28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Viaţa de cuplu este marcată de rutină şi de obişnuinţă, dar vă place această stare în cazul în care lucrurile au fost cam tensionate. Vă găsiţi tonul potrivit pentru a sta de vorbă cu partenerul şi a vă oferi unul altuia explicaţii menite să restabilească liniştea. Multe lucruri revin la normal.

 Taur
Iniţiativele dumneavoastră nu au prea mulţi sorţi de izbândă azi pentru că nu e momentul cel mai bun. Ori vă pierdeţi interesul la primul hop, ori apar piedici care să vă taie avântul. Nu aveţi forţa de a trece de aceste obstacole şi începeţi să vă gândiţi că nu merită să vă consumaţi energia pentru un scop greu de atins. Pentru a reuşi, se impune o modificare de atitudine şi de strategie.

 Gemeni

Atmosfera în familie se linişteşte, în cazul în care au existat unele conflicte. Părinţii au mai mult timp să-i asculte pe copii, aceştia, la rândul lor, sunt mai apropiaţi de cei maturi, deci relaţiile devin armonioase. Mama are rolul central în calmarea spiritelor în familie, pentru că are o vorbă bună de spus tuturor şi dă dovadă de multă răbdare.

 Rac
Eraţi supărat pe un prieten care v-a rănit şi sufereaţi pentru cele întâmplate. Azi vi se întinde o mână spre împăcare, deoarece prietenul şi-a dat seama ce a făcut şi îşi cere scuze. Fiţi deschis spre dialog şi ascultaţi-i justificările, pentru că e posibil să fi exagerat şi dumneavoastră; lucrurile nu sunt chiar atât de negre pe cât vi se pare.

 Leu
Nu staţi prea bine cu banii, iar lipsa resurselor financiare lasă urme asupra unor acţiuni începute. Trebuie ori să amânaţi unele investiţii, ori să deturnaţi o sumă dintr-o anumită direcţie către o plată obligatorie, ce nu mai suferă amânare. Nu sunteţi mulţumit de rezultatele financiare ale muncii dumneavoastră, vi se pare că sunteţi remunerat incorect, că meritaţi mai mult.

 Fecioară
De unde vă aşteptaţi mai puţin apare azi o veste excelentă, ce vă scoate din apatie şi din rutină. Aproape v-aţi pierdut speranţa că se poate întâmpla ceva bun, dar iată, azi totul pare să capete alt ritm, viaţa dumneavoastră devine mai animată şi mai optimistă. Dacă vă simţeaţi singur şi marginalizat, dintr-o dată nimeriţi într-un mediu aglomerat, unde toată lumea vă dă atenţie şi vă apreciază.

 Balanţă
Apar dispute aprinse pe oriunde treceţi, pentru că aveţi o energie debordantă ce merită folosită pentru a avea succes. Nu trebuie să-i lăsaţi pe alţii să obţină ce vi se cuvine, pentru că azi aveţi resurse să ieşiţi învingător din orice competiţie. Pregătiţi-vă pentru confruntări cu inamici şi concurenţi puternici, faţă de care sunteţi de departe mult mai bun.

 Scorpion
Când vi se oferă ocazia de a vă demonstra personalitatea puternică, nu refuzaţi niciodată. Azi puteţi arăta cât de ambiţios puteţi fi dacă sunteţi motivat cum se cuvine. Sunteţi invitat să vă alăturaţi unei acţiuni ce va necesita multă muncă pentru a ajunge la rezultatele scontate, dar sunteţi pregătit de confruntare.

 Săgetător
Ar trebui să plecaţi la drum pentru rezolvarea unor probleme de serviciu sau luaţi legătura cu persoane din alte localităti, care vă vor oferi idei interesante şi sfaturi salvatoare. Călătoriile sunt reuşite, pentru că vă oferă libertatea de mişcare de care aveţi nevoie, dar şi şansa de a face cunoştinţe pe placul dumneavoastră.

Capricorn
E agitaţie mare în preajma dumneavoastră, dar nu vă afectează direct. Sunteţi atât de indiferent la gălăgia altora, încât ceilalţi pot să facă orice pentru a vă scoate din comoditate, că tot nu vor reuşi. Consideraţi că nu sunt problemele dumneavoastră, de aceea daţi dovadă de înţelepciune şi detaşare, tratându-i pe toţi de sus.

 Vărsător
Unii vor cu orice preţ să vă critice, să vă judece, dar norocul dumneavoastră este că azi sunteţi într-o dispoziţie atât de aeriană şi veselă, încât nimic nu vă poate afecta. Le răspundeţi cu umor, cu superficialitate şi nu puneţi la suflet vorbele grele care vă sunt adresate.

 Peşti
Sunteţi îndrăgostit lulea, sensibil la vorbe dulci şi declaraţii de dragoste şi nu doriţi nimic altceva decât puţin timp cu persoana iubită. Aveţi o relaţie tandră şi intimă cu cel drag, care ştie să vă răsfeţe cu atenţia sa. O seară în doi poate deveni motiv de visare şi romantism, deci găsiţi-vă timp pentru a vă vedea cu cel la care ţineţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU