17 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Un vis se destramă brusc şi descoperiţi că v-aţi aventurat într-o direcţie utopică, imposibil de atins. Ori cineva vă deschide ochii cu o oarecare agresivitate, ori vedeţi cu propriii ochi că v-aţi amăgit singur. Unele vise nu pot fi împlinite, pentru că le ridicaţi prea sus pentru a putea fi materializate. Fiţi mai modest sau mai realist când vă faceţi planuri!

Taur
Cineva vă oferă un sfat bun, dar nu-i daţi atenţie, şi cel care ar putea avea de pierdut aici sunteţi tot dumneavoastră. Nu le ştiţi chiar pe toate, deci acceptaţi că au şi alţii dreptate şi vă dau informaţii constructive. Dacă îl ignoraţi, aţi putea face ori o gafă, ori veţi regreta, mai târziu, că aţi respins un ajutor atât de bun.

Gemeni
Întâlniţi multă lume, dar nu sunteţi prea deschis la comunicare. Dispoziţia dumneavoastră este mai sumbră, mai timidă, mai retrasă, fără nici un chef de a sta de vorbă şi a socializa. Veţi respinge multe invitaţii de la prieteni şi veţi tăcea atunci când veţi fi provocat la dialog. Ceva nu vă place în anturaj şi respingeţi discuţiile, mai ales cele stereotipe, din care nu aveţi nimic de învăţat.

Rac
Sunteţi cam plictisit, cam retras, şi nimic nu pare să vă atragă atenţia, nici măcar semnele de afecţiune ale partenerului. Dacă îl trataţi cu atâta răceală, acesta s-ar putea simţi jignit şi va crede că dragostea dumneavoastră a mai pălit. Încercaţi să nu-i respingeţi afecţiunea, pentru că el este într-o pasă bună, romantică şi are multe de oferit.

Leu
Banii pe care îi manipulaţi sunt la un nivel mai consistent, fie că trebuie să-i daţi, fie să-i primiţi, depinde de afacerile personale. Aţi putea face o achiziţie de zile mari sau achitaţi o factură scumpă, dar la fel de posibil ar fi să intraţi, în sfârşit, în posesia unei sume de bani, pe care aţi aşteptat-o îndelung şi care vă scoate, practic, dintr-o mare încurcătură.

Fecioară
Numai dragostea vă mai linişteşte puţin, într-o zi atât de agitată, şi numai cel drag vă aduce puţină pace în suflet. Vă certaţi cu toată lumea sau aveţi numai motive de enervare la tot pasul, dar noroc că persoanele dragi vă înţeleg şi vă susţin şi vor găsi cuvintele potrivite să vă alunge stresul. Totul e să nu vă descărcaţi nervii tot pe ei, pentru că nu merită asemenea răspuns din partea dumneavoastră.

Balanţă
Sunteţi obosit, iar cel care are cel mai mult de suferit este psihicul dumneavoastră, care poate claca în cele mai nepotrivite momente. Vă macină gânduri negre, presimţiri negative şi nu puteţi face nimic din cauza furtunii de senzaţii care vă apasă.

Scorpion
Nu sunteţi în apele dumneavoastră, priviţi în jur cu suspiciune, nu sunteţi mulţumit de nimic şi trataţi totul doar prin prisma nevoilor proprii.

Săgetător
Spuneţi „stop“ unei acţiuni la care v-aţi adus contribuţia cu mult interes până acum, dar nu vi se mai pare la fel de incitantă ca la început. Este timpul să-i puneţi capăt, oarecum nevoit de împrejurări negative, pentru că nu mai are nici un rost să-l continuaţi.

Capricorn
Atmosfera din familie se linişteşte ori datorită apariţiei unei persoane care are rolul de a vă împăca, ori pentru că oferiţi tuturor mai multă atenţie şi grijă, ceea ce-i face pe cei dragi să se simtă bine acasă. Mama sau soacra vin în căminul dumneavoastră şi au un efect benefic

Vărsător
Sunteţi trist, ceva nu merge bine. Lumea nu ţine cont de părerile dumneavoastră şi nu reuşiţi să le expuneţi într-o lumină pozitivă, care să vă ajute să vă faceţi ascultat. Micile eşecuri nu lipsesc din activităţile cu tentă intelectuală pentru că nu reuşiţi să vă exprimaţi coerent şi cu argumente puternice.

Peşti
Vă aflaţi în compania unei persoane care are o influenţă fantastică asupra dumneavoastră. Ori sunteţi îndrăgostit lulea de ea şi faceţi tot ce vă spune, ca un mieluşel, ori este un superior sau o celebritate care vă intimidează cu o personalitate dominatoare, în faţa căreia nu vă permiteţi nici să crâcniţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS