25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Proiectele colective merg azi ca pe roate, pentru ca aveti o colaborare eficienta cu cei din jur. Jucati un rol important intr-un grup numeros de persoane, fiind un lider pe care oricine se poate baza.


Taur


Aveti un vis maret in minte si nu va lasati pâna nu-l materializati. Totul depinde de energia pe care o investiti in acest vis, pentru ca aveti mijloacele concrete de a ajunge la ce v-ati propus.


Gemeni


Nu sunteti prea sociabil azi, preferati singuratatea, linistea, sa stati mai mult acasa. Aveti ceva de invatat, ca atare va dedicati ziua studiului sau incheierii unui proiect profesional la care ati muncit serios. Va dati seama ca de concentrarea dumneavoastra depind rezultatele scontate, ca atare va vedeti de treburile dumneavoastra cu tenacitate.


Rac


Se apropie un eveniment care va sperie putin, poate nu sunteti pregatit sufleteste sa faceti fata unei confruntari, sau emotiile cresc inaintea unei intâlniri importante. Ati dori sa evitati situatia respectiva, dar mai bine incercati sa fiti mai relaxat.


Leu


Bucuria unui succes va este eclipsata de criticile rautacioase ale unora. Unii nu au incredere ca tot ceea ce ati facut este reusita dumneavoastra si incep sa va analizeze munca la bani marunti, cautând nod in papura. N-ar trebui sa le puneti la suflet.


Fecioara


Sunteti suparat pe cineva si asteptati scuze, explicatii sau un semn de impacare. Acest gest chiar vine, totul e sa lasati si dumneavoastra ostilitatea deoparte si sa acceptati dialogul cu celalalt, pentru ca el se apropie cu intentii bune si sincere de dumneavoastra.


Balanta


Este o zi dificila, nu prea va iese nimic, ceea ce naste o stare de insatisfactie si frustrare profunda. De fapt, la originea esecurilor se afla interventia negativa a unei persoane care va strica toate planurile: ori mai mult incurca, ori va pune bete in roate cu atitudinea sa negativista.


Scorpion


Aveti mult de lucru, dar cel mai mult va obosesc colaboratorii, care nu fac decât sa critice si sa va opreasca din avânt, in loc sa participe efectiv la scopul comun.


Sagetator


Primiti o veste care va da mai mult chef de actiune si abia asteptati sa devina cât mai repede realitate. Participati activ la atingerea telului care tocmai s-a nascut in mintea dumneavoastra si, când aveti asemenea stimulent inainte, nimeni nu v-ar mai putea opri.


Capricorn


O piedica neprevazuta va strica toate planurile de azi, deci fiti prudent la primul semn ca nu ar fi in regula ceva. Sunteti avertizat ca sensul in care mergeti nu este cel bun, deci ar fi bine sa va opriti la timp. Incapatânarea de a merge mai departe in ciuda oprelistilor se va dovedi a fi periculoasa, pentru ca totul se va duce pe râpa doar din cauza insistentei dumneavoastra.


Varsator


Relatia cu persoana iubita nu merge bine, faceti mari eforturi pentru a mentine dialogul la un nivel pasnic si vi se pare ca tot greul cade pe umerii dumneavoastra. Daca priviti dragostea doar ca pe un schimb de genul „imi dai – iti dau“, cu siguranta totul va merge prost, deci asumati-va rolul neconditionat, indiferent de ce va ofera celalalt.


Pesti


Daca tot au cam mers prost lucrurile in ultimele zile, va dati seama ca aveti si dumneavoastra o vina in cele intâmplate si va decideti sa schimbati ceva. Initiativa de a iesi singur din starea de tristete care va coplesise printr-un gest de maxim curaj va va fi recompensata pe deplin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS