17 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Vă comportaţi ciudat în faţa unor persoane autoritare, cum ar fi şeful, profesorul sau tatăl, de aceea lăsaţi o impresie nu tocmai bună. Nu inspiraţi prea multă încredere, vă cam jucaţi chiar şi cu lucrurile importante pe care ar trebui să le trataţi cu maximă seriozitate, pentru că vă cuprinde spiritul de vacanţă şi vă fuge gândul numai la distracţie. Sunteţi într-o altă lume!

 Taur
Începeţi un proiect nou la serviciu sau puneţi bazele unei viitoare afaceri, dar primii paşi sunt dificili, pentru că necesită multă concentrare. Vreţi să fiţi sigur că porniţi totul cu dreptul, tocmai de aceea vă aplecaţi serios asupra acestei noi idei, pe care o clădiţi pas cu pas până o vedeţi aşezată pe un teren sigur.

 Gemeni

Primiţi, prin intermediul reprezentantului unei instituţii, o veste bună ce vă ia o piatră de pe inimă. Aţi aşteptat mult acest răspuns şi acum, când vine, răsuflaţi uşurat întrucât ce a fost mai greu a trecut. Limpezirea situaţiei este posibilă în orice plan al vieţii dumneavoastră: vă împăcaţi cu iubitul, faceţi pace într-o relaţie tensionată, găsiţi soluţia unei probleme, deci orizonturile devin mult mai luminoase.

 Rac

Vă certaţi cu o persoană cu funcţie, pentru că nu vi se răspunde la solicitări aşa cum aţi dori. Birocraţia devine motiv de enervare încât aţi putea răbufni agresiv în faţa unui şef, a unui profesor sau a părinţilor, care vă cam pun beţe în roate. Sunteţi împins de la spate de diverse termene-limită să încheiaţi mai repede un proiect de serviciu, dar graba poate crea probleme. Nu daţi peste cap tot ce aţi clădit!

 Leu
Apare o piedică greu de trecut care poate pune punct unei situaţii. Trebuie să luaţi o decizie rapidă pentru a schimba totul din mers, mai ales că sunteţi obligat de şefi sau de autorităţi să alegeţi alt drum. Cel pe care mergeaţi nu duce acolo unde credeaţi, ca atare, este timpul să puneţi punct. Un refuz de la un colaborator sau de la o instituţie vă strică toate planurile.

 Fecioară
Ca să continuaţi un plan, uneori este nevoie şi de compromisuri, să acceptaţi condiţii defavorabile, să toleraţi criticile sau ostilitatea unor colegi ori să plătiţi un preţ cam mare, dar merită să faceţi acest lucru, pentru că veţi fi răsplătit în final mai bine decât aţi crede. Spuneţi un „da“ acolo unde, cu alte ocazii, v-aţi fi împotrivit cu vehemenţă, pentru că decizia de acum va avea efecte pozitive.

 Balanţă
Iubiţi în taină, iar emoţiile vă fac mult mai sensibil, mai tandru, mai romantic, încât vi se vede pe chip  că se dă o luptă de trăiri în interiorul dumneavoastră. Poate vă atrage o persoană faţă de care nu aveţi curajul să vă deschideţi sufletul, fiind ori o iubire imposibilă, ori una fără prea multe şanse de materializare. Poate iubiţi două persoane în acelaşi timp şi nu stiţi ce să faceţi.

 Scorpion
Situaţia financiară este precară şi, pentru că nu vă simţiţi pe un teren sigur cu banii, nu aveţi curajul să acţionaţi în nici o direcţie; parcă aşteptaţi mai întâi o clarificare a situaţiei. Starea de sănătate trece şi ea printr-un moment sensibil, dar găsiţi imediat leacul cel mai potrivit pentru a reveni la normal.

 Săgetător
Aţi ajuns într-un punct în care vă puteţi permite o pauză pentru a sărbători nivelul pe care l-aţi atins. Nu este un succes individual, ci unul colectiv, dar rolul dumneavoastră a fost central în evoluţia pozitivă a evenimentelor.

Capricorn

Vă treziţi în faţa unui inamic care îşi arată adevărata faţă printr-o răbufnire agresivă neaşteptată. Poate nu credeaţi că poate fi atât de rău şi de răzbunător, dar acum, dacă tot s-a demascat, ar fi bine să luptaţi împotriva influenţelor sale negative şi să-l alungaţi din viaţa dumneavoastră.

 Vărsător
Planurile la care lucraţi alături de colectivul de muncă nu înaintează aşa cum aţi programat iniţial, ci aţi ajuns într-un punct critic, în care totul stagnează sau merge invers decât doreaţi. Un coleg nu a lucrat aşa cum trebuie şi acum toţi ceilalţi suportaţi consecinţele.

 Peşti
Sunteţi obligat de unele regulamente mai stricte să lucraţi într-un anumit fel, fără nici o libertate de mişcare, dar vă supuneţi, nu aveţi încotro. Unde-i lege, nu-i tocmeală, ca atare, vă asumaţi responsabilităţile, încercând să faceţi totul cât se poate de bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS