23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Comunicarea merge usor, discutati de pe picior de egalitate cu oricine si va faceti cunostinte noi. Daca aveti putin timp liber, ar trebui sa va vedeti si cu persoana iubita, pentru ca felul in care relationati azi ajuta viata de cuplu. Sunteti mai deschis, mai sociabil, atras spre conversatie, de aceea veti cauta cât mai mult compania celor din jur. Vin vesti, informatii si propuneri interesante prin intermediul celor cu care intrati azi in contact.


Taur


Planurile la care va aduceti contributia inainteaza foarte bine, spre satisfactia tuturor. Va bucurati de o buna colaborare, fiecare participa activ la scopurile propuse, investind timp si energie pentru a va vedea un vis implinit. Puteti lucra foarte bine in echipa, dar incercati sa tineti cont si de parerile celor din jur.


Gemeni


Sunteti indragostit si asteptati mai multa atentie de la persoana care v-a furat inima. Nu aveti curajul de a face un pas spre celalalt, de aceea sunteti pasiv, dorind ca acesta sa va ia mai mult in seama. Din dragoste pentru celalalt, sunteti capabil de multe sacrificii. Nimic nu conteaza mai mult pentru dumneavoastra decât prezenta celui drag si dorintele sale.


Rac


Este o zi calma, in care nu apar motive care sa va dea peste cap planurile. Poate primiti bani sau luati decizii majore privind anumite sume pe care le-ati strâns cu un scop. Investiti in ceva scump, intr-un obiect util pentru confortul dumneavoastra sau in extinderea unor afaceri de perspectiva.


Leu


Banalitatea nu va place, de aceea monotonia acestei zile va genera un sentiment de neputinta, de plictiseala, chiar lene. Nu este genul dumneavoastra sa va preocupati de lucruri marunte si veti evita astfel de discutii cu anturajul. Trebuie totusi sa va ocupati de sarcinile de rutina, pentru ca nu puteti scapa de ele, orice ati face.


Fecioara


Piedicile acestei zile par sa fie atât de greu de depasit, incât totul se poate opri aici, din cauza lor. Ceva se termina brusc: un drum, o relatie, o speranta, lovindu-va de o usa inchisa definitiv. Acest final de drum poate fi o usurare, pentru ca s-a mai incheiat o etapa negativa din activitatea dumneavoastra. Punct si de la capat, asadar!


Balanta


Când sunteti motivat de o speranta noua, nimeni nu va poate opri din avânt si deveniti un exemplu de implicare in tot ceea ce aveti de facut. Când vedeti ce bine inainteaza toate, sunteti stimulat sa visati si mai sus, pentru ca aveti toate mijloacele sa va impliniti visul: dinamism, forta de a trece peste obstacole, tupeu, incredere in propria persoana.


Scorpion


Iubirea va face mai blând, mai tandru, mai apropiat de lucrurile sensibile din viata. Iubiti pe cineva si, daca ati sti ca si celalalt va iubeste, ati fi in al noualea cer, visând pâna departe. Daca nu ati intâlnit inca iubirea, ajunge doar sa zâmbiti cuiva din anturajul dumneavoastra si veti vedea ca va raspunde la fel.


Sagetator


Riscul trece prin viata dumneavoastra si va pune in fata unei incercari. Ati putea descoperi efectele interventiei negative a unui rival in treburile dumneavoastra, aflând ca cineva v-a mintit si v-a tradat. Apare din umbra un inamic, dar si dumneavoastra sunteti atras de micile infractiuni.


 


Capricorn


Când, in sfârsit, va veti suna o fosta prietena, va veti da seama ce mult v-a lipsit. Situatia financiara pare sa se imbunatateasca treptat, insa partenerul are diverse planuri legate de bugetul familiei.


Varsator


Deciziile va consuma toata energia azi, fiind pus in fata mai multor alegeri. Pentru ca nu va impinge nimeni de la spate sa va decideti pe loc, ar fi bine sa va informati inainte de a va spune ultimul cuvânt, sa cereti si alte opinii sau va gânditi serios la toate când ajungeti acasa, pentru ca noaptea poate fi un sfetnic bun!


Pesti


Semnele de afectiune din partea celui drag va sunt pe plac si oferiti in schimb la fel de multa iubire. Poate fi o zi speciala in doi, pentru ca sunteti amândoi mai tandri si mai romantici. Daca aveti preocupari in domeniul artei, inspiratia vine usor, deci puteti crea ceva de valoare, talentul fiindu-va pus mai mult in evidenta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS