16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Dacă v-aţi certat de curând cu un coleg, este momentul să vă împăcaţi. Conflictele dintre fraţi, dintre copii sau discuţiile aprinse cu persoana iubită sunt la ordinea zilei.

 Taur
Rutina şi monotonia acestei zile nu vă lasă să vă desfăşuraţi în voie. Ar trebui să străluciţi într-o competiţie intelectuală.

 Gemeni
Parcă se dă o luptă de sentimente şi gânduri în interiorul dumneavoastră şi, colac peste pupăză, pe un fond nervos atât de agitat şi de sensibil, vă mai treziţi şi sub tirul unor adversari care vă iau la rost cu agresivitate.

 Rac
Sunteţi obosit, programul de lucru este supraîncărcat, astfel încât vă veţi întoarce nervos seara acasă. Singura bucurie pare să fie dragostea.

 Leu
Banii sunt la un nivel satisfăcător, ce vă permite să ieşiţi la cumpărături sau să luaţi decizii importante privind investiţii, achiziţii, afaceri noi.

 Fecioară
Nedreptatea unora vă deranjează la culme, astfel încât reacţionaţi agresiv. O judecată pripită din partea unui coleg face din această zi un motiv de iritare.

 Balanţă
Fiţi prudent în afaceri sau cheltuieli, pentru că azi sunteţi cam impulsiv în tot ce este legat de bani şi aţi putea da o sumă mare fără să vă gândiţi înainte.

 Scorpion
O persoană apare în anturajul dumneavoastră cu scopul de a vă mai linişti, de a vă trage de mânecă la nevoie, de a vă arăta că o problemă poate fi privită cu mult calm şi din alt unghi.

 Săgetător

Vă aflaţi în faţa unei personalităţi puternice, care vă intimidează cu autoritatea sa, un expert în faţa căruia nu aveţi curajul să vă exprimaţi punctul de vedere.

Capricorn
Banii sunt motiv de sacrificiu ori pentru că primiţi mai puţin decât aţi fi aşteptat sau meritat, ceea ce naşte insatisfacţii profunde, ori pentru că o sumă, iniţial programată cu un anumit scop, trebuie cheltuită pentru ceva ce nu vă face nici o plăcere.

 Vărsător
Vă jucaţi cu iubirea, flirtaţi cu oricine vă place, ba chiar vă lăsaţi furat de jocul seducţiei, fără să vă gândiţi la consecinţe. Atenţie, v-aţi putea trezi cu mai mulţi admiratori pe care nu veţi şti după aceea cum să-i treziţi la realitate.

 Peşti
Ajungeţi în faţa unei comisii, a unei oficialităţi şi impresia pe care trebuie să o lăsaţi trebuie să fie impecabilă. Ori este un fel de ceremonial, ori o întrevedere profesională, de care depinde viitorul dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS