16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Gândul vă zboară la concediu, poate deja plecaţi la drum, plin de optimism, gata de distracţie. Dacă nu e chiar momentul în care plecaţi în vacanţă, eventualele călătorii pe care le veţi face astăzi vă oferă motive de relaxare şi sărbătoare.

 Taur
Sunteţi cam retras, nu vreţi să luaţi legătura cu lumea, ci preferaţi singurătatea. Poate starea de sănătate nu este tocmai bună şi, când nu vă simţiţi în apele dumneavoastră, nu aveţi chef de nimic. Aveţi de studiat sau sunteţi obligat, cumva, să vă limitaţi activitatea la treburi de rutină, sedentare, pasive, plictisitoare, de unul singur.

 Gemeni
Lumea nu vă apreciază prea mult compania pentru că sunteţi certăreţ, agitat, pregătit de dispută. Aveţi replici dure şi limba ascuţită, astfel încât unii vor evita să discute cu dumneavoastră în această stare, pentru că le este frică de ceea ce le-aţi putea spune.

 Rac

Vă administraţi cu talent bugetul, ori vă vin idei excelente de a vă mări venitul, ori banii pe care îi aveţi la dispoziţie sunt investiţi în lucruri cu care vă veţi mândri. Dacă trebuie să primiţi un onorariu pentru o muncă prestată, veţi fi foarte mulţumit de rezultate, considerând că aţi fost plătit pe merit.

 Leu

Atmosfera este intimă, tandră, sensibilă în anturajul dumneavoastră, ori datorită unei persoane care are nevoie de ocrotire de la ceilalţi, ori datorită unor evenimente ce vă leagă mai mult unii de alţii.

 Fecioară

Sunteţi la mijloc între două relaţii, două iubiri, doi posibili parteneri sentimentali şi vă este greu să decideţi. Nu ştiţi pe ce criteriu să puneţi accent: pe ceea ce vă spune inima sau pe ce vă transmite raţiunea, tocmai de aceea nu sunteţi încă pregătit pentru alegerea finală. Încă mai analizaţi cele două variante, ca să nu luaţi o decizie pripită.

 Balanţă
Eraţi foarte reticent în faţa unei acţiuni ce nu vă inspiră încredere, dar azi primiţi, de unde nici nu
v-aţi fi aşteptat, o garanţie, o idee, o susţinere ce vă ajută să porniţi cu optimism la drum. Teama se spulberă ca prin minune pentru că descoperiţi că totul este în regulă, iar toată prudenţa nu-şi are rostul.

 Scorpion
Legea nu vă permite să faceţi totul cum aţi dori, iar obligaţia de a respecta limite stricte sau ordine dezavantajoase creează o stare de frustrare în sufletul dumneavoastră. Aţi fi dorit să ajungeţi la un anumit scop după propriile căi şi decizii, dar nu aveţi voie, ca atare vă supuneţi regulamentelor impuse de alţii sau legilor în vigoare, altfel aţi putea fi sancţionat.

 Săgetător

Sunteţi îndrăgostit lulea, cu gândul numai la persoana iubită, la dragoste, la romantism. Poate aveţi o întâlnire de vis cu persoana care vă place sau vi se face o declaraţie ce vă lasă fără replică. Sunteţi atât de vulnerabil la vorbe dulci, încât v-aţi putea pierde capul într-o clipă.

Capricorn
Totul înaintează repede spre ţelul propus la serviciu, sunteţi sprijinit de colaboratori de nădejde, dar jucaţi un rol principal, ca un conducător care îi duce pe toţi spre reuşită. Sunteţi mai mult decât mulţumit de felul cum s-a construit totul din colaborarea cu ceilalţi, şi sunteţi convins că veţi ajunge la rezultatele scontate.

 Vărsător
Nimeriţi într-un anturaj ostil, în care nu vă simţiţi bine: ori rivali care fac tot posibilul să vă dea la o parte, ori persoane cu probleme care vă influenţează negativ. Nu puteţi ignora atmosfera sumbră din jur, deci va trebui să vă supuneţi situaţiei, dar cu o atitudine indiferentă, ca să nu fiţi copleşit.

 Peşti
Conflictele se încing prea repede acasă, dar figura feminină centrală a familiei va avea un rol important în aplanarea eventualelor neînţelegeri. Aşezaţi cu toţii în prim-plan buna înţelegere, ascultarea nevoilor celuilalt, afecţiunea şi grija, şi doar aşa puteţi reface atmosfera caldă de care aveţi nevoie cu toţii. Orice conflict va reveni la normal dacă nu tensionaţi inutil banalele diferenţe de opinie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS