24.3 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Dragostea este importanta azi pentru dumneavoastra, asezând in centrul preocuparilor tot ce este legat de acest plan. Va intâlniti cu persoana iubita sau, daca nu exista inca cineva in inima dumneavoastra, azi ati putea simti o atractie speciala fata de cineva nou. Inspiratia creatoare este la cote maxime.


Taur


Caminul este locul in care petreceti azi cele mai placute momente, deci va puteti astepta la vizite. Daca sunteti parinte, veti descoperi ceva nou in legatura cu copiii sau poate chiar acum apare ideea ca este timpul sa aveti un copil.


Gemeni


Nu prea va ies planurile asa cum le-ati stabilit initial, deci unele aspecte nu pot fi duse la capat. Amânarile, asteptarile, piedicile de tot felul va taie avântul, astfel incât week-end-ul incepe cu o oarecare stare de lene si plictiseala.


Rac


Aveti motive de tristete, poate nu ati dormit suficient azi-noapte si acum sunteti cam somnoros sau nervos. Grijile pe care le duceti pe umeri sunt prea apasatoare, se vede pe chipul dumneavoastra ca va obsedeaza ceva, dar e posibil sa agravati prea mult lucrurile. Pesimismul strica tot!


Leu


Este o zi norocoasa, orice v-ati propune, deci incercati-va norocul in acele directii in care altadata nu ati avut curajul sa riscati. Parca ati fi sub o aripa protectoare si totul iese bine, indiferent ce ati face. Puteti fi actorul principal al unei reusite de proportii sau vi se pregateste un eveniment extraordinar, care va poate propulsa direct spre un vis implinit.


Fecioara


Plecati la drum, desi nu este o calatorie dorita, ci obligatorie. Sunteti nevoit sa insotiti pe cineva sau sa ajungeti de urgenta la o destinatie unde nu va fi o atmosfera prea placuta. Pot aparea modificari de program in ultima clipa.


Balanta


Distractia este pe primul loc, pentru ca apar suficiente motive de veselie in anturaj. Faceti vizite rudelor, cu care petreceti câteva ore. Sunteti pus pe sotii, vreti sa va distrati, deci nu va atrag lucrurile serioase.


Scorpion


Aveti in fata un week-end linistit, in care nu apare nimic neprevazut care sa va strice odihna. Preferati sa leneviti sau sa va ocupati de treburi care sa nu va solicite prea mult nici fizic, nici mental. Una dintre preocuparile zilei este legata de situatia financiara.


Sagetator


Va cam izolati de lume, dar este o alegere personala, cu un scop bine definit, caruia ii dati o atentie speciala. Poate mai aveti ceva de lucru pentru serviciu sau va pregatiti pentru un examen si aveti mult de studiat. Daca ii cereti sfatul unei persoane mai mature, aveti numai de câstigat. 


Capricorn


Sunteti atât de obosit incât nu mai vreti nimic care sa va solicite fizic. Daca ati putea sta degeaba, ati fi cel mai fericit, dar nu scapati de treaba nici astazi. Va asumati sarcinile, dar fara nici o tragere de inima, de aceea si rezultatele vor fi mult sub asteptari.


Varsator


Aveti numai motive de satisfactie pentru ca ati incheiat o saptamâna cu rezultate dintre cele mai bune sau aveti parte si acum de unele reusite. Descoperiti ca optimismul si gândirea pozitiva sunt cheia succesului, de aceea va pastrati zâmbetul pe buze si tonusul ridicat, orice ar fi.


Pesti


Se incheie perioada dificila prin care ati trecut, deci puteti rasufla usurat. Finalul de saptamâna este si sfârsitul unor planuri la care ati muncit mult, dar fara prea multe satisfactii. Daca nu decideti singur sa finalizati aceasta etapa, vor aparea suficiente cauze externe ca sa ajungeti la acelasi sfârsit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS