17 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Încercaţi să ieşiţi din pasa proastă în care vă aflaţi şi implicaţi-vă serios în proiectele colective în desfăşurare. Colegii v-ar putea reproşa o lipsă de interes şi detaşare de toate, ceea ce nu vă pune într-o lumină bună la serviciu. Dacă nu vă aduceţi contribuţia, nu veţi putea pretinde, la final, să împărţiţi succesul cu ceilalţi. Orice efort va fi apreciat de superiori şi veţi primi chiar o primă.

 Taur
Riscul unei rupturi sentimentale este mare în această zi, deci, dacă nu sunteţi pregătit să vă luaţi rămas-bun de la persoana iubită, fiţi extrem de atent ce faceţi şi ce spuneţi. Poate este un final liber consimţit, pentru că aţi ajuns la concluzia că e mai bine ca fiecare să pornească pe alt drum decât să continuaţi împreună fără să vă mai iubiţi unul pe celălalt. Dar orice final lasă loc altui început: poate altă iubire, investiţii pentru casă. Trebuie să fiţi atent la toate detaliile discuţiilor cu partenerul de viaţă, aşa nu veţi călca în străchini.

 Gemeni
Legea vă temperează avântul într-o direcţie în care eraţi foarte implicat. Ori veţi încerca să eludaţi legea şi să ajungeţi la scopul propus pe căi nu tocmai corecte, ori o respectaţi, dar cu riscul de a pierde timp preţios sau chiar de a vă opri aici. Dacă vă veţi supune regulilor impuse de alţii, nu veţi putea ajunge la capăt, deci interdicţiile şi legile par să fie cele mai dificile piedici în planurile dumneavoastră. Nu uitaţi că legea este o barieră peste care se poate sări, dar mai bine să nu încercaţi aşa ceva.
 
 Rac
Simţiţi o echilibrare a veniturilor ori pentru că reuşiţi să vă mai achitaţi din datorii, ori pentru că intraţi în posesia unor sume care restabilesc bugetul dumneavoastră. Trebuie să analizaţi cu multă atenţie ce să faceţi cu o anumită sumă de bani, deci administraţi fiecare leu cu maximă precauţie, pentru că nu vreţi să generaţi alte dezechilibre. În această perioadă nu sunt bune investiţiile.

 Leu
Au rămas nişte probleme nerezolvate şi acum trebuie să consumaţi timp pentru a repara restanţele. Poate primiţi, după mult timp de aşteptare, un răspuns oficial, o notă la un examen, un telefon de la cineva, dar e posibil ca urmările acestei veşti să nu mai aibă vreun rol acum. Ar fi fost bun mai de mult. Dar măcar vă liniştiţi. Pentru dumneavoastră funcţionează din plin dictonul „Mai bine mai târziu decât niciodată“.

 Fecioară
Iubirea este cel mai frumos lucru pe lume, aşa consideraţi acum, când sunteţi îndrăgostit lulea şi nu vreţi decât să staţi cât mai mult în compania celui drag. Dacă încă nu aveţi pe cineva la inimă, azi ar putea apărea o persoană  interesantă în anturaj, faţă de care simţiţi o atracţie specială, cu şansa unei idile frumoase. Vă veţi lăsa subjugat de iubire în cel mai intens grad! Nu trebuie să uitaţi că iubirea nu ţine loc de prânz şi trebuie să ajungeţi din nou cu picioarele pe pământ.

 Balanţă
De deciziile dumneavoastră depind mai multe persoane, tocmai de aceea vă simţiţi responsabil şi nu vă grăbiţi să vă spuneţi ultimul cuvânt la primul impuls. Analizaţi, vă informaţi, vă gândiţi profund şi abia după ce veţi fi foarte sigur de alegerea făcută, o veţi prezenta lumii. Veţi fi mândru de decizia dumneavoastră, chiar dacă necesită curaj, un dram de autoritate şi multă încredere în dumneavoastră.  Hotărârile pe care le luaţi sunt de bun augur atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru familie şi colaboratori.

 Scorpion
Se rezolvă o problemă de serviciu prin intervenţia unui coleg care are soluţia cea mai bună pentru a ieşi din impas. Apare ca o salvare, la momentul potrivit, astfel încât totul revine la normal, pentru a răsufla şi dumneavoastră uşurat că tot ce a fost mai greu a trecut. Veştile care sosesc prin intermediul colaboratorilor sunt bune. Aţi putea să vă luaţi câteva zile libere pentru a vă încărca bateriile după efortul depus în ultima perioadă.

 Săgetător
Pentru a vă demonstra iubirea sau bunele intenţii faţă de cineva drag, trebuie să vă asumaţi şi sarcini concrete în avantajul său. Trebuie să munciţi pentru persoana iubită, să-i faceţi un serviciu, să-i fiţi alături în rezolvarea unei probleme personale şi numai prin intervenţia dumneavoastră directă o veţi convinge cât de mult ţineţi la ea. Iubirea trebuie dovedită concret, nu numai prin vorbe. Veţi primi la rândul dumneavoastră dovezi de preţuire din partea celor dragi. Nimeni nu vă rămâne dator în sentimente.

 Capricorn
Vă vine o idee profitabilă, prin care aţi putea pune mâna pe un câştig în bani sau aţi putea restabili liniştea în viaţa dumneavoastră. E ca o rezolvare concretă a unei probleme la care vă gândiţi de ceva vreme. Poate faceţi cunoştinţă cu o persoană ce se poate deveni, de acum încolo, un colaborator de încredere, un partener de afaceri sau un prieten de la care aţi avea multe de câştigat. Aveţi parte de prieteni buni la casa omului. Sunteţi înconjurat de amici şi cunoştinţe care vă răspund la servicii prin alte servicii.

 Vărsător
Apar neînţelegeri în cuplu, dar partenerul va încerca să se abţină de la critici sau dispute, arătându-vă astfel cât de mult ţine la dumneavoastră. La fel ar trebui să faceţi şi dumneavoastră pentru că ar fi păcat să vă enervaţi chiar pe cel mai apropiat om. El vă va înţelege, dar nu înseamnă că nu-l va durea felul în care discutaţi cu el.

 Peşti
Aveţi ocazia de a vă afirma, de a atrage atenţia, dar, când soseşte momentul dumneavoastră de glorie, când ar trebui să demonstraţi ce bun sunteţi, vă cuprinde timiditatea ce vă face să rămâneţi în umbră. Dacă nu vă luptaţi pentru şansa dumneavoastră, altul va profita de prilej şi va pune mâna pe ce vi se cuvine. Depăşiţi emotivitatea aceasta frustrantă şi arătaţi de ce sunteţi în stare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS