18.3 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Uşurinţa cu care comunicaţi vă ajută să rezolvaţi divergenţele apărute între colegii de serviciu. După-amiază s-ar putea să aveţi o dezamăgire pe plan sentimental. Desprindeţi-vă de trecut, dacă simţiţi că
v-au ajuns toate scenele partenerului.

 Taur
Puteţi fi optimist: vreţi să începeţi o nouă afacere şi veţi reuşi cu cheltuieli minime. Pentru o mai bună gestionare a banilor, apelaţi la sfatul unui prieten priceput, l-aţi putea face chiar partener şi astfel să vă dublaţi şansele de profit.

 Gemeni
Reuşiţi să comunicaţi şi să negociaţi foarte bine cu persoanele de sex opus, pentru că astăzi aveţi un şarm aparte. Să nu vă mire succesul în societate, dacă aţi fi mai deschis, aţi avea parte de astfel de surprize mereu.

 Rac

Sunteţi apreciat pentru hotărârea şi seriozitatea de care daţi dovadă în relaţiile profesionale. Nu vă schimbaţi atitudinea, nu vă lăsaţi pe tânjală, părerile se pot schimba foarte uşor în cazul unor oameni superficiali. Pe de altă parte, nu trebuie să convingeţi pe nimeni de bunele dumneavoastră intenţii, fiţi naturali şi veţi avea numai de câştigat.

 Leu
Azi aveţi succes la studii sau în călătorii, încercaţi să profitaţi de situaţie. Aveţi ocazia să vă lărgiţi orizontul intelectual, veţi fi în preajma unor persoane dacă nu celebre, cel puţin recunoscute ca având o cultură şi calităţi deosebite. Nu vorbiţi prea mult, aveţi şansa să luaţi notiţe şi să străluciţi ulterior.

 Fecioară
Sunteţi pregătit să vă odihniţi astăzi, însă ceilalţi sunt de altă părere. Va trebui să munciţi de zor până la terminarea programului, nu încercaţi să trişaţi, pentru că riscaţi să vă luaţi de lucru acasă şi nu vreţi să se întâmple aşa ceva.

 Balanţă
Atenţie la ceea ce mâncaţi, evitaţi lucrurile care ştiţi că vă dăunează în mod normal, nu abuzaţi de dulciuri. Îngrijiţi-vă şi de dumneavoastră, nu doar de cei dragi, îi veţi îndurera dacă vă va fi rău. În plus, nu vă permiteţi o ieşire din ritm, aşa că impuneţi nişte reguli gastronomice pe care să le şi respectaţi.

 Scorpion

Partenerul vă surprinde în mod plăcut şi simţiţi nevoia să fiţi la înălţime, să îl răsplătiţi. Veţi organiza o cină romantică sau o ieşire în oraş, pentru a revitaliza relaţia. Propunerile dumneavoastră sunt primite cu entuziasm şi veţi fi încurajat şi mulţumit.

 Săgetător
Sunteţi săritor şi acordaţi tot ajutorul de care au nevoie cei din jur, lucru ce vă face apreciat atât în anturajul de la serviciu, cât şi printre prieteni. Nu uitaţi de nimeni, dacă vreţi să nu fiţi acuzat de discriminare. Vă bucuraţi de o zi bună, sunteţi în formă, iar sănătatea este la o cotă ascendentă.

 Capricorn
Nervozitatea de care vă lăsaţi stăpânit nu vă avantajează în nici un fel, încercaţi să vă domoliţi furia. Este normal să vă consumaţi pe probleme adevărate, dar nu mai puneţi la inimă tot ceea ce auziţi. Curba financiară este în creştere uşoară şi partenerul pare a fi pe aceeaşi lungime de undă cu dumneavoastră, bucuraţi-vă de aceste aspecte pozitive dacă vreţi să nu aveţi o zi ratată.

 Vărsător
Speraţi la ceva mai bun, în loc să apreciaţi ce aveţi deja. Partenerul se poate simţi frustrat, aveţi grijă ce spuneţi şi cum spuneţi. Nu faceţi confidenţe persoanelor în care nu aveţi deplină încredere, unele vorbe se pot întoarce împotriva dumneavoastră. Dacă sunteţi nemulţumit de viaţa pe care o duceţi, căutaţi soluţia în propriile atitudini şi nu mai inventaţi tot soiul de probleme, unele dintre ele din ce în ce mai absurde.

 Peşti
Vă lăsaţi ispitit de tot felul de iluzii, de la visarea cu ochii deschişi până la oferte fictive pe internet şi puteţi foarte uşor să fiţi păcălit. Nu vă mai lăsaţi antrenat de idei care nu au suport material sau şanse de concretizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS