22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Faceţi cunostinţă cu cineva cu care aţi putea lega o prietenie de viitor sau o colaborare de lungă durată. Dacă susţineţi vreun examen rezultatele vor fi în avantajul dumneavoastră.

 Taur
Intraţi în contact cu diverse instituţii pentru a obţine documentele necesare. Nu veţi fi tratat bine peste tot, birocraţia poate fi, uneori, cea mai dificilă piedică de trecut.

 Gemeni
Daţi cu banii în stânga şi-n dreapta fără să vă gândiţi la consecinţe, deci nu vă hazardaţi să cumpăraţi vreun fleac doar pentru a vă satisface un capriciu.

 Rac
Începeţi un proiect nou la serviciu, dar e cale lungă până la rezultatele scontate. Porniţi, oarecum, de pe picior greşit, pentru că primii paşi sunt, de fapt, şi primele motive de enervare.

 Leu
Nu vă puteţi înţelege deloc cu cei mai în vârstă sau cu mult mai tineri decât dumneavoastră. Apar conflicte între părinţi şi copii, între şefi şi subalterni.

 Fecioară

Prudenţa se va dovedi a fi cel mai bun lucru de care daţi dovadă azi, pentru că, dacă nu vă abţineţi în faţa unei situaţii riscante, aţi putea avea multe de pierdut.

 Balanţă
Trebuie să scoateţi o sumă de bani din buzunar cu un scop care nu vă atrage absolut deloc. E un fel de sancţiune, o amendă, o plată suplimentară la care nu v-aţi aşteptat.

 Scorpion
Nu-l simţiţi pe partener cu adevărat aproape de dumneavoastră şi orice confruntare cu el este motiv de iritare.

 Săgetător
De unde nu vă aşteptaţi absolut deloc v-aţi putea trezi cu un eveniment ce poate schimba major o situaţie aparent banală, căreia practic nici nu i-aţi dat atenţie.

 Capricorn

Este o zi cu şanse excelente în iubire. Vă întâlniţi cu persoana iubită şi petreceţi ore perfecte împreună.
 

Vărsător
A sosit timpul să puneţi punct unei situaţii din trecut, de care nu v-aţi putut rupe până acum. Este vremea să încheiaţi totul aici, să vă achitaţi de o datorie.

 Peşti
Vă amăgiţi singur cu succese minore, pentru că aţi putea crede că orice fleac rezolvat cu bine este cine ştie ce mare victorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS