25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Ii atrageti pe cei din anturaj cu promisiuni, care insa sunt departe de realitate si nu sunt realizabile. Ceea ce doriti sa faceti nu concorda cu ceea ce reusiti sa puneti in practica.


 


Taur


Va simtiti mult mai detensionat, mai relaxat, cu exceptia sectorului financiar. Sentimentul nesigurantei apare si se accentueaza mâine, iar motivul va fi facut public de o ruda indepartata.


Gemeni


Este bine sa exploatati la maximum sansele care apar din diverse parti si care sunt de nenumarate feluri, dar toate converg catre o mai buna stabilitate financiara. Mâine, drumuri de placere!


Rac


Evenimentele si starile sufletesti se succed cu atâta rapiditate incât va este foarte greu sa luati decizii in acelasi ritm. Mâine sunteti extrem de tensionat din pricina unei femei guralive.


Leu


Cautati si gasiti cu usurinta diverse placeri in jur. Mâine nu sunteti mai fericit, ci mult mai sensibilizat de problemele de sanatate, care apar din cauza numeroaselor excese alimentare.


Fecioara


Actionati numai in directia atingerii unui singur scop, deoarece in cazul in care energia dumneavoastra va fi risipita, nu veti mai obtine nici o finalizare, chiar daca pâna acum a fost altfel. Mâine, vizite.


Balanta


Nu va puteti explica starea de emotivitate, reactiile exagerate in situatii pe care pâna acum le gestionati asa cum doreati, adica doar cu sânge rece. Necazurile vin de la membrii mai tineri ai familiei.


Scorpion


Va grabiti si scapati multe amanunte importante pentru familia dumneavoastra. Chiar daca vi se atrage atentia, considerati ca incurcaturile produse sunt minore si ramâneti impasibil.


Sagetator


Nu tineti cont de limitele firesti, impuse de buna-cuviinta, si faceti greseli mari de abordare a celor din jur. Comportamentul dumneavoastra este bizar, mai ales ca pâna acum nu ati fost lipsit de amabilitate.


Capricorn


Sunteti surprins intr-o situatie jenanta de rude. Vreti sa ascundeti faptul ca meritele dumneavoastra in rezolvarea unor probleme personale sunt minore si sunteti ironizat de toti membrii familiei.


Varsator


Va implicati in rezolvarea unor probleme complexe, care tin de comunicare si de relatii interumane, iar rezultatele vor fi catrastofale, daca nu veti fi obiectiv. Mâine apar musafiri neinvitati.


 


Pesti


Dorinta de a imbunatati cu tot dinadinsul viata celor dragi va impinge sa faceti schimbari pe care nu le aproba nimeni si cu atât mai putin persoana iubita. Parintii trec prin clipe grele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS