16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Sunteţi uşuratic, aventurier, dornic de cuceriri trecătoare. Dar ce vă faceţi dacă altul se poartă la fel cu dumneavoastră, şi se joacă puţin cu inima dumneavoastră? Iubirea nu are consistenţă azi, pare mai mult o glumă, o escapadă ce vă face plăcere, totul e să nu faceţi pe cineva să sufere cu modul dumneavoastră copilăros de a vă exprima sentimentele.

 Taur
Aţi ajuns într-un punct critic al unei afaceri şi aţi avea nevoie de un sfat de specialist. Nu încercaţi să vă rezolvaţi singur problema, ci încercaţi să bateţi la uşa cui trebuie sau să daţi un telefon pentru a cere o părere bine documentată în acest domeniu. Există cineva prin preajmă care vă poate oferi sfatul de care aveţi nevoie, dar totul e ca dumneavoastră să îl şi acceptaţi şi respectaţi întocmai.

 Gemeni
Ceva se strică în anturajul dumneavoastră, cum ar fi liniştea din familie, buna înţelegere dintre părinţi şi copii, comunicarea în cuplu. Dar defecţiunile pot fi şi direct legate de spaţiul locativ, ca atare fiţi atent la conducte, la aparatele electrocasnice sau la tot ce ţine de electricitate în propriul dumneavoastră cămin. Poate sosi o veste-bombă, care vă dă peste cap tot calmul.

 Rac
Ar trebui să vă dedicaţi relaţiei de cuplu, dar apar prea multe piedici care se opun acestor planuri. Nu vă puteţi întâlni cu persoana iubită, relaţia nu evoluează uşor, ci este blocată de tot felul de impedimente ce nu ţin de dumneavoastră sau de partener. Iubirea vă este din greu pusă la încercare.

 Leu
Orgoliul dumneavoastră este măgulit din plin pentru că aveţi câştig de cauză într-o confruntare aprinsă cu un rival care se va dovedi că nu are dreptate sau cu o persoană nervoasă. Din acest război de interese şi de energii, dumneavoastră aţi putea ieşi învingător, de aceea veţi avea, la final, numai motive de mândrie. Ba chiar jubilaţi şi savuraţi victoria asupra celuilalt cu o oarecare maliţiozitate.

 Fecioară
Trebuie să plecaţi la drum în interes de serviciu sau primiţi diverse informaţii de la distanţă, care vă pot ajuta să rezolvaţi cu bine o problemă la serviciu. Aţi putea lua o decizie importantă cu privire la mersul unei acţiuni, al unui proiect profesional sau al unei afaceri, dar decizia trebuie să vină în urma unei analize amănunţite.

 Balanţă
Vă cam încearcă gânduri negative, pesimismul şi disperarea, nemulţumit de felul cum comunicaţi cu un prieten sau de modul în care sunteţi lăsat să vă faceţi treaba. Nu vi se dă libertate de decizie, de mişcare, de acţiune, şi acest lucru devine frustrant. Nu daţi randament când alţii îşi impun propriile opinii, fără a ţine cont de faptul că şi dumneavoastră aveţi idei mult mai bune.

 Scorpion
Energie la maximum, chef de aventură, dorinţă de afirmare, toate se manifestă azi în ceea ce faceţi, şi nu suportaţi să staţi locului o clipă. Trebuie să faceţi ceva incitant, să vă hazardaţi spre ceva nou, să vă încercaţi norocul într-o direcţie nouă, iar ocaziile bune nu vor lipsi în acest sens.

 Săgetător
Limitele şi regulile cu care aveţi azi de-a face sunt enervante pentru o persoană liberă ca dumneavoastră. Nu acceptaţi uşor să vi se spună ce să faceţi şi, mai ales, ce nu aveţi voie, ca atare randamentul dumneavoastră scade cu cât regulile sunt mai stricte sau autoritatea mai înaltă. Pentru că sunteţi genul de om care respectă legea, nu veţi fi sancţionat şi vă veţi supune, dar sentimentul de constrângere şi interdicţie de a acţiona vă apasă.

 Capricorn
Şansa de a vă găsi un job peste hotare sau în altă localitate este majoră astăzi, deci, dacă eraţi în aşteptarea unui astfel de răspuns sau aveaţi de gând să faceţi primul pas spre o posibilă emigrare, nu ar strica să profitaţi de acest moment ideal. Luaţi legătura cu diverşi colaboratori de peste hotare sau lucraţi într-un mediu aglomerat, în directă legătură cu un public numeros.

 Vărsător
Pregătiţi o schimbare de perspectivă, cum ar fi o mutare de domiciliu, o călătorie îndepărtată sau alt mod de viaţă. Aţi aşteptat mult acest moment, care a tot fost amânat, dar acum a sosit vremea să alegeţi noua cale de evoluţie.

 Peşti
Sunteţi gata de acţiune, de luptă, provocat la o confruntare de forţe din care trebuie să demonstraţi că sunteţi cel mai tare. Este agitaţie mare în jurul dumneavoastră, la serviciu se încing dispute şi rivalităţi, dar nu vă veţi lăsa influenţat de piedici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS