15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Timpul trece prea repede şi presiunea termenelor-limită scoate la iveală o stare de iritare greu de controlat. Vă enervaţi la fiecare impas, pentru că simţiţi minutele cum vă împing de la spate, fără să vă mai puteţi gestiona eficient timpul. Colac peste pupăză, la asemenea grabă vă mai treziţi şi cu o mulţime de piedici şi refuzuri care vă ţin pe loc!

 

Taur

Duceţi dorul unor persoane care au jucat un rol major în formarea dumneavoastră în trecut: învăţătoarea, un profesor, un bunic, o mătuşă, şi aveţi acum şansa de a le revedea, după mulţi ani. Sunteţi undeva la mijloc între două timpuri, rezolvând o problemă de altădată, care vă blochează drumul spre viitor. Analizaţi ce restanţe sunt în aşteptare în urma dumneavoastră şi scăpaţi de ele!

Gemeni

Când e vorba de iubire, căpătaţi energie nouă, cu scopul de a-i face celuilalt pe plac. Luaţi iniţiative îndrăzneţe, faceţi primul pas, daţi un semn de simpatie celui de care vă place, pentru a-i demonstra că sunteţi capabil de orice de dragul său. Şansa de a începe acum o nouă relaţie de iubire este prin preajmă, dar vi se cere şi un dram de curaj.

Rac

Sunteţi plin de viaţă, curajos şi încrezător în propriile forţe. Ajunge doar să puneţi mâna pe unelte că aţi şi clădit ceva de care să fiţi mândru. Tot ce faceţi azi este de succes sau tot ce atingeţi se transformă în aur. Aveţi şanse bune de promovare, de afirmare, de evidenţiere.

Leu

Fraţii, verii, prietenii vechi sunt persoanele care vă sunt cel mai aproape astăzi, care vă înconjoară cu căldură, cu simpatie, cu afecţiune şi vă stimulează să atingeţi un succes care îi bucură şi pe ei în egală măsură. Aveţi ocazia de a vă strânge familia alături, pentru a o face părtaşă la o reuşită frumoasă sau la planuri comune de succes.

Fecioară

Nişte planuri se strică pe neaşteptate şi din cauza lor se vor modifica şi multe alte direcţii începute. Dacă puteţi recupera ceea ce acum se dă peste cap veţi putea să asiguraţi şi viitorul acţiunilor. De fapt, o greşeală comisă acum poate deturna complet ceea ce urmează, de aceea trebuie să fiţi atent cât de mult insistaţi să treceţi peste acest impas.

Balanţă

Deschideţi bine ochii la propunerile ce vi se fac astăzi, pentru că una dintre ele ascunde intenţii negative. Un fals prieten vi se bagă pe sub piele pentru a obţine ceva pe căi incorecte şi vă veţi lăsa uşor păcălit de amabilitatea sa. Trebuie să fiţi atent la alte semnale care ies la iveală: tonul vocii, o privire ascunsă, un gest cât de mic, ce-i vor trăda imediat scopurile murdare.

Scorpion

Nu este o zi prea bună, parcă vi s-au înecat toate corăbiile. Apar suficiente motive de dezamăgire pentru a vă întoarce acasă trist şi demoralizat. Nimic nu merge aşa cum aţi dorit şi, mai mult, vă supără şi persoana iubită cu tot felul de mofturi neplăcute. Sufletul dumneavoastră plânge în taină astăzi, dar nu vreţi să vi se vadă dezamăgirea pe faţă. Aţi dori să vă retrageţi undeva, singur…

Săgetător

O persoană dragă vă spune ceva ce vă răneşte profund: este o jignire, o critică nemeritată, o veste proastă, dar este mai bine uneori să vi se spună adevărul în faţă decât să fiţi menajaţi. Chiar dacă vă deranjează ceea ce vă transmite, va găsi tonul potrivit pentru a contrabalansa totul, pentru a reduce efectul negativ al informaţiilor. Va împacheta veştile proaste într-o formă amuzantă.

Capricorn

Atmosfera este plăcută şi relaxată acasă, pentru că vă vin musafiri pe care îi veţi primi cu braţele deschise. Vă simţiţi excelent în compania celor dragi şi le propuneţi o ieşire împreună: la film, la cumpărături, în parc, dacă vremea vă permite. O seară alături de persoana iubită vă va ajuta să lăsaţi la o parte toate grijile de peste zi şi să vă destindeţi.

Vărsător

Pregătiţi o călătorie importantă, deşi mai aveţi mult de aşteptat până la momentul plecării, dar aveţi multe de rezolvat până atunci. Totul costă, fiecare mişcare vă cere să duceţi mâna la portofel, de aceea trebuie să calculaţi foarte atent resursele financiare. Primiţi veşti de la rude mai în vârstă sau de la parteneri de afaceri.

Peşti

Cu ajutorul legii, puteţi restabili echilibrul firesc al unei situaţii în care cineva are de pierdut. Intervine un reprezentant al legii, care impune reguli stricte şi interdicţii sau face o judecată ad-hoc ce aduce totul la normal foarte repede. Dacă aţi fost nedreptăţit de curând, acum aţi putea simţi că mergeţi din nou pe teren sigur şi că acela care v-a jignit îşi recunoaşte vina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS