21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Este o zi favorabilă discuţiilor intelectuale, disputelor profesionale de pe picior de egalitate, comunicării sub orice formă. Descoperiţi în anturaj o persoană cu care discutaţi extrem de uşor, de parcă aţi gândi la fel, pe aceeaşi lungime de undă.

Taur
Grijile vă copleşesc pentru că vă simţiţi neputincios în faţa unei situaţii dificile. Aveţi impresia că nu-i veţi face faţă, că vă va înfrânge, că este peste puterile dumneavoastră şi alunecaţi spre depresie şi pesimism. În loc să vă adunaţi forţele şi să luptaţi cu pericolul, vă lăsaţi păgubaş fără să mai încercaţi nimic, ceea ce poate fi în dezavantajul dumneavoastră.

Gemeni
Nu vă lăsaţi dominat de persoanele mai înalte în rang sau care, prin funcţie sau vârstă, vă sunt cumva superioare. Oricât ar dori ele să vă conducă, aveţi un cuvânt de spus şi aduceţi argumente puternice în favoarea dumneavoastră. Luptaţi-vă pentru a vă face auzit şi nu-i lăsaţi pe cei cu mai mult tupeu să vă dea la o parte.

Rac
Discutaţi despre bani cu instituţii acreditate pe acest domeniu, de la care aţi putea primi un document, un credit sau o decizie cu impact financiar. Vă ştiţi foarte bine valoarea şi, dacă ajungeţi să discutaţi cu un client sau cu şeful despre bani, veţi şti să cereţi onorariul care vi se cuvine de drept, fără a vă mai subestima.

Leu
Planul la care vă gândiţi acum are toate şansele să se materializeze în timp, dar trebuie să faceţi un efort pentru a ajunge acolo. Nu se va rezolva de la sine, deci puneţi umărul serios la concretizarea sa. E nevoie de timp, de efort, poate şi de o sumă de bani pentru a dezvolta acest plan pas cu pas.

Fecioară
Viitorul arată foarte bine şi contribuiţi alături de cei dragi la pregătirea evenimentelor care urmează. Vă aşteaptă o altă viaţă la orizont şi o priviţi cu mult interes şi optimism, convins că totul va fi perfect. Poate se anunţă apariţia unui copil în familie sau vă gândiţi că ar fi vremea să vă căsătoriţi sau să vă mutaţi în casă nouă.

Balanţă
Daţi un telefon persoanei iubite şi invitaţi-o undeva, unde să fiţi singuri. Este momentul ideal pentru o declaraţie de dragoste, pentru o mărturisire ca de la inimă la inimă, ce va fi înţeleasă la justa valoare. O întâlnire între îndrăgostiţi poate face din această zi o reuşită, deci daţi prioritate iubirii, atât cât se poate.

Scorpion
Totul revine la normal în acele planuri ce păreau puţin răsturnate, deoarece găsiţi soluţiile cele mai bune de a restabili echilibrul firesc. Este o zi excelentă pentru a găsi răspunsuri la dileme personale sau sentimentale, pentru împăcări între prieteni certaţi, pentru a da explicaţii celor care nu v-au înţeles intenţiile.

Săgetător
Este un final de drum cam brusc, ce nu vă mai permite să duceţi mai departe o anumită acţiune. Ori vă daţi singur seama că nu mai are rost să pierdeţi timpul, deoarece direcţia e greşită, ori apare un obstacol atât de dificil, încât singura soluţie ar fi să abandonaţi, fără să mai încercaţi ceva.

Capricorn
Un amic se oferă să vă ajute în rezolvarea unei probleme, probabil legată de bani, dar nu prea aveţi încredere în el. Promisiunea sa nu e foarte fermă, e oscilantă, dă senzaţia că în orice moment poate uita ceea ce a promis, ca atare ar trebui să nu vă bazaţi total pe ceea ce doreşte să facă şi să aveţi, eventual, şi un plan de rezervă.
Vărsător
Mai aveţi mult de lucru până să ajungeţi la rezultatele scontate, dar v-aţi cam pierdut interesul pentru ceea ce faceţi. Nu mai aveţi o motivaţie foarte clară în faţă, de aceea începeţi să alunecaţi încet-încet spre dezinteres şi plictiseală.

Peşti
Vă întâlniţi cu un coleg care promite marea cu sarea şi face tot felul de propuneri care lui i se par interesante, dar pe dumneavoastră vă lasă rece. Nu sunt problemele dumneavoastră, nu aveţi nimic de câştigat din asta, deci nu prea vă atrage să vă implicaţi cu ceva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS