16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Norocul dumneavoastră constă în prudenţă, pentru că reuşiţi să rezistaţi ispitei de a vă arunca în vârtejul unor evenimente ce se vor dovedi a fi riscante. Pentru că staţi pe margine, analizând la rece, fără să vă implicaţi direct, veţi descoperi că a fost cea mai bună soluţie, şi lucrurile cele mai bune se întâmplă aşteptând.

 Taur

Un eveniment poate încununa eforturile dumneavoastră de până acum în plan sentimental. Aţi avut răbdare până aţi ajuns aici şi, iată, vi se oferă o surpriză de proporţii. Poate fi vorba de o cerere în căsătorie, de întâlnirea jumătăţii predestinate, de o decizie majoră de cuplu.

 Gemeni
Staţi de vorbă pe un teren neutru cu un amic şi găsiţi o cale mai uşoară de comunicare. Este un moment ideal pentru a da explicaţii menite să restabilească liniştea într-o relaţie sau să vă împăcaţi cu cineva, după o perioadă mai agitată.

 Rac
Pentru a încheia un capitol din viaţa dumneavoastră este nevoie de o renunţare, de un compromis greu de acceptat, fără de care nu se poate trece mai departe spre ce v-aţi propus. Vă este foarte greu să vă călcaţi pe inimă şi să acceptaţi aceste condiţii.

 Leu
Sunteţi mulţumit de felul cum sunteţi tratat de persoana iubită, care vă răsfaţă şi vă oferă exact ce aveţi nevoie, astfel încât puteţi spune cu mâna pe inimă că sunteţi fericit. Multe vise de dragoste se împlinesc unul câte unul datorită partenerului, care ştie ce aşteptaţi de la el.

 Fecioară

Sunteţi atât de obosit încât priviţi cu groază spre noile sarcini care apar. Vă speriaţi când vedeţi că agenda de lucru creşte de la o oră la alta în timp ce resursele dumneavoastră de energie scad vizibil.

 Balanţă
Trebuie să luaţi nişte decizii care vor avea efect pe termen lung de acum încolo, de aceea trebuie să fiţi foarte atent ce alegeţi. Nu vă grăbiţi să vă exprimaţi ultimul cuvânt foarte repede, nu vă cere nimeni să daţi un răspuns pe loc, deci vă puteţi permite câteva zile de analiză înainte de a spune ce aţi ales.

 Scorpion
Sunteţi la apogeu cu finanţele, deci vă puteţi permite un premiu. Ieşiţi la cumpărături şi vă luaţi ceva ultimul răcnet, de care veţi fi foarte mândru. Vă veţi lăuda la toată lumea cu noua dumneavoastră achiziţie, dar dacă tot staţi atât de bine cu banii, veţi deveni şi foarte generos şi veţi dărui şi celor dragi ceva care să le facă plăcere.
 

Săgetător
Aţi strâns ceva bani deoparte cu un scop foarte bine stabilit, iar acum a sosit momentul să îi folosiţi pentru a vă atinge ţelul propus. Depăşiţi faza de prudenţă şi vă aruncaţi spre o investiţie nouă, la care vă gândiţi de multă vreme, şi care vă entuziasmează, numai că nu o veţi face fără să chibzuiţi, ci analizaţi cu maximă atenţie orice detaliu.

 Capricorn
Se schimbă atmosfera din casa dumneavoastră, ori printr-un plan nou, la care contribuie toţi membrii familiei, ori un musafir are un efect dinamizant asupra tuturor.

 Vărsător
Intervenţia unei persoane în treburile dumneavoastră are efecte dezastruoase, deoarece mai mult încurcă decât vă ajută. Ori critică până ce desfiinţează complet tot ce aţi făcut până acum, ori vă influenţează profund să modificaţi direcţia.

 Peşti
Un mic eşec are efecte negative asupra psihicului dumneavoastră, dar exageraţi gravitatea situaţiei. Un banal impas poate declanşa o furtună în interiorul dumneavoastră: o criză de lacrimi, de panică, de isterie, încât abandonaţi totul din cauza fricii de a nu strica şi mai mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS