15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Parteneriatele, colaborările şi noile contracte reprezintă pentru dumneavoastră preocuparea de bază a acestei zile. Puteţi scoate la finalul zilei chiar şi un profit frumuşel dacă aţi riscat  într-o afacere.

 Taur
Sunteţi mulţumit de dumneavoastră şi nu mai vreţi să vă certaţi cu nimeni din nici un motiv, chiar dacă este posibil să fiţi provocat. Pe de altă parte, este posibil ca astăzi să faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă, care vă poate deveni partener de afaceri, prieten sau chiar iubit(ă).

 Gemeni
Sunteţi foarte preocupat de relaţiile pe care le aveţi cu cei din apropiere. Accentul cade pe înţelegerea cu persoanele din familie şi pe responsabilităţile căminului.

 Rac
Banii sunt mai puţini ca niciodată. Dar nu trebuie să vă supăraţi şi să nu mai aveţi chef de nimic. Cu ajutorul familiei, veţi trece peste această problemă.

Leu
Vă procupă în continuare problema banilor. Azi aveţi însă tendinţa de a cheltui în exces şi apoi vă veţi gândi cum să vă permiteţi lucrurile de strictă necesitate.

 Fecioară
Dacă aveţi un partener de cuplu înţelegător şi gata să vă ajute la greu, azi ar fi timpul să-i răsplătiţi felul de a fi. Înţelegeţi-i proasta dispoziţie, lăsaţi-l să se calmeze şi apoi, cu mult tact, încercaţi să aflaţi ce îl frământă.

 Balanţă
Vi se oferă cel puţin câte două răspunsuri la majoritatea întrebărilor pe care vi le puneţi, iar a alege între cele două va deveni problema principală.

 Scorpion
Sunteţi foarte cooperant astăzi, deşi destul de ferm. În consecinţă, nu refuzaţi să acordaţi ajutor şi circumstanţe atenuante celor care au nevoie de ele, dar nici nu toleraţi minciuna, lenea şi indisciplina.

Săgetător
Dacă azi aveţi mult de muncă, nu vă plângeţi. Mai bine vă mobilizaţi eforturile! Organizaţi-vă timpul şi realizaţi cum trebuie să faceţi ceea ce vi s-a cerut!

 Capricorn
Azi vă dedicaţi mai mult timp familiei şi încercaţi să îi faceţi pe toţi să se simtă bine.

 Vărsător
Limitele pe care vi le impune în mod normal sănătatea nu ar trebui să încercaţi cu nici un chip să le depăşiţi astăzi, căci se poate agrava în acest moment orice afecţiune de care suferiţi, indiferent de natura ei! În plus, nu vă suprasolicitaţi nervos şi nici fizic!

 Peşti
Imaginaţia v-ar putea juca astăzi câteva feste. Neîncrederea va fi dominanta zilei, suspiciunile vor plana asupra oricăror acte şi vorbe ale colegilor, dar vă faceţi viaţa amară pentru că nimeni nu pare a avea ceva de împărţit cu dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS