22.6 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Când lucrurile păreau să meargă rău şi nu se ivea nici cea mai mică rază de speranţă că s-ar putea remedia ceva, iată că pică din senin un noroc chior ce rezolvă totul atât de bine.

 Taur
Plecaţi la drum spre o destinaţie care vă dă emoţii, ca şi cum, la capătul acestei deplasări, v-ar aştepta ceva important: o întâlnire aparte, un eveniment deosebit, o mare realizare, o şansă de iubire.

 Gemeni
Viaţa de familie este animată de un plan nou, la care vă aduceţi cu toţii contribuţia. Capul familiei a fost cel cu propunerea iniţială, dar din idei diferite se poate naşte un proiect măreţ.

 Rac
Rezolvaţi cu succes toate sarcinile de serviciu pe care le aveaţi în plan. Găsiţi persoanele care trebuia să vă dea răspunsurile oficiale necesare, încheiaţi contracte sau afaceri bine documentate.

 Leu
Este o zi banală, dar care vă oferă libertatea de a face ceva pentru propria persoană. Nu sunteţi obligat să vă ocupaţi de ceea ce nu vă place şi nici nu există reguli stricte ce vă interzic să vă desfăşuraţi în voie, ca atare.

 Fecioară

Iubiţi mult, dar parcă nu aveţi curajul să vă exprimaţi iubirea cu voce tare. Este doar un sentiment platonic pentru o persoană pe care o respectaţi foarte mult.

 Balanţă
Nedreptatea cu care vă tratează unii vă doare, dar, deşi sunteţi un justiţiar prin excelenţă, azi nu aveţi forţa de a face lumină şi a arăta care este adevărul.
 Scorpion
Sunteţi plin de avânt la începutul unei noi acţiuni ce vă entuziasmează. Nu ţineţi cont nici de critici, nici de piedici, ci faceţi paşi mari înainte, dornic să ajungeţi mai repede la rezultatele dorite.

 Săgetător
Flerul dumneavoastră fin vă atrage atenţia asupra celui care încearcă să vă păcălească, deci mincinosului nu-i va merge.

Capricorn
Un succes deosebit va încununa eforturile depuse pe termen lung într-un proiect legat de carieră. Poate este momentul de apogeu al unui proiect, în care culegeţi roadele binemeritate: o mărire de salariu, un premiu, o victorie.

 Vărsător
Iubirea este cu totul deosebită astăzi: vă dă un sentiment de valoare, vă simţiţi mai special, pentru că în ochii celui drag sunteţi centrul universului.

 Peşti
Îndoiala vă otrăveşte sufletul, nici nu vă puteţi odihni noaptea din cauza gândurilor negre. Vi
s-a cuibărit în adâncul inimii o teamă ciudată, ce nu vă lasă să vă relaxaţi şi vedeţi în jur numai monştri şi duşmani la tot pasul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS