27.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Vă recomandăm să nu vă faceţi un plan strict pentru astăzi. Survin numeroase evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbaţi programul. În cursul dimineţii sunteţi nevoit să plecaţi într-o scurtă călătorie în interes de serviciu. Partenerul de viaţă este nemulţumit. Nu vă ieşiţi din fire! Toate lucrurile se rezolvă parcă de la sine spre seară.

 Taur
În prima parte a zilei, nervozitatea vă poate pune în situaţii delicate faţă de prieteni şi de familie. Iniţiativele dumneavoastră nu sunt prea bine primite. Nu are rost să insistaţi. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o rudă mai în vârstă şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Încercaţi să cereţi sfatul unei persoane mai în vârstă care vă poate ajuta.

 Gemeni
În cursul dimineţii s-ar putea ca şeful să vă admonesteze pentru că nu aţi terminat o lucrare la timp. Chiar dacă nu este numai vina dumneavoastră, vă sfătuim să vă susţineţi cauza cu mult calm. O persoană mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi repede situaţia. Colegii nu sunt întotdeauna de bună credinţă, ar fi bine să vă feriţi de unii dintre ei.

 Rac
Sunteţi preocupat de afaceri şi neglijaţi relaţiile sentimentale. Din acelaşi motiv, în partea a doua a zilei refuzaţi să mergeţi într-o vizită la prieteni. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp partenerului de viaţă şi prietenilor, mai ales dacă vă solicită sprijinul.

 Leu
Este posibil să apară probleme pe plan sentimental. Neînţelegerile se clarifică după o discuţie sinceră cu persoana iubită. Sfaturile unei persoane mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară. Trebuie să vă implicaţi şi în activităţi care nu sunt pe gustul dumneavoastră, pentru că s-ar putea să obţineţi profituri substanţiale.

 Fecioară
Sunteţi nervos din cauza unei veşti neplăcute primite de la persoana iubită. Dacă nu va stăpâniţi impulsivitatea, puteţi declanşa discuţii aprinse cu cei din jur. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să fiţi mai înţelegător! Nu uitaţi că întotdeauna cel mai deştept cedează.

 Balanţă
Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri sau de natură sentimentală. Vă sfătuim să evitaţi activităţile care necesită luciditate şi putere de concentrare. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor cu partenerul de viaţă! Banii vor sosi de unde vă aşteptaţi cel mai puţin.

 Scorpion
Doriţi să plecaţi într-o călătorie de afaceri, dar partenerul de viaţă nu este de acord. S-ar putea ca atmosfera din cămin să se tensioneze. Vă puteţi baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă. Spre seară primiţi musafiri care vă fac o deosebită placere. Mergeţi la cumpărături, astfel ieşiţi din starea în care vă aflaţi.

 Săgetător

Se pare că aveţi dificultăţi de concentrare, care vă reduc randamentul la locul de muncă. Cu toate acestea, reuşiţi să contribuiţi la dezamorsarea unei situaţii conflictuale dintre colegii de serviciu. În familie, vă recomandăm să fiţi diplomat şi să ascultaţi şi părerile persoanelor mai în vârstă. Spre seară primiţi vizita unui prieten. Nu uitaţi să vă destăinuiţi acestuia, s-ar putea să găsească soluţii salvatoare la problemele dumneavoastră.

Capricorn
Începeţi ziua plin de entuziasm şi vă simţiţi în stare să începeţi o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă căreia nu i-aţi acordat atenţia cuvenită cu câteva zile în urmă. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Încercaţi să vă găsiţi un alt serviciu, pentru că sunteţi deja într-o rutină.

 Vărsător
Nu este momentul să vă asumaţi rolul de mediator într-un conflict. S-ar putea să greşiţi şi chiar să amplificaţi starea de tensiune. Dacă acordaţi mai multă atenţie problemelor partenerului de viaţă, puteţi evita o neînţelegere din familie, pe tema cheltuielilor. Sunteţi un pic superficial şi asta vă va crea probleme în comunicarea cu ceilalţi. Căutaţi să vă stăpâniţi nervii.

 Peşti
Ar fi bine să nu vă asumaţi noi responsabilităţi. Se pare ca nu aveţi energie nici pentru a termina ceea ce aţi început. De asemenea, vă recomandăm să vă păstraţi calmul, pentru că astăzi sunteţi predispus la o stare de tensiune nervoasă.  Încercaţi să mergeţi la un spectacol sau să vă plimbaţi prin parc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS