19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Aveţi mari rezerve privind evoluţia unor evenimente şi, dacă dumneavoastră vă pierdeţi interesul, e clar că nici nu vă mai atrage nimic să mergeţi mai departe.

 Taur
Cel mai mult vă place compania persoanei iubite, căreia îi acordaţi azi toată atenţia. Împreună, aţi putea trăi evenimente fericite.

 Gemeni
Nu sunteţi în apele dumneavoastră, preferaţi singurătatea, să fiţi lăsat în pace, să nu vă bată nimeni la cap. Poate aveţi ceva de lucru şi nu vă puteţi concentra decât dacă vă rupeţi de lume.

 Rac
Este o zi cu mari extreme de comportament, în funcţie de persoanele cu care intraţi în contact. Unii vă irită cu modul lor agresiv de a comunica, pe când compania altora este plăcută şi liniştitoare.

 Leu
Un vis se destramă aici, de parcă vă treziţi la realitate şi vă daţi seama că aţi alergat după o himeră. Poate nu e tocmai vina dumneavoastră că totul se încheie azi, ci altcineva vă taie avântul şi vă blochează, practic, drumurile spre scopul sperat.

 Fecioară
Iubirea este la cote maxime azi, puteţi trăi momente romantice şi sensibile alături de cel drag. Dacă abia acum faceţi cunoştinţă cu cineva nou, veţi simţi o atracţie deosebită faţă de această persoană, descoperind, la finalul zilei, că deja nutriţi sentimente mai profunde decât v-aţi fi aşteptat.

 Balanţă
Legea vă interzice să vă atingeţi un anumit ţel, ca atare, vreţi-nu vreţi, trebuie vă supuneţi regulilor impuse. Nu vă place să vă fie limitată libertatea, dar de data aceasta chiar nu aveţi încotro, fiind o interdicţie cât se poate de clară şi de radicală.

 Scorpion
Vă certaţi de la fleacuri cu oricine vă apare în cale, chiar şi cu necunoscuţii de pe stradă. La originea neînţelegerilor par să fie diferenţe minore de opinie, care nici nu ar merita atenţie, dar orgoliul nu vă lasă să renunţaţi la luptă.

 Săgetător
Perspectivele sunt excelente în viaţa de familie, ca şi cum aţi pregăti, alături de cei dragi, un eveniment special care vă entuziasmează.

 Capricorn
Ar trebui să plecaţi la drum – poate chiar pe mare, dacă aveţi ocazia – dar nu sunteţi în cele mai bune condiţii fizice şi psihice pentru a vă bucura de călătorie.

 Vărsător
Sunteţi un prieten de nădejde oriunde aţi fi, deci compania dumneavoastră este apreciată de multă lume. Vă măriţi cercul de prieteni şi, pentru că sunteţi un sfătuitor bun, un ajutor de bază pentru oricine apelează la dumneavoastră.

 Peşti
Când credeaţi că lucrurile
s-au aşezat mai bine şi totul evoluează în direcţia cea bună, hop, cineva vă taie aripile cu o informaţie supărătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS