18.7 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Conştinciozitatea dumneavoastră lasă mult de dorit astăzi. Noroc că inventivitatea şi spontaneitatea cu care sunteţi dăruiţi de la natură vă mai ajută să dregeţi câte ceva, aşa că scăpaţi deocamdată cu obrazul curat.

 Taur
Accentul cade în special pe bani şi pe profesie. Este timpul să vă hotărâţi asupra cărei idei vă opriţi pentru a o pune în practică.

 Gemeni
Nimic nu vă poate opri să dovediţi celorlalţi şi lumii întregi ce anume puteţi face atunci când sunteţi hotărâţi. Sportivi sau nu, astăzi vă veţi simţi plini de energie, mai ambiţioşi şi, cu siguranţă, mai bogaţi.

 Rac
Gata cu relaxarea şi distracţiile! La treabă! Vă aşteaptă un munte de treburi nerezolvate care nu prea mai acceptă amânarea.

 Leu
Dacă vă focalizaţi cheltuielile către un obiectiv concret şi practic, vă puteţi permite să vă satisfaceţi anumite plăceri. S-ar putea ca azi sentimentele dumneavoastră să fie puse la grea încercare. Dar nu aveţi de ce să vă faceţi griji, partenerul vă iubeşte, vă încearcă doar fidelitatea.

 Fecioară
În ceea ce priveşte sănătatea, ar fi cazul să încercaţi să vă abţineţi de acum încolo de la excesele alimentare, căci se prefigurează o serie de probleme cu fierea, ficatul şi stomacul, care s-ar putea solda cu operaţii chirurgicale.

 Balanţă

Imaginea socială şi prieteniile apropiate sunt foarte importante. Încheiaţi contracte care vă sunt favorabile, însă, din punct de vedere al dietei pe care vă chinuiţi să o urmaţi, veţi da greş.

 Scorpion
Ziua începe prost, după o noapte agitată. Nu daţi atenţie micilor răutăţi pe care vi le pregătesc colegii şi fiţi înţelegători cu şefii. Nu vă enervaţi şi nu trântiţi uşile.

 Săgetător
Vă bucuraţi de protecţie, iar la nevoie puteţi beneficia de sprijin sau recomandări din partea unui personaj bine situat. Banii se înmulţesc şi, cine ştie, poate apare şi o primă sau un premiu de bună purtare.

 Capricorn
În fundal persistă o umbră de insatisfacţie mocnită. Aveţi parte de mai multă acţiune în sectorul financiar decât v-aţi fi dorit şi schimbările nu sunt dintre cele mai bune. Vă înscrieţi la un curs practic.

 Vărsător
Un Peşte vă invită fără cuvinte să-l descifraţi. Dar pentru că atenţia dumneavoastră este în altă parte, veţi rata această posibilă legătură. Nu veţi regreta, însă veţi rămâne cu întrebarea „cum ar fi fost dacă…?“.

 Peşti
Profesional, sunt două tendinţe – una ţine de voinţa dumneavoastră, care caută să se impună, şi alta ţine de hazard, încearcă să răstoarne o stare de fapt, să aducă înnoiri şi schimbări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS