16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

 Berbec
Afacerile merg excelent, banii vin din surse sigure, dar vă preocupă totodată şi viitorul îndepărtat, de aceea vă gândiţi la o pensie privată, la asigurări de viaţă sau la deschiderea unui cont pentru zile negre.

 Taur
Sunteţi îngrijorat de mersul anevoios al unor planuri în care sunteţi implicat şi vedeţi numai partea rea a lucrurilor. Vă este teamă de viitor, dar nu cumva exageraţi gravitatea situaţiei?

 Gemeni

Primiţi o veste de departe sau sunteţi chemat de urgenţă într-o locaţie la ceva distanţă de casă. Este nevoie de prezenţa dumneavoastră acolo ori pentru a rezolva direct o problemă complicată, ori pentru a intra în posesia unui obiect sau a unei informaţii.

 Rac
Primiţi ajutor exact atunci când aţi fi avut mai mare nevoie de el, dar de la cine nu v-aţi fi aşteptat. Descoperiţi că aveţi un prieten la care poate nici nu v-aţi gândit până acum, deci fiţi atent şi la persoanele care nu se bat cu pumnul în piept că vă sunt cei mai buni prieteni.

 Leu
Prezenţa dumneavoastră animă atmosfera oriunde v-aţi duce, dar uneori o şi tensionează, pentru că nu vă place să rămâneţi pe margine.

 Fecioară

Depăşiţi un moment tensionat, în care eraţi tentat să abandonaţi orice luptă. Vi se părea totul prea complicat şi speranţa că se mai poate face ceva era pierdută, dar iată, exact de unde vă aşteptaţi mai puţin apare şi rezolvarea.

 Balanţă
Nu v-aţi înţeles prea bine cu un amic, tensiunea plutea în aer, dar azi găsiţi forţa de a vă apropia de el pentru a face pace.

 Scorpion
Calmul acestei zile vă este de folos pentru a vă apleca asupra unor probleme personale, de care nu aţi avut timp până acum. Nu apare nimic care să vă distragă atenţia.

 Săgetător
Azi ar fi trebuit să luaţi o decizie cu privire la mersul unor evenimente, dar vă cam eschivaţi. Nu sunteţi foarte sigur că este momentul cel mai potrivit pentru a vă spune ultimul cuvânt, ci amânaţi cât mai mult momentul decisiv.

 Capricorn
Alături de cei dragi, visaţi la un eveniment viitor, care vă încarcă pe toţi de bucurie. Abia aşteptaţi să ajungeţi la ce v-aţi propus şi până atunci adăugaţi noi şi noi detalii la planul final.

 Vărsător
Vă eliberaţi de o sarcină şi simţiţi şi dumneavoastră că respiraţi după o perioadă grea. Vă apăsau nişte griji sau datorii urgente şi, până nu le vedeţi pe toate puse la locul lor, nu aveţi cum să vă relaxaţi.

 Peşti
Ajungeţi în impas în evoluţia unor evenimente şi, pentru că nu găsiţi în interiorul dumneavoastră forţa de a-l depăşi, aveţi tendinţa de a vă lăsa păgubaş, înfrânt de situaţia neprevăzută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS