apogeul unei acţiuni de lungă durată. Răbdarea v-a fost pusă din greu la încercare, deşi se ştie că nu sunteţi tocmai potrivit pentru a aştepta ceva pe termen lung. Acum, totul a atins vârful mult sperat şi sunteţi foarte mândru de rezultate.

 Rac
În inima dumneavoastră stă ascuns un sentiment profund de dragoste pentru cineva, dar nu prea îl puteţi scoate la lumină. Poate este o iubire secretă, platonică, neîmpărtăşită sau doar o emoţie puternică ori de câte ori ajungeţi în preajma unei anumite persoane.

 Leu
O afacere demult începută ajunge acum la final, la momentul culegerii roadelor, deci puteţi să vedeţi concret pentru ce aţi muncit atât de mult. Este vorba de o sumă de bani care vă este, finalmente, încredinţată sub formă de onorariu pentru eforturile depuse sau de un sentiment de stabilitate la final de drum.

 Fecioară
Atmosfera este foarte plăcută, relaxantă, destinsă, ca şi cum v-aţi fi înconjurat numai de persoane vesele, fără griji. Copiii au un efect energizant asupra dumneavoastră şi vă amintiţi să mai coborâţi din când în când la nivelul lor, pentru a uita de griji.

 Balanţă
Mare agitaţie în preajma dumneavoastră, şi conflictele se încing rapid. Nu veţi reuşi să gestionaţi eficient certurile sau tensiunile din jur, chiar dacă nu sunt nici declanşate de dumneavoastră şi nici nu au vreo legătură cu dumneavoastră personal.

Scorpion
Vi se oferă o şansă excelentă de afirmare, de a vă vedea un vis atins, dar vă prinde într-un moment de suspiciune, în care nu aveţi încredere în nimic. Practic, veţi începe să căutaţi nod în papură chiar şi la lucrurile bune care vi se oferă şi, dacă veţi căuta cu atâta înverşunare, e clar că veţi şi găsi defecte ce vă vor face să refuzaţi şansa.

 Săgetător
Trebuie să aruncaţi o privire înapoi să vedeţi cum a evoluat o acţiune pe parcursul unei perioade mai lungi de timp. Aţi ajuns, acum, într-un punct în care se cere făcută o recapitulare până la un punct mai îndepărtat, ce vă va ajuta să înţelegeţi cum aţi ajuns aici.

 Capricorn
Viitorul se prezintă în culori foarte promiţătoare şi abia aşteptaţi să ajungeţi la un moment mult aşteptat din perioada imediat următoare. Aţi atins un punct excelent al acţiunilor începute, ce vor asigura o evoluţie şi mai bună de acum încolo.

 Vărsător
Există nişte persoane în anturaj care sărbătoresc un eveniment fericit, dar dumneavoastră nu faceţi parte din acest colectiv. Poate vă simţiţi exclus sau vă cam roade invidia, deoarece nu participaţi activ la reuşita pe care aceştia o celebrează.

 Peşti
Este o zi cu toane, în care treceţi de la succes la eşec şi de la tristeţe la bucurie succesiv. Ceea ce merge bine poate ajunge într-un impas, în schimb, ceea ce vă dădea dureri de cap poate fi acum mai repede rezolvat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS