16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Nu vă prea înţelegeţi cu lumea. Vi se pare că, orice aţi spune, se găseşte mereu cineva care să vă contrazică. Alunecaţi spre depresie, lăsându-vă păgubaş foarte repede. Simţiţi că nu puteţi face faţă unor conflicte sau dispute şi îi lăsaţi pe ceilalţi să câştige.

 Taur
În anturajul dumneavoastră apare o persoană care strică atmosfera prin vorbe dure, critici sau veşti proaste. Pare să fie un fel de musafir nepoftit care se bagă în treburile dumneavoastră fără să vă ceară voie.

 Gemeni
Nu vă puteţi elibera de o greşeală a trecutului, fie că vă aparţine, fie că a fost intervenţia negativă a unei persoane pe care credeaţi că o cunoaşteţi suficient de bine. Amintirea este dureroasă şi acum şi vă tentează să vă răzbunaţi, pentru că faceţi ce faceţi şi tot în acel punct sensibil vă întoarceţi.

 Rac
Suferiţi din dragoste ori pentru că persoana iubită nu răspunde dorinţelor dumneavoastră, aşa cum aţi sperat, ori pentru că aflaţi lucruri neplăcute ce vă dor. Relaţia de dragoste este principalul motiv al dezamăgirilor, dar, pentru că iubiţi prea mult, sunteţi dispus să treceţi din nou cu vederea şi să mergeţi mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

 Leu
Faceţi echipă cu o persoană la diferenţă mare de vârstă şi fiecare are alt mod de abordare a unei probleme. Cel tânăr se va aventura spre direcţii riscante, pe când cel matur vă rămâne conservator, iar de aici se pot naşte contradicţii.

 Fecioară
Sunteţi stimulat de persoane mai nervoase şi mai curajoase să porniţi un proiect nou, dar nu sunteţi întru totul de acord cu modul lor de lucru. Aveţi şi dumneavoastră punctul propriu de vedere, dar celălalt are un efect benefic asupra dumneavoastră şi vă întreţine cheful de acţiune. Vreţi să mergeţi în direcţia cea nouă, dar fără grabă şi fără să riscaţi nimic.

 Balanţă
Sunteţi alături de cel drag cu tot sufletul, pentru că trece prin momente mai dificile în care are mare nevoie de susţinere morală. Este momentul să-i oferiţi aceeaşi atenţie şi grijă pe care şi partenerul vi le-a arătat în situaţii similare, prin care aţi trecut şi dumneavoastră cândva, şi îl răsplătiţi printr-un serviciu asemănător. Suferiţi alături de el ca şi cum ar fi propria dumneavoastră problemă.

 Scorpion
Un eveniment cu totul aparte aduce fericire în casa dumneavoastră. Aflaţi veşti excelente de la cei dragi, cum ar fi mari reuşite, soluţionări norocoase la probleme mai vechi, nunţi sau naşteri în perspectivă, deci priviţi spre viitor cu multă bucurie. Se anunţă noutăţi ce vă fac să zâmbiţi şi sărbătoriţi deja alături de familie. Ceea ce se prefigurează la orizont poate fi o schimbare de bun augur pentru toţi.

 Săgetător
Treceţi cu vederea un aspect care v-a deranjat şi sunteţi dispus să uitaţi totul şi să nu mai priviţi înapoi, ci doar spre viitor. Nu mai contează ce a fost şi ce v-a supărat atât de tare, contează doar partea bună a lucrurilor, căreia îi acordaţi prioritate.

Capricorn
Suspiciunile care vi s-au cuibărit în suflet sunt imediat alungate de cei din anturaj, care vin cu garanţii, dovezi pozitive, încurajări de tot felul, prin care uitaţi complet ce v-a cauzat atâtea gânduri negre.

 Vărsător
Sfaturile dumneavoastră sunt de ajutor în rezolvarea unor acţiuni ce păreau să se fi împotmolit. Prietenii se pot baza pe dumneavoastră oricând, cu încredere, pentru că tot ceea ce aveţi să le oferiţi este de fapt altă viziune asupra evenimentelor. Îi ajutaţi să iasă din capcana gândurilor negative şi să vadă numai partea pozitivă a lucrurilor.

 Peşti
Pregătiţi deja week-end-ul şi primul lucru la care vă gândiţi este o călătorie sau o petrecere, oricum un eveniment vesel, amuzant, în care veţi fi în centrul atenţiei. Dacă plecaţi la drum, la destinaţie vă aşteaptă veşti bune, prieteni veseli şi evenimente dintre cele mai fericite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS