15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Sunteţi cam strâmtorat în plan financiar şi sunteţi foarte atent la cheltuieli, ca să nu vă dezechilibraţi şi mai mult bugetul. Unii vor crede că sunteţi exagerat de zgârcit, dar este vorba doar de spirit dezvoltat de economie, pentru că sunteţi conştient că aceştia sunt cam toţi banii până la sfârşitul lunii.

 Taur
Iubirea este tot ce aveţi mai frumos pe lume şi vă dedicaţi celui drag cu toată fiinţa. Formaţi un cuplu exemplar, care poate stârni invidii în anturaj.

 Gemeni
Aţi avut încredere într-o persoană care v-a înşelat aşteptările şi acum regretaţi că v-aţi lăsat păcălit. Sunteţi dezamăgit pentru felul în care v-a tratat şi mai ales că a profitat de bunăvoinţa dumneavoastră pentru a-şi atinge un scop personal.

 Rac
Atenţie până unde întindeţi azi coarda în cazul în care vă implicaţi într-o dispută cu un coleg, pentru că discuţia se poate termina prost: cu o ruptură, cu o ameninţare, cu o decizie pe care o veţi regreta mai târziu.

 Leu
Grijile vă copleşesc, dar nu sunteţi dumneavoastră genul de om care se plânge în faţa unei provocări. Dimpotrivă, alungaţi temerile şi emoţiile negative şi pregătiţi-vă pentru luptă, deoarece aveţi toate şansele de a reuşi în ce v-aţi propus.

 Fecioară
A sosit momentul să luaţi taurul de coarne şi să vă exprimaţi o părere în faţa tuturor: cu încredere, curaj, fermitate, fără a da dovadă de nici un pic de emotivitate.

 Balanţă
Prezenţa unui părinte sau a unei persoane cu multă experienţă de viaţă vă inspiră un sentiment de siguranţă şi de ocrotire. Vă puteţi baza pe sfaturile sale pentru că sunteţi convins că ideile sale sunt mult mai eficiente decât ale multor persoane din anturaj.

 Scorpion
Deşi unii se oferă să vă dea sfaturi prieteneşti, dumneavoastră nu aveţi nevoie de ele, ci reacţionaţi destul de agresiv ori de câte ori cineva se bagă în treburile dumneavoastră. Nu aţi cerut ajutorul nimănui, deci de ce intervin unde nu le fierbe oala?

 Săgetător
Conflictele se încing uşor la locul de muncă din cauza diferenţelor mari de opinie între colaboratori. Dumneavoastră vă vedeţi serios de treabă, dar se trezesc unii să comenteze, să critice, să intervină în munca dumneavoastră.

 Capricorn
Aşteptaţi cu mult entuziasm un eveniment fericit care va încununa cu succes eforturile depuse de dumneavoastră până acum. E ca şi cum urmează să fiţi numit într-o funcţie, să primiţi un răspuns favorabil la un examen.
 Vărsător
Mai aveţi mult de lucru până să ajungeţi la rezultatele scontate, dar v-aţi cam pierdut interesul pentru ceea ce faceţi. Nu mai aveţi o motivaţie foarte clară în faţă, de aceea începeţi să alunecaţi încet-încet spre dezinteres şi plictiseală.

 Peşti
Aveţi două sarcini de rezolvat în acelaşi timp şi nu ştiţi căreia să-i daţi prioritate. Ori le veţi face pe amândouă simultan, dar fără rezultate bune în nici o direcţie, ori le amânaţi în aşa fel încât să vă ocupaţi altă dată, pe rând, de ele, ca să nu fie nici una defavorizată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS