19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Daţi dovadă de atâta curaj şi spirit combativ, încât, dacă aveţi o idee proprie la care ţineţi, sunteţi în stare să o susţineţi până la capăt, chiar dacă toţi sunt împotriva dumneavoastră.

 Taur
Vă simţiţi demoralizat, v-aţi pierdut încrederea în reuşita unei acţiuni în care sunteţi implicat şi aţi avea nevoie de mai multă îmbărbătare de la cei care vă sunt alături.

 Gemeni
Iubirea se combină bine cu interesul, frumosul, cu utilul, deci puteţi ajunge la un echilibru între ceea ce vă oferă plăcere şi stabilitate deopotrivă. Relaţia de cuplu merge bine tocmai pentru că aveţi nişte preocupări materiale comune la care contribuiţi în mod egal.

 Rac
Un nor trece peste inima dumneavoastră şi vă pune în faţa unui eşec, a unei supărări, a unei nostalgii. Parcă v-ar fi dor de cineva sau de o anumită stare de lucruri care v-a oferit linişte interioară.

 Leu
Revine în actualitate o poveste din trecut care încă vă entuziasmează. Poate este o reuşită pe care aveţi acum şansa de a o reactualiza, de a-i mai da un impuls.

 Fecioară
Toată ziua este motiv de iritare, deşi ceea ce vă scoate din sărite nici nu ar merita atenţia. Fleacurile sunt cele care vă ţin pe loc, dar nu cumva exact spiritul dumneavoastră chiţibuşar este vinovat de lipsa de randament de astăzi?

 Balanţă
Ceva nu mai merge în proiectul colectiv la care contribuiţi. Poate pleacă brusc unul din colaboratorii pe care v-aţi bazat sau planurile se împotmolesc şi sunteţi astfel nevoit să schimbaţi directia.

 Scorpion
Aveţi ceva de sărbătorit cu prietenii sau colegii, o reuşită colectivă sau o aniversare în mediul apropiat de cunoştinţe. Veştile care sosesc azi sunt excelente, deşi nu vă privesc pe dumneavoastră personal, dar vă bucuraţi ca şi cum v-ar aparţine.

 Săgetător
Este o zi riscantă, în care cel mai mare inamic este oboseala, starea fizică sau psihică. Ceva nu este în regulă cu organismul dumneavoastră, ca atare e bine să nu abuzaţi de nimic care v-ar putea extenua o dată în plus.

 Capricorn
Prezenţa dumneavoastră generează o stare ciudată altei persoane, de parcă aţi intimida-o sau poate alt fel de emoţii, pe care nu vi le puteţi explica deocamdată.

 Vărsător
Sunteţi nevoit să opriţi aici o anumită acţiune fie pentru că trebuie să găsiţi o portiţă legală corectă pentru a merge mai departe, fie pentru că legea vă interzice să-i daţi curs în continuare.

 Peşti
Grijile vă doboară, aveţi impresia că tot greul cade numai pe umerii dumneavoastră, că sunteţi persecutat, neglijat, tratat incorect, dar nu cumva exageraţi gravitatea situaţiei?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS